Остава тежко състоянието на мъжа, ранен при взрива снощи

Той е в кома с тежка черепно-мозъчна травма
Обновена: 19 авг 2013 07:38 | 19 авг 2013 07:34, Красимир Ангелов
16
Остава тежко състоянието на мъжа, ранен при взрива снощи
Снимка: БТА

Състоянието на мъжа, който пострада най-сериозно при взрива на газова бутилка в китайски ресторант в София, остава много тежко, съобщават от "Пирогов".

Мъжът е с тежка черепно-мозъчна травма, на апаратна вентилация и в кома. Лекарите в централна реанимация продължават да се борят за живота му, съобщава "Фокус".

Още по темата


От останалите пострадали, които са потърсили помощ в „Пирогов”, една жена е настанена в неврохирургията с мозъчно сътресение. Други три жени са освободени след извършен преглед.

Освободен за домашно лечение е и 31-годишен мъж от китайски произход, който е докаран късно снощи.

Заради тежкият инцидент и тази сутрин остава затворен за движение участъка от бул.  "Цар Освободител" около Руската църква.

По думите на столичния кмет Йорданка Фандъкова районът ще остане затворен, докато полицията и пожарната разрешат той да бъде отворен отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
14
 
7
 
! Отговори
глупав гербер преди 10 години
Очевидно е, че взривът е предизвикан от активисти на ГРОБ с цел дестабилизиране на държавата. Редно е да се вземат крути мерки срещу тази ***
6
3
 
8
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
Най тежко пострадалия човечец БЪЛГАРИН ли е.... или е КИТАЕЦ?!?! Това все още не съм разбрал и никой не го е казал?!?! :(.... Минавал е отпред? Или е бил клиент или от персонала на ресторанта?!?!..... Предполагам е бил готвача! :( Като се замислим газовите бутилки трябва да са били в кухнята някъде... и най близо до тях би трябвало да се окажат готвача или някой сервитьор :( :( :(.....
5
8
 
13
 
! Отговори
.... преди 10 години
До Никога повече ГЕРБНе знам кой е по-добрият вариант за България, но за теб няма такъв. Изпреварил си медицината и за съжаление не може да ти бъде помогнато....
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Незнам дали има офис на кака ти Бойковица в сградата, но вероятно във всеки десети блок в София има такава бомба. Просто кварталното кръчме си зарежда газ поне за седмица! Живущите в блока се кефят на наема, който прибират, примиряват се с *** и хич не мислят за газовите бутилки, които са складирани по детската стая, например. Сиромашка работа!А има ли противопожарни изисквания по въпроса? И ако има - кой следи за спазването им?
3
13
 
12
 
! Отговори
optimist преди 10 години
до 1 - Все повече се убеждавам, че ГЕРБ не могат да се сравняват с господарите ти от БСП/ДПС. Като гледам сега как управляват тия ***, ГЕРБ ми изглеждат като невинни дечица.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bylgarid - nakyde otivash?
1
5
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
как може да си толкова *** ***?