Арестуваният по време на сблъсъците бил издирван от МВР

Той е разпознат в тълпата и задържан
Обновена: 12 ное 2013 15:23 | 12 ное 2013 15:23, Красимир Ангелов
50
Арестуваният по време на сблъсъците бил издирван от МВР
Снимка: БТА

Задържаният по време на сблъсъците пред храм-паметника "Свети Александър Невски" мъж е бил криминално проявен и обявен за общонационално издирване по досъдебно производство, съобщи БНР, позовавайки се на свои източници в СДВР.

Той е бил разпознат в тълпата и арестуван, а задържането му предизвика негодуванието на протестиращите, част от които влязоха в сблъсъци с органите на реда.

Арестуваният е бил разпознат и задържан от полицията, след което е отведен зад загражденията и откаран в сградата на СДВР.

Общо петима души са отведени от полицията в полицейски управления в столицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: арестуванпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
23
 
! Отговори
Такъв дзвер нема преди 10 години
Тези дет ги издирват нали Гърците ги фащат?Тоя много зле с ориентацията та объркал посоката.Я да погледне МВР-то братя Галеви да не са и те там?!
13
16
 
28
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 10 години
Естествено че издирван от МВР ще иде точно при най-голямата концентрация на полиция в цялата страна... толкова е логично... милицинерско чак...
12
10
 
16
 
! Отговори
Der преди 10 години
Защо началниците на ранобудните студенти, които са решили да окупират и ръководят окупацията, не са проверили досиетата на покупаторите които ползват?Не е редно да се компрометира окупацията по този нелоялен начин. Да не се допускат издирвани престъпници да окупират, защото така те ще понесат още наказания за окупацията. Отделно, не е добре да се знае че има и окупиращи престъпници. Или поне да отделят престъпниците и да им дадат да окупират някой отделен факултет.
11
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
то па една огромнааааааааааа тълпа........:D
10
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
я ми кажете как в тази тълпа са го разпознали? А някъде някой да е казал за какво е издирван? Много удобно и елементарно оправдание другари.За толкова време как не измислихте нещо оригинално-протестиращите или са платени,или престъпници,или наркомани,пияници.....явно толкова си можете.Защо в тълпата не различихте Петното преди време?Странното е,че тези обвинения идват от хора,които не са стъпвали в университет.ОСТАВКА!!!!
9
6
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
А другите четирима?
8
29
 
30
 
! Отговори
ранобуден Буда-лист преди 10 години
Ами ние не знаехме че е бил престъпник арестувания. Важното е че беше добър окупатор, нас не ни интересува престъпници ли ни подкрепят или не, важното е да се окупира. А полицията нека да не арестува окупаторите, които са престъпници, самата окупация следва да дава амнистия за престъпленията им.
7
10
 
36
 
! Отговори
Такъв дзвер нема преди 10 години
Някой ще се крие щот го издирват и ще се навре при милиционерето дано го фанат......Кой *** милиционерин беше сценариста да го предложат веднага за Оскар!
6
10
 
38
 
! Отговори
Естествен преди 10 години
Естествено, че полицията веднага ще го различи и то в огромната тълпа...! Но не може да различи престъпниците в Парламента, които по цял ден са пред камерите.. Не може. Много са. Затуй бисСЕРов се изсули по терлички с няколкостотин заграбени милиончета. Няма как..В тя тълпа от престъпници депутати, как да различиш кой кога ще хукне да бяга..То от всеки затвор може да се избяга. Сигурно народното събрание е затворът в който полицията е натикала престъпниците на прехода и си ги диржи там...
5
30
 
17
 
! Отговори
кой е ЦЦ преди 10 години
Искаме си Бойко,ще се борим за него до дупка,готов съм да си дам и дупката за него
4
11
 
33
 
! Отговори
бай Генчо преди 10 години
Много удобно!
3
26
 
37
 
! Отговори
Естествен преди 10 години
Естествено че ще е престъпник издирван от полицията. Наркоман, убиец..и т.н. Какъв може да бъде протестиращият СРЕЩУ МАФИЯТА студент? - Може да е САМО престъпник за изгонване извън страната.
2
35
 
44
 
! Отговори
Ь преди 10 години
Доста престъпници са замесени в протестите. Искат си Бойко и Пашата да управляват, за да си правят далаверите.
1
36
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, сега, няма да плащат на монахини да протестират я, по-ефтино е дрогичките - срещу една-две дози и правят всичко.