За световния ден на снега - безплатни ски уроци на Витоша

Уроците ще са в неделя от 11.00 до 12.00 ч. на пистата "Витошко лале"
17 яну 2014 11:10,
6
За световния ден на снега - безплатни ски уроци на Витоша
Снимка: архив, Булфото

В неделя, по случай Световния ден на снега, на пистата "Витошко лале" ще има безплатни уроци по ски за деца и възрастни.

Уроците ще се състоят от 11.00 до 12.00 ч. на склона на пистата - над пътеката за хижа Алеко, на Меча поляна. В 12.00 ч. ще бъде направено демонстрационно спускане на състезателите от ски клуб "Витоша ски".

Безплатните уроци ще се водят от професионални ски инструктори. Желаещите да участват в уроците трябва да разполагат с изправна лична екипировка за ски, която да включва - ски и обувки, щеки, подходящо облекло и задължително ръкавици.

Децата и възрастните, които нямат ски оборудване, могат да наемат ски, щеки и обувки от гардеробите в района на хижа Алеко.

Децата задължително трябва да имат каска, за да могат да участват в уроците.

Българската федерация по ски също участва в организирането на безплатните уроци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ВитошаскиуроциАлеко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ПАМПОРОВО??? Май "Където е правителството, там е живота!" Затова цяла България бяга в София, като че ли там е България...
5
0
 
1
 
! Отговори
Нина преди 10 години
Супер. Отдавна искам да пробвам дали на малката ще й хареса, за да знам дали има смисъл да я запишем после на училище. В неделя ще отидем със сигурност
4
0
 
1
 
! Отговори
Ерик преди 10 години
Миналата година заведохме децата и беше много хубаво. Запалиха се и после сами искаха да ходят на ски училище, което беше радост за нас, защото сме запалени скьори
3
0
 
2
 
! Отговори
Мара преди 10 години
Безплатно училище.... със сигурност ще се кача с децата
2
0
 
3
 
! Отговори
скиорка преди 10 години
Не бях чувала за Ден на снега, но е готино. Още повече, че и цените на лифт картите за деца ще са супер намалени, доколкото разбрах само 1 лв. Ще ходим няколко семейства.
1
0
 
3
 
! Отговори
Теодора преди 10 години
Супер идея. Много ми харесва, защото мислех и без това да запиша децата на ски. Сега ще пробват и ще видят. Дано обаче навали поне малко сняг.