Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До имат ли СОБСТВЕНО МНПусни си Алфа тв и гледай, бе, колега!
35
15
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до хоха 31Ти си болен. Слушаш какво ти говорят Босфор ТВ, Нова, ТВ7 и БНТ. АТАКА направи оптималното. Иначе щеше да се върне Гербаджийското робство и отново щяхме да го ядем, а сега поне няма мутри на власт. И едните са антибългари, и другите са антибългари, но ако Парламентът беше паднал, нещата щяха да са доста по-зле, отколкото са сега, така че си мълчи.
34
4
 
7
 
! Отговори
имат ли СОБСТВЕНО МН преди 10 години
Не чухме Вигенин, Станишев, Сидеров, Местан, Орешарски да кажат ЯСНО: с европейското мнение ли са по отношение на нахлуване в Крим на руските части ИЛИ одобряват инвазията на Путин?Само Плевнелиев изрази мнение, съвпадащо с европейското.
33
7
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
До Анонимен 23Путин защитава интересите на руснаците в Крим, които са 70 процента от населението. Като не си подготвен, не се изказвай!
32
2
 
8
 
! Отговори
до 27 преди 10 години
сидеров е или пълен *** или е подкупен или е зависим от друго"движение".няма друг вариант.ако беше истински патриот и се водеше от националния интерес,в другия парламент щеше да има много депутати.златното пръстче го прати в небитието.
31
0
 
8
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Защо е пълна тишина и никъде не мъцват нищо за канонадата по дудуковия офис? Тъкмо наложи модата на бронежилетките ...
30
5
 
15
 
! Отговори
хоха преди 10 години
До Атакист - Бих си замълчал но истната е друга! Къде забрави очевадния факт, че БСП и ДПС управляват благодарение само и единствено на Атака. А днес митинг на Трети Март сте тръгнали да ми организирате ... Старите *** на Доган и новите на Местан! Безсилно смешни сте! Но така е ... хората казват че това са предсмъртни гърчове! С тази безумна коалиция сами си изкопахте политическия гроб! Нещастници!
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От къде на къде тези никаквици да ми окупират Празника 27 Ей мухъл а защо трябва да се подкрепя агресора Русия кажи бр скапаняко .Това което днес прави Путин утре може да направи Ердоган защото Путин унищожава Международнот право
28
3
 
16
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Волене, извине се бе!
27
5
 
17
 
! Отговори
Гласувала за Атака преди 10 години
Какъв патриот си ти , бе? Даде властта на ***! Кой ще ти вярва вече! Срам! Срам!
26
28
 
7
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Хейтърчета, като сте толкова навити и нахъсани, нека ви попитам:- Защо обвинявате Волен след като той никога не е имал изпълнителна власт? Той ли е виновен?- Коя е единствената партия в НС, която открито се противопоставя на содомията на ЕС? - Коя партия искаше забрани за гей-парадите?- Коя партия удължи мораториума?- Коя е единствената партия, която защитава Русия срещу Евромайдана и Украйна?- Чели ли сте "Планът Сидеров"?Като ми отговорите, пак си помислете ще го плюете ли!
25
4
 
14
 
! Отговори
НИКИ преди 10 години
ЕНИЧАРИ
24
5
 
20
 
! Отговори
акуд преди 10 години
сидеров=клоун
23
29
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Единствената, автентичната, традиционната българска партия! АТАКА ПОБЕДА!
22
3
 
22
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Честваме Освобождението от Османската империя, от турското потисничество.Остана да се освободим и от робството.
21
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
имам чувството,че днес ще има нужда от масичката.пълен ***.
20
11
 
18
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Куршум за Волен! Моралът не се ражда, той се възпитава!!!!!
19
9
 
24
 
! Отговори
Насо преди 10 години
Болен изпълнява поръчка на управляващите за отклоняване на общественото внимание, трябва да отбележа много успешно!!!Куршум за Волен! Моралът не се ражда, той се възпитава!
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хи хи хи ...........
17
13
 
17
 
! Отговори
Екс Българин преди 10 години
Ако това са новите патриоти...отивам да махна флага от балкона си. Ще го запаля и ще си потърсв нов ДОМ. Или патриоти като сидероглу...или ние..."бившите" българи...