Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
айде на масичкитеее,внос от южна съседка,нечупливи от паветаааа.айде на масичкитеее сайдерчетаа.
55
7
 
12
 
! Отговори
Алипи преди 10 години
Волен е хормонално объркан и обременен...като 99% от избирателите си...
54
7
 
9
 
! Отговори
Европейския саюз преди 10 години
Ако България беше под Руско робство , никога немаше да сме в Европейския саюз сега , Путин немаше да разреши , освен това официален език в България щеше да е руски а не български
53
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Волене - мачкай мутрите и фашагите *** !Слава на Путин и Русия - Освободителката !
52
8
 
8
 
! Отговори
брей преди 10 години
За какво е тоя митинг? Жалва се, че сме се освободили ли? Милата бяла Златка, много и е объркано. Все не може да разбере, защо след като му плащат от Русия се налага да яде кожичките останали след сюнетите на членовете на партията с която е в коалиция?
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този якето му е маде ин Туркей.
50
8
 
12
 
! Отговори
Х преди 10 години
Днес е нацинален празник,а те ще затварят движението заради *** Сидеров-другия подчинен на Доган.
49
9
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
До До 36За Атака гласуват разочаровани пенсионери, българи, които не искат да напускат Родината си, и изобщо мислещи хора! А *** електорат вкарва любимите ГЕРБ, БСП и ДПС във властта!
48
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 41Малоумник, след втората година на управление на ГРОБ Сидеров се отрече от Тиквата...особено като му открадна депутати.
47
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този пак е платил по 30 лева на 100-на заблудени да го следват по центъра.
46
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заради този резан *** ли затварят София? Ей ВОЛЕНЕ, ТУРСКА КОВРО, ти си *** на Доган бе, слагай чалмата и бягай към Хасково.
45
9
 
7
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
До SharkЧакай, чакай, тогава не знаехме що за стока е ГЕРБ. А и честно да ти кажа аз тогава не подкрепих действието на Волен, но просто няма кой друг...Когато излезе някой с по-добра програма, който да не е платен от олигарси, мафиоти, масони и т.н., няма да си чупя хатъра.
44
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пия сега 2-3 загорки и отивам пред НДК на обяд за митинга. Аз не мога да ви разбера к'во ви пречи митинга на Сидеров? Нали затова е празник-за да се отбелязва. Другите партии що не правят митинги на този най-велик ден в историята на България? Да правят и те бе!Значи искате да не се отбелязва по никакъв начин празника освен със смешната реч на Офшорналиев довечера и за 2-3 минути заря?! Общината му позволява да си прави митинг и той се възползва. Всеки както намира за добре да отдаде заслуженото
43
5
 
9
 
! Отговори
Вишински преди 10 години
Озлобени неуспели дърти пръчове в анопауза /сиреч с нарушен хормонален баланс/ от малките градове - сиреч мизерници, които обвиняват всеки и всичко за нищетата си са основният контингент на злобния хисапчия Сидеров.Но сега *** ще му отнеме електората и Болен се изяжда от яд - готов е на всякакви циркове, само и само да остане на трибуната.Ама няма, ЛАВКАджиите вече нямат нужда от него и ще го смачкат.
42
5
 
11
 
! Отговори
До 36 преди 10 години
"Гербаджийското робство"!? Г-н Борисов НИКОГА не си позволи да се заиграе в полосата в която работите "ВИЕ"!!! Сега БСП купуват бащите ни и *** за по 4 лв. на месец, а АТАКА продължава да пропилява надеждите на бедни и безработни люде.Има неуки *** гласували за АТАКА щото "ша взимат илядо леа..." - това е мат'ряла на АТАКА!
41
8
 
8
 
! Отговори
Путин преди 10 години
До до 34Бъркаш! Украйна е застрашена от ЕС-робство! Купените престъпници на Евреймайдана ще досъсипят Украйна. Нека направят един референдум дали искат да преминат към Русия и да видим какво ще стане, а да не говорим така наизуст!
40
5
 
9
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До Атакист. Така ли, щяло да се върне гербаджийското правителство, а? Ама много ви е къса паметта бе! Забравихте ли че тъкмо Волен подкрепяше ГЕРБ при всичките вотове на недоверие, точно с обяснението че иначе ще дойдат комунистите на власт. Сега пък подкрепя комунистите щото ще се върне ГЕРБ. Какво му викаш на това. После чакайте да гласуваме за вас. Изпяхте си песента, нали знаете като стоиш на два стола къде се отзоваваш в един момент.
39
4
 
10
 
! Отговори
хоха преди 10 години
До Атакист - Бъди спокоен и живей в заблудата си! Аз дори и вашата телевизия съм махнал от програмната си схема! А мълчанието и чуждопоклонничеството е присъщо за вашата - политическата клика! Това било заради ... онова. Няма по безприципна политическа *** от болния ви лидер!
38
1
 
7
 
! Отговори
Ботев преди 10 години
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита..."
37
6
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 10 години
Путин си защитава рублите и нищо друго! Хората там нямат нужда от защитата му, защото не са застрашени по никакъв начин! Застрашени са само руските печалби! Ееееееееей, много *** и ограничен народ!