"Нещо сериозно" спря занятията в 18-то СОУ в София

Утре учениците, които са първа смяна, няма да учат
18 май 2015 18:30, Златко Желев
7
"Нещо сериозно" спря занятията в 18-то СОУ в София
Снимка: Facebook
В 18-то СОУ "Уилям Гладстон" в София бяха прекратени учебните часове заради това, че "от полицията сигнализираха, че  има заплаха за учебните занятия", обяви  за БТА директорът на училището Величка Стойчева. 
 
Попитана дали сигналът в училището е за взривно устройство, директорката отговори, че "сигналът е от СДВР и е за нещо изключително сериозно". 
 
В 14.20 часа са били прекратени учебните занятия за учениците от втората смяна в 18-то СОУ. На 19 май учениците, които са първа смяна в училището, няма да учат.
 
На 19 май в 15.50 часа ще се възстановяват редовните учебни занятия за учениците от втората смяна. 
 
Учениците от седми клас ще могат да получат служебните си бележки за явяване на националното външно оценяване след 16.00 часа на 19 май в кабинет 10.
 
Изпитите за промяна на оценка в 12-и клас ще започнат на 19 май в 16.00 часа. Учениците от 12-и клас ще могат да получат служебните си бележки за явяване на държавните зрелостни изпити след 19.00 часа на 19 май в кабинет №7 в 18-то СОУ. 
 
"Взели сме всички мерки и затварянето на училището няма да се отрази на организацията на учебната работа. Учениците са информирани и могат да прочетат информацията на сайта на училището", заяви директорката Величка Стойчева. 
 
Тя отбеляза, че в 18-то СОУ се осъществява подготовката на държавните зрелостни изпити и за националното външно оценяване в седми клас.
 
 

7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навярно фълшив сигнал за ЕБОЛА от мързелив и с чувство за хумор млад учител ;))
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова е сериозно това нещо, че дори не трябва да се споменава името му.
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯКОЙ РАЗБРАЛИ КАКВО КАЗА ТАЗИ?? ЩОТО АЗ НИЩО НЕ РАЗБРАХ. ПОД СЕРИОЗНО КАКВО ДА РАЗБИРАМЕ. ДА НЕ БИ ДА ИДВА КРАЯТ НАСВЕТА?? ИЛИ НАВОДНЕНИЕ?? ИЛИ ПЪК ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ????? НА ТОВА МУ КАЗВАТ УМНИТЕ ХОРА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА НА СЛОВОТО.
2
2
 
33
 
! Отговори
Хм преди 5 години
"Нещо сериозно"? Значи не е бил Радан Кънев ...
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Попитана дали сигналът в училището е за взривно устройство, директорката отговори, че "сигналът е от СДВР и е за нещо изключително сериозно"."

Какъв е смисъла да отговаряш на въпроси с недомлъвки?