Кючеци пред храма

Aбитуриенти, лимузини и ромски оркестри пред "Александър Невски"
Обновена: 24 май 2015 21:47 | 24 май 2015 21:20,
190

Снимка: Булфото

Стотици абитуриенти се събраха пред храм "Александър Невски", площад "Народно събрание" и булевард "Цар Освободител".

Изпращането на част от випуск 2015 затвори центъра на София от мерки за безопасност.

Празнуването по традиция започна с десетки цигански оркестри пред ресторантите, полято с много алкохол.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
25
 
4
 
! Отговори
Неанонимен преди 8 години
Значи на снимките всичките са българи и какво като слушат чалга , с черна музика ли да тръгнат с татуировки обици по носа , чело и т.н БОЖЕ помогни ни.Не може на хората да им се налага каква музика да слушат ей това не можаха да го разберат някой хора.Всеки слуша нещо за душата важното е да се чувства щастлив.
92
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГНУСОТИЯ!
91
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, добре ги разгледайте ти красавци. На снимките виждате бъдещи министри, депутати, бизнесмени...
90
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалга, братче, чалгаааааа... лошото е, че утре същите тия хубавци ще трябва да работят и да управляват тази нещастна държава и тогава наистина ще е страшно! Докато крещят като луди и пият като смокове не е толкова страшно, ама когато от тях ще зависи цялата държава токава вече ще е много, много лошо.
89
3
 
9
 
! Отговори
До 132 преди 8 години
Какъв е смисълът на предложението ти?Млади хора, които току що са си отдъхнали от напрежението по матурите и имат един важен празник преди зора по кандидатстудетските изпити, НЕПРЕМЕННО ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ И ЗАКЛЕЙМЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ !Защо, бе?!Всяко поколение има своите простаци, има и своите свестни хора и градивни личности. Преди ден-два някое простаче е платило на ромски оркестър (може и самото то да е ром и музикантите да са му роднини). Затова ли всички са престъпници?!Аман от злобари
88
3
 
8
 
! Отговори
До 129.Ти преди 10 г преди 8 години
си бил абитуриент. Аз пък изпращах абитуриенти и през 2005, 2004 и 1999 г. На всяко от тези изпращания, в двора на гимназията имаше и елегантни, и кичозни, и беднички, чиито майки сами са им ушили някоя дрешка, която ще могат после да си носят дори всеки ден. Имаше момичета и момчета, които бяха подбрали с много вкус това, което им подхожда, имаше и такива, чиито дрехи не бяха лоши, но не бяха подходящи за техните фигури.Имаше и лелки, които мърмореха: "По наше време такива безобразия нямаше!"
87
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
какво грозно и невъзпитано поколение излиза не може да говори да пише да седържи всичко беше пълна отврат
86
0
 
8
 
! Отговори
wild horse преди 8 години
До АнонименМоже би вие си мислите,че са миячи и ***,аз предполагам,че са бъдещите ни депутати и министри,гледайки сегашните- почти едно към едно
85
1
 
12
 
! Отговори
ime преди 8 години
Айде сега всички тия с по една лопата и да прекопават 1 седмица градинките.
84
9
 
8
 
! Отговори
k преди 8 години
BALGARIA NE E SOFIA I ALEKSANDAR NEVSKI.
83
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оправия няма да има докато мама и тате дават пари. Я да стане като на запад, на 18 г - марш от вкъщи без никакви пари и издръжки. Тогава пък какво ще стане?!? Сега пропадат, при издръжка от мама и тате, камо ли ако трябва сами да си изкарват прехраната. Но и ние българите сме виновни, че ги хрантутим цял живот.
82
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отврат. И аз бях абитурент преди точно 10 години, но чак такова падение нямаше. Не ме учудва - каквато е държавата, такива са и хората в нея; напълно си заслужават съдбата.
81
0
 
21
 
! Отговори
да да преди 8 години
Грозна картина !!!
80
0
 
30
 
! Отговори
сс преди 8 години
*** , БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ НА БЮРОТО ПО ТРУДА И JOBSA
79
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога ще престане тази идиотия с тези абитуриентски балове. Селянията превзе с пълна сила градовете. Това е най-лумпенското нещо да се вдига такава джабала, че някой взел средно образование.
78
23
 
4
 
! Отговори
ооо,я стига преди 8 години
Аман от партийни секретари!Това трябвало,онова-не,спазвайте генералната линия на Партията!Всеки е свободен да живее както си иска,кеф му гюбеци,кеф му овча музика,кеф му 9-та симфония!Живота си е негов!Личното мнение е единствено и само за лична употреба,и нищо повече!Ако искат и по палмите да се катерят,тяхна си работа!Айде стига с тоя комунизъм,26 години минаха,до кога ще тъгувате,бе!?
77
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Празнуват хората, защото след 2 седмици на самолета и ЧАО на *та!
76
1
 
72
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Лоша работа, ако тези са нашето бъдеще ! Срам ме е от такива ! Не желая да имам нищо общо с тях! От къде се пръкна толкоз пошлост след толкова години "демокрация " ?!?!
75
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Празнуването по традиция започна с десетки *ки оркестри пред ресторантите, полято с много алкохол. ""ПО ТРАДИЦИЯ" може да започне някоя турска свтаба у вас АВТОРЕ....по традиция у нас не започваме така,срам нямате...
74
9
 
7
 
! Отговори
пардон преди 8 години
Извинявай бабо ! Отдавна не пиша на български. Може би за това.