Кючеци пред храма

Aбитуриенти, лимузини и ромски оркестри пред "Александър Невски"
Обновена: 24 май 2015 21:47 | 24 май 2015 21:20,
190

Снимка: Булфото

Стотици абитуриенти се събраха пред храм "Александър Невски", площад "Народно събрание" и булевард "Цар Освободител".

Изпращането на част от випуск 2015 затвори центъра на София от мерки за безопасност.

Празнуването по традиция започна с десетки цигански оркестри пред ресторантите, полято с много алкохол.






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
21
 
! Отговори
синева преди 8 години
Безумие !!!!!!!
52
2
 
14
 
! Отговори
хе, 91 преди 8 години
много ти здраве от Шийла Фъгърти!:)Разбирам те, но личното спасение не спасява нацията. Мегаполисът Лъндън е само едно мрачно бъдеще за нас и искрено се моля да не го постигнем.Толкова лицемерни никога няма да станем...Чалгата е само гаранция за това! Кофти гаранция, но по-добре чалга, отколкото зомбираи "хапи пийпъл".Иначе - ситуацията пред храма е срамна, факт!Но свестните хора у нас винаги са били малцинство.Както и навсякъде другаде, даже и в Лъндън!:):))
51
4
 
15
 
! Отговори
До 87 преди 8 години
Типична българска черат - щом работиш в чужбина значи си избял от немотията и си отишъл на гурбет. Да споделя само че в София имах кола, жилище и хубава работа. Замисли се тогава защо "избягах" ...
50
1
 
19
 
! Отговори
До 88 преди 8 години
Извинявам се но по какъв начин обидих България или въобще нещо за родината ? Единствено казах че не ми липсва простотията - една от многото причини да се изнеса със семейството си. Да не говорим киселите газари по улиците, политиците и чувството у почти всеки Българин за безнаказаност, това бе основната причина всъщност. Да права си - уважават ме и ми се кефят. Тъжно е наистина - до преди няколко години носех техниска "България на три морета"
49
0
 
3
 
! Отговори
До 87 преди 8 години
Тази статистика не зная от къде я имаш, но аз нямам такива наблюдения. Съжалявам, че си се почувствала обидена, все пак не псувам или обиждам други коментиращи - както повечето в този сайт.
48
2
 
36
 
! Отговори
... преди 8 години
Родители-простаци отглеждат деца-простаци и после се питат що тъй.
47
6
 
5
 
! Отговори
=== преди 8 години
84, успех българино у Лондон! Убедена съм, че те уважават като равен и ти се кефят зверски на възможностите, а ти се кълнеш без срам и без да се замислиш в знамето на Кралицата Майка! Късмет! Другият път като влезеш някъде да коментираш простотията в Родината замисли се малко. За България, когато си извън нея или Добро или Нищо. Иначе си... нищо. Тъпо правило за оцеляване. Естествено, ако не си от онези българи, пълни с кофти емоции, които обичат да споделят такива с негоподобни.
46
3
 
6
 
! Отговори
=== преди 8 години
84, нямам проблем с други националности, а да не коментирам, че англичаните, истинските англичани в Лондон са вече на изчезване, защото нормалните си изнесоха извън Лондон или в Австралия, но се дразня много, изключително много на такива хорица като теб, които влизат в сайтове като днес.бг за да се обясняват колко много не им липсвала простотията! Ам като не ти липсва простотията възхвалявай си Щастието на емигрант. Хехе, знам колко сте щастливи. Съхнете като вейки там и парите, нищо не значат.
45
0
 
33
 
! Отговори
от страни преди 8 години
Много грозно, много жалко да гледаш едно поколение, така осакатено, така духовно ампутирано.
44
0
 
5
 
! Отговори
До 82 преди 8 години
Предимно работя с анличани, но за един град с обема на една България няма как да не срещнеш и други раси/националности - аз поне нямам проблем с това, но ти явно имаш
43
3
 
11
 
! Отговори
До 82 преди 8 години
Липсват ми приятелите и роднините, за съжалание нищо друго. Аз съм Българин и винаги ще бъда такъв, не съм се отказал от родината и от време на време се интересувам какво се случва. Дейли мейл не чета но редоно слушам и чета LBC, ако ти говори нещо. Будилника е предназначен точно за хората от снимките по горе така че не благодаря - концерти на Ивана и обяви за счетоводители не ме интересуват. За едно си прав - не знам какво правя в този долнопробен "новинарски" сайт.
42
6
 
7
 
! Отговори
=== преди 8 години
78, като не ти липсва тази простотия в Лондон, що не си четеш дейлимейл, ft, будилници разни и тем подобни лицемеро далечни българо пазители на същата чалгия която се лее и из България? Защо четеш днес.бг? НАЛИ не ти липсва България? ей как мразя такива лицемери плюещи бреееее, направо ми лазят по ДНК$то!
41
8
 
8
 
! Отговори
=== преди 8 години
78, а какво ти липсва в Лондон? Душата май? Българите? Какво правиш в днес.бг, брадър? Работата ти в Лондон е свързана с какви точно образи: мешани граждани на света, източноевропейци, утайките на великото общество чаловеческо? Що дириш ти в днес.бг? Интересно ми е.
40
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как не ми липсва само тази простотия в Лондон.....
39
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъдещето на България - който е читав да се спасява на време от тоя ***. После ще бъде късно.
38
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Музика за душевно болни хора!
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалгата не прощава!
36
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отврат - такива неща се случват единствено в територията, управлявана от един неграмотен и нагъл човек.
35
2
 
24
 
! Отговори
Бравос преди 8 години
Армията от бъдещи безработни умее да рои до 12, надскочила е расовата дискриминация - заедно до дупка! Как да не се възхитиш - блестят рокли, голеят се гърбове и цици, лее се алкохол- опиянението достига горни граници. Кой ги научи на това? Не се ли сещате - училището, то не им забранява1 то не ги обучава. Да са живи и здрави! За тази нощ това е важното - да оживеят.
34
2
 
33
 
! Отговори
Любомир преди 8 години
Баща ми преди години ми казваше, тогава не го оценявах но сега...Казваше 20 века се мъчат да еб*ат мамата на тая България и на тоя български народ, след което с въздишка казваше: НАКРАЯ УСПЯХА!!!УСПЕХ АБИТУРИЕНТИ !!!БОГА ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!