"Цариградско" парализирано от днес до 15 септември

Ремонтират булеварда между 4-ти километър и Алея "Яворов"
1 юни 2015 07:54,
20
"Цариградско" парализирано от днес до 15 септември
Снимка: архив, Булфото

Ремонт на нова отсечка ще парализира движението по най-натоварената пътна артерия в София - „Цариградско шосе”, от днес до 15 септември.

Още по темата

Пътуващите от „Младост” и „Дружба” столичани ще попаднат в блокада в отсечката от ул. „Алфред Нобел” до „П. Яворов” защото там е затворено платното, което води до центъра. Движението на колите и тези на градския транспорт ще бъде само в южното платно. Работите ще продължат до 30 юни. След това майсторите ще се преместят и ще строят в посока изхода на София.

„В рамките на този етап за 15 дни ще бъде затворен и тунелът, който минава под бул. „Цариградско шосе” и води към Телевизионната кула”, съобщи зам.-кметът по транспорт Любомир Христов.

Продължават ремонтите по бул. „Цариградско шосе” между разклона за „Младост” и магазин „Практикер”, както и в самия край на входно-изходната артерия (от шоурума на КИА до Околовръстния път).

Обновяването на булеварда наред със стеснението в самото начало на магистрала „Тракия” ще превърне напускането на столицата в кошмар. Целият ремонт на „Цариградско шосе“ трябва да приключи до 15 септември, когато трафикът в града драстично се увеличава заради започването на учебната година.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така по 500 пъти ще се ремонтират едни и същи улици, защото се правят с материали-***. Много добре ще усвоят пари Боко и компания.. И има заблудени дето се връзват ;Д
14
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Хубаво е да се направи ремонт. Тази отсечка не е ремонтирана от много отдавна и дори ако шофираш с разрешените 80км/ч колата се тресе като по коларски път. Както с всеки друг ремонт до сега ще има трудности и след като приключи всички софиянци и гости на столицата ще усетят разликата...Няма как да се прави ремонт и да няма задръствания и нерви...особено когато става дума за Цариградско шосе.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази сутрин чиновничетата от столична община са особено активни. Бранят със зъби и нокти крадливата общинска пасмина, която, освен че цапцаросва, взе и да си прави гаргара със софиянци. Затворени или със слаба пропускливост са почти всички възлови точки. Да парализираш по този начин един двумилионен град си е жива гавра. Ама хак да им е на тъпите "граждани".
12
1
 
7
 
! Отговори
Foxy преди 8 години
Да, сутринта минах оттам - и в двете посоки движението е тотално прецакано, опашки, колони, нерви... Няма да минавам оттам, докато не приключи ремонта. И миналото лято беше така, сега пак... То уж за хубаво, ама по новоремонтирания участък от миналата година като минава човек и колата му вибрира - смятайте, колко качествено е положен асфалта...
11
3
 
7
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
До Анонимен - 7Айде пак комунистите! Абе, аланкоолу, от 25 години няма един такъв кмет на София, а са все демокраДи, включая и сегашния МП, който се подвизаваше почти два мандата. Е, какви "комунисти" те друсат? Както трябва да ти е известно, инфраструктурата на града е грижа на общината, а не на правителството. Та в този ред на мисли, би трябвало да се поиска обяснение от общинарите, бивши и настоящи, за състоянието на улиците и пътищата, а не от "комунистите"...Та така...
10
1
 
7
 
! Отговори
До партиен член преди 8 години
Напълно съм съгласен с теб. Това е безумие на трилентов път, който води към магистралата да има пешеходна пътека. Нали искаме да "отпушваме" задръстванията, а не да правим нови. Дано на някой му дойде акъла да напрви един надлез. Това трябва и на други булеварди да се направи.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ремонтират със трактор *** от "Комунизма" . Голям ремонт ще падне
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3Сега имаш възможност да гласуваш гаджева или келендерска
7
2
 
9
 
! Отговори
sofianec преди 8 години
Не разбирам, защо селяни се изказват по въпроси касаещи София?Имам предвид десетината мнения по-долу. Ясно е, че не са на софианци, а на монтански маймуноподобни.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари асфалт не се яде и вашето мнение е без значение . Иначе БКП-БСП нищо по време на своето управление не е направила за София , освен няколко гета като Люлин .
5
8
 
3
 
! Отговори
Софийската преди 8 години
община са от *** нагоре. Какво е това частично затваряне на Цариградското? Я веднага да се затвори изцяло и никога повече да не се отваря! Ам, ха! Цариградско им се дощяло на няколко стотин хиляди "софиянци". Марш, марш и не пречете на простотията на кметицата и бандата около нея! Направо цялостно блокиране на столицата! Ама, ха!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Метрото поне до парк Врана ще стига ли?Да пуснат поне по-редовен автобус до с.Герман.
3
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има София една смотанячка за кметица която освен послушница и крадла за нищо не става. Трябва умен и решителен мъж, политически неангажиран, знаещ как да оптимизира живота в града.
2
1
 
22
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Ако оставят пешеходните пътеки преди Църна маца язък ви за ремонта.Три ленти и ограничение 50.Направете надлез или поне сложете сфетофар с брояч.Сега нито може да се пресича нормално нито може да се избягват задръстванията там.
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е в посока Гърция да няма проблеми.