Линейка заседна на "зелените релси" на Руски паметник

Няколко души един час избутвали возилото
Обновена: 5 сеп 2015 21:46 | 5 сеп 2015 21:38, Елка Василева
68

Снимка: Булфото

 

Линейка, бързаща за адрес, заседна в зелените площи, по които се движат трамваите около Руски паметник в София. Инцидентът е станал в 1.30 часа през предишната нощ.

Медицинско лице от спешния екип разказа пред репортер на „Булфото“: "Бяхме извикани на адрес и за по-бързо решихме да минем оттук".

На помощ в бутането на линейката са се включили 4-ма таксиметрови шофьори и 3-ма случайни минувачи. Избутването е продължило близо час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре дошли в държавата на *** !!!
26
0
 
61
 
! Отговори
баси преди 8 години
тва и месец не изкара...Каквото и да имаме го рушим, важи за всичко, дори и природата.Егати калпавото племе сме.
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Типично по български
24
4
 
51
 
! Отговори
Ех преди 8 години
Ех селянино, къде си тръгнал ти по тревата? Да не си се напил и да си забравил, че си с линейка, а не с трактора? Тракторът си го оставил в Кривонделово селянино, преди да се навреш в София. Ти трактора си го оставил, но манталитета не. Него си си го донесъл с тебе. Трябва да направиш избор селянино. Дали ще си промениш манталитета или ще се върнеш при трактора, защото иначе положението е тежко.
23
16
 
31
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
Не зная кой е по-луд - тия, дето направиха зелените площи, той, дето кара през тях, или НИЕ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ТЪРПИМ ТАЯ ПАСМИНА ДА НИ "УПРАВЛЯВА".Май че сме ние.
22
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***. По това време на денонощието е абсолютна малоумщина да не караш с нужната сигнализация по празните булеварди, а да се навреш в затревените релси, най-вероятно да прецакаш и тревата.
21
0
 
72
 
! Отговори
зяпнал преди 8 години
Нямам думи! В 1.30 през нощта решил да мине през тревата??? По това време няма жива душа на площада, шофьорът на линейката пиян ли е бил???
20
9
 
24
 
! Отговори
123 преди 8 години
До АнонименИ аз това казвам - всички несофиянци да си отидем по родните места и тъпите шопи да си останат с подкупните политици! Но, да си отидат и кадърните хора които са дошли тук от провинцията!
19
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До JjИ що всички селяни се врете там като е най-грозния? Идете се по родните места и София отново ще стане красива и приятна!
18
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На водача един кол в *** да му е за урок. И да плати разрушеното!!
17
0
 
28
 
! Отговори
Анинимен преди 8 години
Линейката,защо минава от там⁉Само трамваи минават орез зелените релси,поредното безумие
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо чудно водача да е бил пиян, и за пред медиите версията е била че са бързали за адрес . Само и само да опазят шофьора защото и без това екипите и линейките са кът в днешно време в БГ. И каква е тая линейка тая предната гума почти няма грайфер .
15
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Незабавно да бъдат осъдени проектантите на зелените трамвайни релси! Заради тяхната некадърност е бил засегнат човешки живот. Как не са предвидили, че линейка може да се наложи да мине от там, за да спести време
14
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога кметицата ще разрешава презастрояване на София и като компенсация ще краде (не че от презастрояването не е крала в нарушение на сумати нардеби) от безмислени мероприятия и докога оФцете ще търпят да ги правят на маймуни!? Защо на кметицата не й зададоха нито един неудобен въпрос по време на интервютата (пр. как избра да купи тролеи за по 1 млн.)? До кога ще се правят безкрайни "ремонти" на ремонтите без да се санкционират изпълнителите!?
13
1
 
67
 
! Отговори
Така преди 8 години
Далече съм от мисълта да казвам, че една зелена площ е по-важна от човешки живот (ако е била такава ситуацията). НО- в 01:30 през нощта съм убеден, че ЕДНА кола не е имало в движение по Руски паметник, че да се налага такова нещо. На мен често ми се случва да минавам оттам към 23-23:30 и в най-лошите случаи е имало да изчакам 1 кола преди да мина, така че... Ситуацията е lose-lose, както се казва- хем линейката не е стигнала, хем тревната площ е развалена, така че.... Малко повече мисъл...
12
2
 
52
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 8 години
Ех, бай ***...за 130 години не си мръднал и на йота...
11
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това какво оправдание е?Бързали?За кво бързали?За да избършат сополивият нос на някоя *** кифла?Или поредният 200 килограмов алкохолик със задръстени от тоновете сланина вени е колабирал? Не има нещо друго.Шофьорът някой го е подработкал да го стори това.Не е ясно защи и как.
10
1
 
77
 
! Отговори
тигъра преди 8 години
Покрай зелената площ има път и в 1:30 през нощта няма задръстване.Тоя шофьор май е от някое село и си е мислил,че е с каруцата.Аз бих му взел книжката и бих го уволнил.Некадърник.Не се ли сеща че там дето има чимове ще е меко.
9
23
 
10
 
! Отговори
Discovery преди 8 години
Ако линейката е пътувала към повикване, ако ще и през 5 зелени площи ще мине!!! Ако обаче не е била в специален режим на движение да си понесе последствията шофьора. Вече друг е въпроса, че *** и пульо минават от де им скимне, сякаш тоя зелен килим за техните коли е постлан там да не си похабят гумите...
8
3
 
8
 
! Отговори
до старбоклук преди 8 години
Не се прави на по различен. Същия *** си и ти.