От СДВР: Сидеров и Чуколов - унижение за институцията!

Той ударил собственика на магазина, чупил, хвърлял...
Обновена: 10 окт 2015 14:33 | 10 окт 2015 08:56,
349
От СДВР: Сидеров и Чуколов - унижение за институцията!
Снимка: bTV

Не искам да бъда твърд в определението, но за мен лично, тези народни представители са унижение за институцията, която представляват. Това заяви пред bTV старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР.

"Няма арестувани в случая, тъй като полицаите са разпознали народните представители, които имат имунитет", каза още комисарят.

За да бъде арестуван народен представител, трябва да са на лице доказателства за тежко престъпление.

Реших да го снимам, той ми изби телефона от ръката, всички са ми свидетели! Това разказа Александрина Симеонова, собственик на магазинчето пред НАТФИЗ, където Волен Сидеров вилня снощи.

Лидерът на "Атака" стана главно действащо лице в скандал пред магазин за алкохол и цигари. Една от потърпевшите разказа, че Сидеров е започнал да блъска по магазина, счупил е монетника и е хвърлил останките му вътре. След това е започнал да обвинява продавача, че продава цигари без акциз и наркотици.

Още по темата

След физическата саморазправа с очевидците, Сидеров ударил един от тях, съпруг на Симеонова и собственик на магазина.

"Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа пред Нова телевизия свидетелят Радослав Петров.

"Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров.

Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол.

Сигналът за скандала е подаден през телефон 112 в 22:30 часа.

"Полицаите са разделили двете групи и са докладвали на дежурния, който е изпратил допълнителни сили", допълни комисар Младен Маринов.

"До последно се работи по случая, разпитани са много свидетели, като част от тях потвърждават случилото се и дават данни относно действията на народните представители", каза още Маринов.

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.

Разследването на Сидеров е приключило след 4.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
7
 
22
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Тази турска *** сидеров с IQ малко по-високо от това на амеба, до кога ще е на свобода?
140
7
 
13
 
! Отговори
Не усещате ,ли... преди 8 години
ВОЛЕН ВИ КАЗВА:"....ще ви бия ...ще ви псувам...ще ви правя на маймуни ...И ПАК ЩЕ МЕ ИЗБЕРЕТЕ...."НАПРАВО СЕ ГАВРИ С ВАС!!!!!!/..по руски маниер../
139
8
 
16
 
! Отговори
Бат Пешо... преди 8 години
...пребийте тоя руски екскремет ,бе....Кво ,чакаш българино...още псувни и унижения ,ли...?Не виждате ли че тоя руски ибрик се гаври с Вас..?ТОВА Е НАЧИН ----ДА УНИЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ,..... не го ле усещате... !!!????????????????
138
19
 
7
 
! Отговори
КАК СИЙКА преди 8 години
А БЕ КАТО ГЛЕДАМ ВСИЧКИ ДЕТО ПЛЮЕТЕ ВОЛЕН ВСЕ СТЕ АНОНИМНИ НЯМАТЕ *** ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ НА СВЕТЛО Ч ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ЧЕ СЕ РАЗВИЛНЕЙТЕ КАТО НЕГО БЕЛКИМ НЯКОЙ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЛИ ЕВРОПАТА ВИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ ЩОТО НИЕ ДЕТО СМЕ ОТВЪН ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ И ТОГАВА ЩЕ СЕ ЗАТВОРИ КРАНЧЕТО НА БЪЛГАРИЯ ХАЙДЕ БЪЛГАРИ НЕ ЧАКАЙТЕ РУСИЯ ТЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ БЪЛГАРСКО РОБСТВО
137
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно 248
136
5
 
19
 
! Отговори
КВИ МЪЖЕ СТЕ ,БЕ.. преди 8 години
..ПРИБИЙТЕ ТОВА СМАХНАТО ***......ТОЙ СИ ГО ТЪРСИ ,ЗОРЛЕМ....НЕ ВИЖДАТЕ ,ЛИ....?
135
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
евтин пиар-панаир
134
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тозе е толкова нагъл,че трябва да яде дървото.
133
26
 
3
 
! Отговори
КАК СИЙКА преди 8 години
И ЗАЩО Е РЕШИЛА ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО СНИМА -ПОИСКАЛА ЛИ Е СЪГЛАСИЕТО МУ ВСЕКИ СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА НО ВОЛЕН Е ПРАВ ЕДИНСТВЕНО ТОЙ КАЗВА ИСТИНАТА И МИСЛИ ЗА НАРОДА ТАКЪВ ВОДАЧ НИ Е НЕОБХОДИМ С ОПРЕДЕЛЕНА ПОСОКА И СТИГА СТЕ ГО ПЛЮЛИ -КАКТО КАЗВА ПОЕТА ,,СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ,,
132
6
 
5
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Добре де , няма ли да кажете в този магазин какво се продавало наистина ? Или то не е важно защото знаем цигарите на кой са !?
131
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
231, какво си гледал ти не знам, но за такива като тебе и тоя от снимката, диагнозата е една - тежка форма на шизофрения и биполярна амнезия. Такива в белите държави ги вкарват я в някое подходящо бяло заведение, я в затвора. Докато тука са в парламента и са недосегаеми!
130
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако е търсил наркотици да се беше пребъркал. Що тормози хората.Сидероглу има богат опит с прахчета за нос. Лекува синузит или нещо подобно.
129
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе значи да взема и аз да се напия и да вилнеят и да чупа после разбирасе ще кажа.че е компромат . Ама много компромати му се насъбраха на тоя руски патриот бе другари . После какви национални богатства ще вряща можеби. Лукойл която е на путин ще му я вземе и ще я даде на нас ли
128
1
 
11
 
! Отговори
атакист преди 8 години
Нашият вожд се е опитал да извърши гражданси арест над терористи представящи се за продавачи !Със сигурност се знае, че те са *** приели исляма и постави ли се в услуга на ИДИЛ!Парите за магазинчето си е дал лично дядо Сорос. По телевизия Алфа ще покажат оригиналната разписка !
127
15
 
10
 
! Отговори
аз преди 8 години
гледах видеото, ама той твърди че е бил заплашен. Сега на кой да вярваме? Тук много зависи в каква светлина медиите отразяват събитието. И честно казано ми изглежда като доста фалшив компромат... Ама и няма как иначе да е... АТАКА трупа все повече привърженици заради ясната си програма и прокарване на законопроекти (които естествено не минават с 10 депутати подкрепа) за връщане на националните богатства в ръцете на държавата. Очаквайте все повече подобни "вилнения" от страна на Сидеров.
126
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В АТАКА ВСИЧКИ СА ТАКИВА КАТО ВОЛЕН. КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ СЯНКАТА МУ ЧУТОРОВ И ВСИЧКИ СЛЕД ТЯХ. ТЕЗИ ХОРА ВКУПОМ ТРЯБВА ДА СА В ЛУДНИЦАТА , А НЕ ДА НИ ДАВАТ ЪКЪЛ. НЕ ЧЕ В ДРУГИТЕ ПАРТИИ ГИ НЯМА ТАКИВА . ЗАЩОТО 80% ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ТОЧНО ТОЛКОВА НАГЛИ, АЛЧНИ, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ КОИ КАРАТ ГОЛЕМИТЕ ЧЕРНИ КОЛИ ? ИЛИ СА ПОЛИТИЦИ ИЛИ ТЯХНИТЕ ОТРОЧЕТА !ОБИКНОВЕНИТЕ ,ЧЕСТНИ ТРУДОВИ ХОРА ПЪТУВАТ С ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ !
125
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До radomirАми още снощи икономическа полиция е направила проверка.Заключението от протокола е"Не са открити никакви стоки и вещи несъотвестващи на законовите"И сутринта по BTV го показаха.
124
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЯКОИ ТЪПОУМНИЦИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СЛЕД ТОЗИ ИНСЦЕНИРАН СКАНДАЛ, НА КОЙТО, АХ, ПО НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ СЕ ОЗОВАВА ЕКИП НА ЕДНА УСЛУЖЛИВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЩЕ ПАДНЕ РЕЙТИНГЪТ МУ. ОООО, НЯМА ДА СТАНЕ, РЕЙТИНГЪТ НА АТАКА Е ВСЕ ТАКА ВИСОК!
123
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 221 ТИ ДА НЕ ОТКРИВАШ ТОПЛАТА ВОДА...ТЕ ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН СА ТАКИВА...И СИ ИМАТ ЛОБИСТСКИ ФИРМИ И ТУК И В ЧУЖБИНА...
122
6
 
11
 
! Отговори
skatelite преди 8 години
До 215 - Не, никой не се страхува от Сидеров. Той, сам по себе си, е карикатура на съвременния политик - арогантен, некултурен, агресивен демагог, който не се свени да парадира със статута си на проводник на чужда политика в страната си. Единствено за него е публична тайна, че получава финансиране от чужда държава. Няма как някой да се страхува от неадекватен човек с крайно ниска обществена подкрепа и никакъв авторитет.