От СДВР: Сидеров и Чуколов - унижение за институцията!

Той ударил собственика на магазина, чупил, хвърлял...
Обновена: 10 окт 2015 14:33 | 10 окт 2015 08:56,
349
От СДВР: Сидеров и Чуколов - унижение за институцията!
Снимка: bTV

Не искам да бъда твърд в определението, но за мен лично, тези народни представители са унижение за институцията, която представляват. Това заяви пред bTV старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР.

"Няма арестувани в случая, тъй като полицаите са разпознали народните представители, които имат имунитет", каза още комисарят.

За да бъде арестуван народен представител, трябва да са на лице доказателства за тежко престъпление.

Реших да го снимам, той ми изби телефона от ръката, всички са ми свидетели! Това разказа Александрина Симеонова, собственик на магазинчето пред НАТФИЗ, където Волен Сидеров вилня снощи.

Лидерът на "Атака" стана главно действащо лице в скандал пред магазин за алкохол и цигари. Една от потърпевшите разказа, че Сидеров е започнал да блъска по магазина, счупил е монетника и е хвърлил останките му вътре. След това е започнал да обвинява продавача, че продава цигари без акциз и наркотици.

Още по темата

След физическата саморазправа с очевидците, Сидеров ударил един от тях, съпруг на Симеонова и собственик на магазина.

"Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа пред Нова телевизия свидетелят Радослав Петров.

"Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров.

Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол.

Сигналът за скандала е подаден през телефон 112 в 22:30 часа.

"Полицаите са разделили двете групи и са докладвали на дежурния, който е изпратил допълнителни сили", допълни комисар Младен Маринов.

"До последно се работи по случая, разпитани са много свидетели, като част от тях потвърждават случилото се и дават данни относно действията на народните представители", каза още Маринов.

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.

Разследването на Сидеров е приключило след 4.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атака с най-евтината предизборна кампания - среднощен пиянски скандал пред малко магазинче.
120
6
 
17
 
! Отговори
6tepsel преди 8 години
tam se prodava drogata na boko
119
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не ми е ясно защо Бялата Златка не я бият , изразете си народната любов не се притеснявайте
118
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров и Атака не са кой знае каква стока, но ще гласувам за тях. То се видя, че от тая държава нищо вече не става, по зле няма да стане. Щом така масирано са го почнали Сидеров значи се страхуват от него. А всеки знае, че тези магазинчета продават контрабанда алкохол и дрога, и си плащат и на полицията да не ги закача, иначе просто не могат да живеят от смешния оборот който правят.
117
9
 
18
 
! Отговори
Bond преди 8 години
Тоя клоун ще си намери някъде майстора . Ще скочи някой почерпен или надрусан бабаит, и ще се събуди в лицево-челюстната хирургия.
116
8
 
19
 
! Отговори
Българин преди 8 години
АБе НАРОДЕ до кога ще ги търпим тия бе???? До кога бе, бият ни, крадът ни и ги търпим до кога бе???? дори заплати им плащаме на тия да ни тормозят, до кога бе Българино смотан, до кого????
115
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я,колко много тролчета на седерастията!Абе днес,защо триете коментари в подкрепа на Сидеров,а на тези "умните и красивите" ги толерирате? И при вас се размириса ужасно!
114
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само Атака!
113
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя наркоман кога ще бъда изритан от парламента
112
34
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще гласувам за Атака
111
13
 
9
 
! Отговори
radomir преди 8 години
Samo da pitam: na nqkoi minali mu prez glavata, che v magazincheto moje bi naistina prodavat cigari bez banderol ili narkotici.
110
12
 
24
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
Явно голия *** , след като хубаво си е подпийнал е решил да завърши вечерта така,както обикновено се появява в парламента и е поискал да си купи дрога от клекмага и след като не е получил желаното затова се е стигнало до пиянската разправия
109
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами те нещата са кристално ясни.Статуквото се спече от постоянно нарастващия рейтинг на Атака и някои спретнаха поредната постановка на Сидеров,имайки предвид неговия характер.Интересно как посред нощ екипите на"независимите"БТВ и НОВА за миг се озоваха на точното място.Та тия хора не спят ли.Само че вместо да му избодат очите,продажните журналисти за пореден път изписаха веждите на Волен.
108
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само трепане за тая *** Волен и електората му от ***.
107
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този вместо да е в лудница,целодневно прикован за леглото,е политик в парламента!!!!Господ да пази България,защото няма кой друг!!!!
106
7
 
16
 
! Отговори
БОЛЕНЕ преди 8 години
ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ!
105
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
волен се мисле са цезар ама на клеопатра по ми мяза
104
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОЛЕН ЛИДЕРОВ И ЧУНЧУКОВ ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ !
103
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не ми е ясно до кога тая шматка ще се прави на бабаит-имунитет-без много шум -бум-бам и въз -да се оплаче после на арменският поп-шматарок но и ние------------
102
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен няма пърхот - това е кокаин. Що му е бяла косата? За да си крие коката там.