Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка

Жена не даде да я засекат и си навлече агресия
Обновена: 8 яну 2016 12:32 | 8 яну 2016 12:30,
186
Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка
Снимка: кадър Youtube

Поредна агресия на пътя възмути стотици във Facebook. Действието се развива в София в ж.к. "Младост".

Видеото по-долу е заснето вечерта на 6 януари в 17:20 ч. и е публикуван от дама, заснела безумието.

"След като понечи да ме засече и да мине между моята кола и автобуса (на завоя от бул. "Сахаров" към ул. "Йерусалим"), натиснат клаксона, за да не се ударим, а каката с Пежо с регистрационен номер СА4703КХ ми показа в отговор среден пръст", разказва Цвети, качила видеото.

Уви, историята не свършва до тук. На клипа ясно се вижда, как жената с Пежо-то изпреварва в насрещното платно по ул. "Йерусалим" автомобила, от който е записано видеото. След това набива спирачки, а после подава газ. Всичко това се повтаря многократно.

Междувременно двете коли преминават през кръстовища, на които дамата с Пежо-то очевидно не намира за нужно да подаде мигач, вероятно заради натрупаната агресия към втория автомобил, неразрешил да бъде засечен.

"Накрая задръсти едновременно кръстовище и входа на паркинга, към който отивах, показа си черната главица от прозореца и започна нещо да ми нарежда", пише още Цвети. Дамата от Пежо-то заплашила и с бой. Вижте и самите кадри:


И продължението: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
3
 
9
 
! Отговори
Катон преди 8 години
До ЧакъроваКойто не го устройва скоростта на колата отпред, трябва да изпревари на удачно за целта място не да чупи стойки.
148
12
 
10
 
! Отговори
Чакърова преди 8 години
Причината,за агресията на тази жена е ,че ти се движиш в лява лента с бавна скорост, при наличието на дясна свободна.Това не е писано в правилника за движение по пътищата и съответно не се счита за нарушение, но изнервяш движещите се с по-висока скорост! Аз също се изнервям от хора каращи с 30-40км в лявата лента!!!
147
0
 
4
 
! Отговори
kurvo eba4a преди 8 години
planinata rajda hora poleto tikvi
146
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 145Моля те върни си книжката в кат доброволно! Какво предимство неграмотен човеко? Как си взе книжката???"Прав" си! В НП ще пише, "предпримайки маневра...без да пропусне", което де юре е ОТНЕМАНЕ ПРЕДИМСТВО. С удоволствие ще ти сканирам НП и съдебното решение по подобен казус. Само ми подскажи къде да го изпратя :-)А по въпроса за Свидетелството... Даде ми го един нахъсан милиционер по време когато "книжка" се вземаше след 3 месеца обучение. И Няма КАТ а Пътна Полиция!
145
0
 
10
 
! Отговори
Пази Боже!!! преди 8 години
В България всеки разбира от всичко,а накрая е гола вода.Същото е и при шофьорите.Няма значение мъже,жени карат като все едно пътя е техен."Виж му шофирането и ще разбереш какъв човек е."
144
0
 
0
 
! Отговори
даа преди 8 години
Като гледам агресията е не само на клипа ...
143
4
 
0
 
! Отговори
Do sofiancite преди 8 години
Aide snimaite i drugi sofianci shaffiori da pravite taksidji sokak reklama na sofiata i turistite:-):-):-)
142
1
 
2
 
! Отговори
Гост преди 8 години
До АнонименАз закана никъде не видях
141
4
 
7
 
! Отговори
Гост преди 8 години
До silver riderНали знаеш /надявам се да е така/, че не трябва да шофираш в крайна лява лента, ако дясната е свободна и не извършваш маневра изпреварване? Кой с колко кара зад теб си е негова работа. Той си носи отговорността!
140
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До redordeadПрочети листовките бе ***!
139
7
 
7
 
! Отговори
redordead преди 8 години
без да съм ескперт, мисля, че в градска среда караш, в която искаш лента, това все пак е направено за удобство да можеш бързо да се престроиш, за някой изход от пътя, по който се движиш в моемнта. Дори в листовките често го има този въпрос...
138
14
 
7
 
! Отговори
Пффф преди 8 години
До Не си правТам има две ленти за движение + допълнително разширение за автобусната спирка. Обърни внимание каде кара тази която снима клипа....между двете платна! И при единия от левите завой кадето Пежото я изпреварва в насрещното, тази която снима също е в насрещното, за да попречи на Пежото. Аз съм шофьорка от 10 години...не е много, но и не е малко и съм виждала много глупави жени по пътя, но ако бях аз с Пежото, щях да сляза и да й завра камерката кадето слънце не огрява! :)
137
1
 
16
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Вместо да пише по медиите, да отива директно в КАТ със записа!
136
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чак пък женска агресия, нали никой не е набила, само се е заканила. По-точно е женска тъпотия.
135
4
 
13
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Запомнете кифли и гейзери комплексирани:в България се кара в дясна лента.Лявата е за изпреварване!----------Алоооо, некомплексираният ***! Кой ти даде на теб книжка? Върни се в 3-ти клас и си прочети пак ЗДвП!!! Мога да ти помогна - виж чл.15, ал.2.
134
1
 
7
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Ако нямаш знак Д1 нямаш право да караш в която си искаш лента. Набий си го в селяндурската тиква !-----Градска тикво, покажи ми къде в закона пише за обозначение от знак Д1!!!
133
2
 
11
 
! Отговори
нямам думи преди 8 години
И двете са за глоби ... Очевидно е, че Пежото долита от средната лента на "Сахаров", където естествено няма право на ляв завой - там пътната маркировка и светофарната уредба са категорични по въпроса !После пък другата КАКА шари върху двойна непрекъсната с цел да засече колежката... Такива ситуации има хиляди дневно, няма нужда да се нервирате и да проявявате агресия... ***
132
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 20 места прочетох еднакви извадки от здп, а именно - в населено място при ограничение до 80, не е задължително да караш вдясно(не важи чл. 67
131
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако няма наложено друго ограничение ( до 80км./ч ). Т.е. ако има знак за максимално допустима разрешена скорост 50+ км/ч, си ДЛЪЖЕН да си в най-дясната свободна лентаДо 136: Жената с камерата ОТНЕМА предимството на пежото като се опитва да продължи след автобуса. Автобуса спира в ръкава на спирката.-------Моля те върни си книжката в кат доброволно! Какво предимство неграмотен човеко? Как си взе книжката???
130
0
 
13
 
! Отговори
Джукър преди 8 години
Като огледаш пейзажа, няма какво да се чудиш повече. Какъв е този народ който живее в това гето?! Няма да се отличават с особен интелект.