Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка

Жена не даде да я засекат и си навлече агресия
Обновена: 8 яну 2016 12:32 | 8 яну 2016 12:30,
186
Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка
Снимка: кадър Youtube

Поредна агресия на пътя възмути стотици във Facebook. Действието се развива в София в ж.к. "Младост".

Видеото по-долу е заснето вечерта на 6 януари в 17:20 ч. и е публикуван от дама, заснела безумието.

"След като понечи да ме засече и да мине между моята кола и автобуса (на завоя от бул. "Сахаров" към ул. "Йерусалим"), натиснат клаксона, за да не се ударим, а каката с Пежо с регистрационен номер СА4703КХ ми показа в отговор среден пръст", разказва Цвети, качила видеото.

Уви, историята не свършва до тук. На клипа ясно се вижда, как жената с Пежо-то изпреварва в насрещното платно по ул. "Йерусалим" автомобила, от който е записано видеото. След това набива спирачки, а после подава газ. Всичко това се повтаря многократно.

Междувременно двете коли преминават през кръстовища, на които дамата с Пежо-то очевидно не намира за нужно да подаде мигач, вероятно заради натрупаната агресия към втория автомобил, неразрешил да бъде засечен.

"Накрая задръсти едновременно кръстовище и входа на паркинга, към който отивах, показа си черната главица от прозореца и започна нещо да ми нарежда", пише още Цвети. Дамата от Пежо-то заплашила и с бой. Вижте и самите кадри:


И продължението: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
10
 
5
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Снимащата да запомни:1. по ЗДвП - движим се в най-дясната свободна част на пътя!2. Не се пресича завой на пряко - снимащата влезна в насрещното за да не позволи изпреверване3. Трябва да пропусне по-бързия автомобил - това което прави е възпрепятстване на изпреварванеТази с пежото не засече никой, опита да се престрои, не стана, до някъде защото не я и пуснаха. Във Франция например е обратното - там ако не допуснеш автомобила да се престрои ще те наката.Пежото си омъсти по-селяшки!
68
1
 
16
 
! Отговори
no name преди 8 години
Голеееема драма малиии ужас. Много важно. колко пъти на ден ме засичат, ако тръгна да се ядосвам трябва да побелея :) случвало се е и аз да засека някой неволно, ами какво да правим да се бием ли.... това са бели кахъри. Като ги видя някакви напористи комплексарчета винаги им давам път-да си трошат главите, хич не се бутам да си ги мерим. Шофьорите трябва да сме по-толерантни - дори другият да е сбъркал нищо не ни пречи да дадем път. Случва се всеки греши. По-умният отстъпва дори и да е прав:)))
67
0
 
8
 
! Отговори
Blago преди 8 години
А защо е сложен "саундтрак" на клипа?Каква е вероятността, поведението на водача на Пежото да е резултат от действията на водача на другата кола? Неведнъж съм бил свидетел на шофьори ***, които дори не разбират каква глупост са направили и гледат очудено после. Наскоро ми се случи да ме засече една овца, пак с 206-ца и на следващия светофар ме гледаше тъпо. Посъветвах я да си скъса книжката и следваше подобно поведение, при това жена на 40-45г.
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че няма КАТ! Иначе и двете каки щяха, да са без книжки!
65
0
 
2
 
! Отговори
Ха, ха, ха, ха, .... преди 8 години
До Един шофьор- женаТова пък какво е ? Един шофьор - жена ?????Ха, ха, ха, ха, ха, ха ....
64
1
 
5
 
! Отговори
До 74 преди 8 години
Защо не се спазва ЗДП е ясно и тук дали става въпрос за отворковци, мъж или жена няма значение, нито има значение егото, културата, манталитета и т.н. Ясно е, че без работещ КАТ, правилата все така ще се нарушават непрекъснато от всички шофьори. Факт е, че повечето шофьори са мъже, съответно мъжете правят повече нарушения, както е и факт, че всеки шофьор, като види жена да шофира в близост до него, гледа да избяга по-далече, защото не е ясно какво ще и хрумне в следващият момент.
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе карам вече над 35 г., ама още ми е трудно да чета правилника за движение по пътищата и да шофирам едновременно ??? А и тия знаци ? До като го погледна .... и той отминал ?
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 70, задължително се натиска клаксона когато те засичат, човека правещ това трябва да се усети че извършва нарушение. Ако имат малко акъл току виж ти вдигнат ръка да ти се извинят ако ли не може да го направят и да съберат 4-те пръста и да ти оставят един :)))в двата случая не си струва занимаването след това.
61
1
 
7
 
! Отговори
Един шофьор- жена преди 8 години
До АнонименТази че е отнесена от вихъра отнесена е ама я мъжката част да погледне първо по улиците че те са по големите отворковци за които няма правила в движението , щото егото им пречи да спазват ПЗП
60
1
 
12
 
! Отговори
77777 преди 8 години
На светофара наистина има две ленти за завой наляво, но на практика е една заради спирката и спрелите коли малко след спирката. В този смисъл и тази с пежото не е права да се опитва да пререди една кола минавайки вдясно, а после вляво. Не че и снимащата е стока, но някой път на човек му писва от хитреци на дребно като тази с пежото.
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тц тц тц, и на двете по един шамар да се научат на култура.При натоварено движени редовно някой засича някого, ама след това като тръгнат да се правят на интересни са големи патки. Преди време една мацка на околовръсното явно заради засичане се опитваше да спре едно пернишко голфче. Пред него биеше спирачки и задръсти движението защото сноваха из лентите... нали ако оня беше слязъл щеше да я завре в багажника, хубаво че е имал повече мозък от нея :)))
58
5
 
6
 
! Отговори
до Никола преди 8 години
Трябва да си толерантен към към шофьорите, които не са много опитни, а не да свириш и да ги гониш. И ти не си добър в много сфери ама не те гонят нали?! Като не е станало нищо, кво те бърка да дадеш път на дамата???
57
1
 
9
 
! Отговори
Иво преди 8 години
На този завой има две ленти за ляв завой. Дамата с Пежото завива правилно, снимащата я засича, после умишлено намалява при спиращия рейс, за да принуди да спре. Има няколко засичания после, докато тази с Пежото се опитва да я изпревари.След като минава отпред, тази с Пежото започва да бие спирачки и да пречи на снимащата, за да си върне.Според ЗДП и на двете могат да ги глобят изключително леко, а двете би трябвало да остават без книжки минимум за 2 години!
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе, тея комплексирани рогачи из София ... Навсякъде са. Все бързат, пък отиват кафе да пият. Много са зле. Бих им препоръчал да спят по повече. Ама те сигурно не си прахосват времето с такива неща
55
0
 
16
 
! Отговори
Никола преди 8 години
На този завой платната за наляво са две. Цвети се изнася от лявото в дясното все едно кара съчленен автобус и затиска пежото. Dnes.bg, защо пишете глупави коментари!? Не, че оправдавам агресията на водачката на пежото, но такива шофьорки като Цвети направо ти късат нервите.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма мъж няма жена , сега си плащаме за купените книжки и *** шофьори .
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моите неприятни случки по пътя са ВСЕ с мъже-шофьори.Случай 1: Карам си по път с предимство. Некъв излиза от път без предимство. Не го пуснах, затова ме настигна и ми прави жестове с ръка дали съм бил сляп.Случай 2: Карам по широк булевард. От дясната ми страна - рейс. Отпред - пешеходна пътека. Изведнъж рейса удря спирачки. Нямам видимост, затова удрям спирачки и аз. А некъв с огромна джипка се засилил зад мен. После ми свири с клаксон, изпревари ме и удря спирачки, точно като тая.Аман!
52
4
 
9
 
! Отговори
КПСС преди 8 години
Аз пък ги виждам нещата така - "кака Цвети" си кара зад автобуса, който от Сахаров завива по Йерусалив в лявата лента (там наистина са 2 ленти за ляв завой) и още в кръстовището автобуса се изнася в дясна лента за да си спре на спирката. В тоз момент се появява предницата на въпросното пежо, което за да не спре зад автобуса и да чака се опитва да изпревари "кака Цвети" от дясно и понеже "колегиално" каката не я пуска и почва закачката... И двете патки са за бой, както казаха вече някои...
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вземи едната, удари другата. Правилно са отбелязали някои уважаеми читатели, че жените трябва да правят други работи, вместо да затрудняват движението.
50
0
 
10
 
! Отговори
шофер преди 8 години
Аз питам къде е КАТ???? Има достатъчно материал и 2те каки да се качат на СКГТ за доста дълго време.