Драма за сметка на парното – 160 лв. на монети, бой, псувни

Мъж понечил да си плати, а бил пребит от мъжа на касиерката
15 яну 2016 10:36,
73
Драма за сметка на парното – 160 лв. на монети, бой, псувни
Снимка: архив Bulphoto

Мъж с малкото си дете е бил нападнат на гише, докато плаща сметката си за парно със стотинки. Това разказа потърпевшият Николай Куманов пред bTV.

Той дори успял да заснеме случващото се на касата.

Касиерката се вбесила от желанието му да плати 160 лв. сметка за парно с монети. Друг мъж, бил по това време в касата, тръгнал да го бие с думите "Няма ли банка за този идиот", и после продължил с ругатните.

"Преброих му монетите, не е имало проблем с това, че иска да плаща със стотинки", заяви касиерката Ваня Лукарска.

"Но го направихте 20 минути, след като ми казахте, че съм олигофрен", отвръща й Куманов. Той е бил сам с детето и по думите му е пуснал първо да минат всички хора на опашката.

Според касиерката мъжът, нападнал човека с детето, бил неин познат. Реагирал, защото бил предизвикан. Не бил служител в касата, пуснала го до тоалетната. "Господинът си отиде и след това не съм го виждала. Знам му първото име, оттам нататък не го познавам."

От фирмата обаче признават, че мъжът е неин съпруг. "Неговото място не е било там, тя ще си понесе отговорността, най-вероятно уволнение", каза старшият касиер Виктор Соколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
2
 
! Отговори
Ели преди 8 години
Какво би станало ако всеки като (този )започне да защитава съпругата си по този начин за такива дребни неща?
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ Докъде може да стигне българската журналистика.Един оператор да ходи по касите с една дръжка на микрофон и да провокира касиерките за някой лев от монополиста на пазара за разплащане на сметки
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е, че тиквата каза, че сме стабиУни...докато препращаше смс-и и нахлуваше в заседанието на ВСС.Ноо...вие си го избрахте...
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека може да си плаща с каквито монети иска,легално платежно средство са!Една машина за броене на монети струва 400лв.Едва ли фирмата ще я гътне тази сума!!!
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега какво платежно средство ще използват "бияча "и половинката му за своите сметки оттук насетне?
46
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Тоталитарна структура..... по-точно феодална, защото при нея важи още "Крепостното право" Иначе уж България е в ЕС....
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Всичко за благото на човека"...беше по бай Тошово време.И човека се знаеше кой е, но никой не мислеше, че не всички обичат благото.Някои не искат нищо да им е благо.Искат да си го изкарат със собствените ръце и акъл.--ТОВА Е ВРЕДАТА ОТ СТРОЕЖИ НА БЛОКОВЕ.Бутнаха ни къщите и домъкнаха цял свят в София.Ама софиянци не всички са били богаташи, една част и до днес сме си бедняци.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уважаеми спорещи,"централното" отопление е социална придобивка и е нещо добро за всички, които го имат. Проблемът по моему е , че по разбираеми причини част от хората живеещи в собствени жилища в многоетажни сгради не могат да си позволят да плащат за каквото и да било отопление на повече от стая. Като няма потребление в радиаторите , топлина отдават само вертикалните щрангове на отоплителната инсталация и логично сметките за т.н. общи разходи и затопляне на водата остават.
43
2
 
20
 
! Отговори
Ей! преди 8 години
Преди се плащаше на кубатура, имаше радиатори и по стълбището. Струваше 12 лева на семейство общо. Нямаше никакви сградни инсталации и тем подобни измислици. Некой да коментира.
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой ако се съмнява в констатацията ,че сме най-нещастни в Европа , може да прочете коментарите под статията.По убедително доказателство няма.
41
0
 
6
 
! Отговори
Запасен преди 8 години
До Vlad_ko13 Квт е недостижима при нормално потреблевие мощност. Един климатик с отоплителна мощност 2 Квт (колкото един радиатор) е с електрическо потребление 1-1,1 Квт. Два климатика са под 2,5 Квт. Извод: Електрическите инсталации са напълно годни да поемат такова потребление без никакво усилване.А факторът "ако" няма да коментирам. Пожари стават и в сгради с централно отопление.А и никой не е казал, че на мястото на централното отопление не може да се сложи локално парно на газ.
40
2
 
5
 
! Отговори
Запасен преди 8 години
До Vlad_ko 51Изобщо не е необходима такава оценка, в повечето случаи. Сградните инсталации са проектирани за мощност около 13 Квт на апартамент (говоря за двустаен). В един обикновен апартамент има консумация:- около 4-5 кВт за печката-500 Вт за хладилника-500 Вт за осветление, компютри, телевизори (даже е много!) - евентуално 5-8 Квт за проточен бойлер (ясно е, че никой не го включва едновременно с печката)При нормално потребление 13 Квт е недостижима мощност.
39
2
 
7
 
! Отговори
nnnn преди 8 години
До Vlad_koда направят парното 20 лева на стая и готово ще се отоплявам с парно , но щом не го правят ще си карам на ток , и каква е тая оценка на ел.инсталацията пълни глупости , защо защитаваш топлофикация
38
9
 
4
 
! Отговори
Vlad_ko преди 8 години
До ЗапасенНе смятам, че да се отопляваш на ток е много ефективно, но ако си решил отоплявай се на ток... Но преди това след като целия блок се откаже от парното нека бъдат така добри съкооператорите да направят оценка на съществуващата сградна ел.инсталация и след това ако се налага да бъде тя преправена. Колко обаче ще са тези сгради в които съкооператорите ще платят за подобна оценка? А кой ще е виновен ако стане пожар и има жертви именно заради това, че някой си е спестил от подобна оценка?
37
1
 
13
 
! Отговори
цц преди 8 години
така така , всички да носят стотинки , пък като не им се брои да напуснат , всички да напуснат , да я видя топлофикация тогава на кой ще праща сметки
36
34
 
4
 
! Отговори
име преди 8 години
много ме дразни тоя , какво му е виновна жената. всеки може да има лош ден. никой не иска да брои стинки.
35
2
 
9
 
! Отговори
Запасен преди 8 години
До Vlad_Ko 40При проектирането и изграждането на повечето блокове преди 30-40 г.парното е били много удобен и нескъп вариант да отопление.Дори тогава обаче проектантите са предвиждали и алтернативно отопление (според тогавашните технически достижения)- оставяли са комини дори в панелните блокове.Днес картината е съвсем друга - имаш газ, имаш климатици, имаш слънце... Според теб да не използваме новите, по-ефективни - съответно - по-евтини начини за отопление, а да си караме по старите, така лИ
34
3
 
43
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Стотинките са законно платежно средство. Побоят не е законно средство за решаване на спорове. Да си извади медицинско и да ги съди. Добре ще им дойде след дисциплинарното уволнение.Държавата трябва да "развърже" хората в блоковете от задължителната Топлофикация. Пускаш тръбите да минават през апартамента - ок, но никакви сметки за това! Те искат да минат, а не аз. Централните неща свършиха с комунизма. Неефективни са и няма смисъл от тях.
33
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има един много тънък момент - никъде в статията не се говори за плащане с монети в знак на протест - значи, не се опитва да си отмъсти на монополиста, като прецаква касиерката. Второ - човекът си събира пари на монети. Ако отиде да ги оедри в банка - те си имат разписана в правилата такса за броене на монети. Тъй като от топлофикация нямат такава такса, не виждам какъв е проблемът да си плати с монети. Още повече, може да се инвестира в броячни машини за монети - има и такива...
32
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами *** е. Да не би касиерките да са му начислили сметката, че на тях си го изкарва?