Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
3
 
28
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Управляващата престъпна върхушка е абсолютно олицетворение на масата от народа в морално-нравствено отношение, и обратно - масата от народа на управляващите.*** и глупав народ (нямащ нищо общо с българския, съществувал до 1944 г.) - пропаднала държава!
313
10
 
25
 
! Отговори
все още ли сте... преди 8 години
българи! Няма по-гадна твар от българина!!!
312
1
 
55
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Интересно ми е как хора като тези с такава ЛАБИЛНА психика, взимат разрешително за оръжие, за едно "бибиткане" са готови да убият човек, та дори и да е виновен. Според мен по 5 годинки ЕФЕКТИВНО без обжалване при строг режим, по бързата процедура и поемане на всички медицински разноски на момчето. Естествено уволняване, забрана да работят като охранители и отнемане на разрешителното за оръжие. Може само по една тояга да им връчат и да пасат овце, поне ще са на един акъл.
311
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива мутрафони по столичните булеварди ,,бол,,. За тях закон за движение по пътищата няма, а КАТ се крият като ги видят за да си нямат проблеми! Не може едни да спазват законите, а други да тормозят останалите знаейки, че са безнаказани! Закона не се прилага адекватно срещу всеки и затова такива *** са си повярвали ,че всички трябва да им правят път! Във милата ни татковина обикновения човек трябва да търпи издевателствата на всякакви комплексирани типове ,защото ДЪРЖАВА НЯМА!!!!
310
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако сега някой от тези тримата биячи беше се гътнал, щяха да се намерят хора, които да обвинят този с трите избити зъба - както стана с Тодор във Враца, само дето там битите от Тодор се разминаха с разбита уста и подуто око и все пак успяха да се защитят от бияча.
309
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Заедно срещу крайно наглите шофьори"са им издирили профилите има ги и тримата снимани в колата.Типични путинофили и атакисти. Единият е писал, че иска Путин да ни спасява:))
308
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да и измираме по бързо българите и да приключва тази пародия на държава ,че не се трае вече!
307
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
битият *** ако си беше взел пищова-щеше да си има зъби..
306
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименcz shadow sp-01 for the win:)Дубъл *** на пурвия, дубъл *** на втория, могадишо дрил на третия и после по един контролен нда първите двама. И със здраве.
305
4
 
30
 
! Отговори
Тиквата преди 8 години
Тиквата да си озаптае контингета. Какъвто управника мутра, такива му и мутрите.Хора не се оплаквайте, вие си го избрахте, ваш си е. Това си е вашата държава.Ако тия тримата сега не ги осъдят, ще стане и още по зле.Важното е, че имаме американски танкове по морето.
304
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Късмет са имали тези двамата биячи че не се ме срещнали мен -ще щяхме да си спретнем арнаутска сватба....направо вадя ЧЗ-то и ги почвам -нека ме съдят после но няма да се оставя като последен марул да ме налагат мен и жена ми !!!!
303
1
 
38
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Българийооооо,къде ти е МВР,къде ти е премиера.И какви са тези тиквеници да бият човека по този начин.Как такива *** веднъж не попаднаха на въоръжен човек да ги остави да лежат на асфалта,най-накрая Бъчварова да се събуди.Е сега вече ще гледаме държавническа реакция от компетентните органи на Боко и на министърката ни.
302
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Животинско царство!
301
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИванИванееее....Иване.....
300
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 391Пич,ти нещо не си У ред..А?
299
7
 
24
 
! Отговори
беззаконие преди 8 години
Това е като случая във Враца.Бият и от уплахата човека гътва.Бойко спри са у Б-рия малко.Глей ко става.Бъчварова да си подава оставката.Или тея са твоите телохранители.
298
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези *** трябва да бъдат обесени незабавно....
297
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Масово явление , народа не носи отговорност НАРОДА винаги е потърпевш каквото и да стане !Само че ония с метлата да си носи отговорността защото все бие на избори и все показва картите как всичката власт бил спечелил е това му е властта на улицата , в медиите в парламента , в общините , в болниците , училищата , в спорта и къде ли още не !
296
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-жо Бъчварова ,доколкото чух колите били с черни стъкла .Нали е забранено , едва ли никога не са минавали покрай полицейски патрул, пак има наши и ваши.В тази държава всеки наглец си прави каквото си иска ,къде е полицията г-жо Бъчварова ?Май никой вече не я бръсне.
295
5
 
20
 
! Отговори
... преди 8 години
Много ги любя и тача тези бързащи самозабравили се свирчовци, които те избутват от пътя и създават опасност за всички. Като няма държава да ги спира , поне някой шамар да отнесат.