Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
3
 
6
 
! Отговори
до 391 преди 8 години
Ама и ти си зле като другите. Първо Ивайло Ториното не е бизнесмен, а един от охранителите на Таки. Постянно пишете глупости по тези форуми.
293
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама толкова сте лесни за манипулиране. Една поръчкова статия и веднага скачате като ужилени на барикадата. Ами погледнете случая и от другата страна. Момчетата са на работа, това им е работата все пак - да охраняват този, който им плаща. И както си карат, някакъв *** с пазарджишки номер ги засича втори, трети път. На всичкото отгоре и им свири с клаксона. Те какво да направят - да го канят с пита ли. Есествено, че ще ступат наглеца. Лично аз ги разбирам напълно. Писнало ми е от селяни вече.
292
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
"охранители на Ивайло Борисов- Торино" 1во защо той не е в затвора и 2ро защо има и охранители? Не очаквам отговор-знам къде живеем :/
291
1
 
6
 
! Отговори
Кеф преди 8 години
Много ме кефят някой хора като спамят в коментарите за правителство, съдебна система, МВР и др подобни организации като тук всичко е МАФИЯ!
290
2
 
4
 
! Отговори
SS преди 8 години
До АналИЗАвтомобила си има ГО - влез в сайта на ГФ и си направи справка,останалото няма да го коментирам ...
289
2
 
7
 
! Отговори
silver rider преди 8 години
Това ако се случи в Америка още да се води престрелка или да се броят отстреляните.Кой кого и от кого пази в България вече не се знае. Каквото и да е говорила жената при три избити зъба ще има последствия. Много самонадеяни са всички и ни се внушава, че трябва да се въоръжаване. Тогава какво ни чака...
288
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутрите управляват - и на улицата и в правителството, парламента и съдебната система.
287
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червените каскети пак се опитват да клатят Правителството. Този път няма да ви се получи обаче.
286
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откакто Бъчварова стана министър на вътрешните работи,стана много зле в България.Всеки ден се случва нещо,престъпниците и хората с престъпно съзнание направо полудяха.Да те е страх да излезеш навън. Ни прокуратура, ни полиция -все едно ги няма. А тия *** ,побойниците на магистралата едва ли ще им направят нещо. На клипа се вижда,че на тия биячи въобще не им пука.Ами то това можеше да се случи на всеки шофьор.
285
0
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
В България от 26 години важи правото на по-силния и никой не протестира против това. Никой не иска работещи МВР вкл. КАТ, или работеща съдебна система (съд и прокуратура). Всички гласувате за "най-малкото зло" - някоя мутра от СИК или някой друг "спасител" на България и после казвате: ама аз не исках това, мен ме излъгаха. През това време милиардите богатство, което имаше България почти всичките се присвои от мафията, за която едно време подрипвахте по площадите, за да я качите на власт.
284
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма работа, че едни момчета понатупали малко някакъв самозабравил се селски сватбар и кифлата му. Такива неща стават постоянно и навсякъде. Вие го направихте международен въпрос.
283
35
 
5
 
! Отговори
xxx преди 8 години
И сега на Пребития и на Мария - Скумрия, шапка ли да им сваляме, кво ???
282
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея коплексари като са такива големи бабаити що не излезнат един по един и без палки да ги видим какво представляват,онзи ден същите пумияри с тази кола минаха покрай мол Парадайс и караха в средата на улицата и ако някой не се беше мръднал най вероятно щеше да се случи същото,сега в кауша да стават булки и палките да им ги заврат там където не грее слънце
281
0
 
25
 
! Отговори
Тъп преди 8 години
Затъпява народа! Видно е!
280
0
 
20
 
! Отговори
Нема преди 8 години
Нема да се оправим, никога!
279
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Gledah videoto, i razbrah che v BG skoro nqma da se otmeni zakona za Mutritq!
278
1
 
16
 
! Отговори
Камен преди 8 години
Тия без палки и пистолети ....... не ги виждам :))))))))
277
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е съпругата му, а колежката любовница. Бъдете по-точни все пак.
276
27
 
4
 
! Отговори
ок преди 8 години
Добре са ги ступали нахалниците, сега поне с уста няма да свиркат.
275
0
 
27
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Пуснаха ли ги вече?