Шествие в защита на бездомните животни почна в София

Защитниците искат наказания за хората, които измъчват животните
3 апр 2016 13:31,
68
Шествие в защита на бездомните животни почна в София
Снимка: Bulgaria ON AIR

Започна шествието срещу насилието и в защита на бездомните животни в София, съобщи репортерът на Bulgaria ON AIR Ива Григорова.

Събитието беше организирано в социалната мрежа Facebook.

"Бездомните животни, най-вече кучета и котки, са жертва на човешката безотговорност, изоставени, преследвани, малтретирани и убивани", пишат организаторите.

Хората искат и ефективни наказания за хората, които се държат зле с животни.

Някои дори предложиха да бъдат поставени автомати за храна за животни, подобни на тези в Истанбул, които работят с енергия.

"Това ще бъде третият ни пореден протест и няма да бъде последен, докато не видим положителни резултати за нашите четириноги приятели", обещават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като са беззащитни кучетата да ги разкарат от улиците и да се грижат за тях, защото има десетки примери всекидневно за нападнати и нахапани беззащитни хора ! Възрастните хора и децата охрана ли трябва да им назначим , за да могат да се защитават от тях ? Изобщо целият спор е безмислен, защото нямат място кучета без стопани по улиците ! Толкова е елементарно !
52
3
 
2
 
! Отговори
12345 преди 8 години
Плюс това, животните са беззащитни, един човек колкото и да е беден и да няма какво да яде все ще се оправи! Ето ги -като са бедни си раждат деца и изкарват пари! Всеки си намира начин.... Други само мрънкат и чакат от небето да почнат да им падат храна и пари...
51
3
 
1
 
! Отговори
pff преди 8 години
Като цяло начинът по който хората се държат с животните е огледален на начина по който се държат и с хората. Човек, който измъчва или убива животно би го направил и с човек! За това както се отнасяте с животонките навън, така те ще се отнасят с вас, после не мрънкайте, че уличните кучета хапят! ***! *** народ!
50
3
 
1
 
! Отговори
1111 преди 8 години
Ima hora umirat od glad
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хах , да следваме примера на Истанбул...., тези любители на кучетата ли са или на глутниците бездомни ,болни и заразни *** ?
48
3
 
6
 
! Отговори
човек преди 8 години
Поредните платени смукачи на пари в държавата, си организирали протест, платен от някого разбира се, най-вероятно от фирмата , която ще постави еко- джаджите , които ще хранят бездомните песове, за да имат сили да ни нападат по-често по улиците !Наказания за тези ,които си изоставят домашните любимци на улицата и за онези, които имат вина бездомни животни да се скитат в държава, която уж претендираме да е Европейска !
47
5
 
6
 
! Отговори
Г.Т. преди 8 години
Май никой от по-долу пишещите не разбра, че протеста е за условията в приютите, общинските, където потъват вашите и моите данъци! А полза от тях никаква! И аз не харесвам глутниците из кварталите! Уличния пес дето ме лае за добро утро озъбил се срещу мен! Неговото място не е на улицата, а в приюта! Ама *** си знае едно и само него си бае без да види картинката отстрани! П.С. Кучкар с три кучета, породисти, но 2 от тях са приемни при мен!
46
6
 
15
 
! Отговори
стоян георгиев преди 8 години
До Стоян, кучетата нападат слабите и беззащитните, на здрав прав мъж не смеят да скочат, да си чел някъде из новините, глутница кучета нападна мъж, само старци жени и деца, това е живото със съответните инстинкти и няма място на улицата
45
28
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Кучетата не нападат, освен ако не им дадеш повод. Теб ако някой те ритне или нападне на улицата, както си вървиш, без нищо да си направил няма ли да му отвърнеш? Ами и с кучетата е така - и те не остават длъжни.
44
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Беззащитните пенсионери си имат деца. Нали уж семейния дълг ни различаваше от животните или бъркам. Или има грешки в комунистическото възпитание за уважение към възрастните...Спрете да се сравнявате с животните и да ревнувате от тях. Грозно е!
43
8
 
26
 
! Отговори
WTF????????????????? преди 8 години
В страна, в която пенсиите са нищожни, а по селата убиват възрастни хора всеки ден, трябва да си тотален "гении", за да правиш протести в защита на кучета, котки, плъхове, *** и зелени еуглени. Жал ми е за тези безделници.
42
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия платени от вън акци са само за заблуда на хоратапърво да защитим хората от алчните управници а после ще дойде ред на животнитевсичко е нагласено за отклоняване на вниманието от проблемите на хората създавани от ненаситните *** дето управляват- ама и народа *** до безумиена подобни писания не трябва да се обръща внимание- други са проблемите на страната ни
41
6
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Тия ги боли главата...
40
5
 
7
 
! Отговори
до григор преди 8 години
Григоре ти по-добре се замисли за твоя манталтет. Па чаак после за моя. Защото да предлагаш ефтанаьия за хора пък да хленчиш за бездомни зверове е толкова просташко, че само много ограничено и пр.о.с.т .о създание като теб може да го напише. Затвори се в банята , изгаси крушката и се срамувай. Жсл ми е за теб, ноне мога да ти помогна.
39
7
 
17
 
! Отговори
ист преди 8 години
Дай боже тези "защитници" да направят протест за защита на самотните пенсионери по селата от бандюгите.
38
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Григора разбравят, че кучкаpите обичали хората, няма по-човеконенавистна cган от тях, те са изпълнени само със злоба
37
9
 
18
 
! Отговори
LELKA преди 8 години
Защо бе? Приберете си ги в къщи! Аз ще измъчвам цял буркан с оси, които съм заловил на балкона. Ще ги измъчвам докато умрЪт от глад. Опасен тип съм, днес оси, утре плъхове, а догодина ще се осмеля да кажа ЧИБА на кварталното псе вместо да го заобикалям притеснен.
36
2
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 8 години
До Анонимен Защото всички знаят, че ти мислиш за хората.С тебе се гордее цялата страна.Кажи какво си свършил за хората, колко и къде ги подслони, нахрани, облече, работа им намери, плати им здравните вноски-кажи да разберем???
35
8
 
15
 
! Отговори
един друг преди 8 години
Винаги ми е било интерено как е възможно хем да си "любител на животните", хем като седнеш на масата и в чинията ти - умряло животно :) Да не се окаже, че тези "любители на животните" са всъщност любители на кучета (кучкари), а другите животни..... кучета ги яли. Двойният стандарт в действие.
34
5
 
16
 
! Отговори
един друг преди 8 години
Предлагам всички тези "любители на животните" да се съберат и задно с общи средства да построят и в последствие поддържат приют за животни. Вътре да се събере всичкита тази *** от улицата и така да се решат всички проблеми. Хам животнолюбите ще са спокойни, че животните са на топло, хем хората ще са спокойни, че няма кой да ги захапе за краката както си вървят.Да не се окаже, че животнолюбите са се събрали по схемата: "дайте да дадем (всички)", а?