Шествие в защита на бездомните животни почна в София

Защитниците искат наказания за хората, които измъчват животните
3 апр 2016 13:31,
68
Шествие в защита на бездомните животни почна в София
Снимка: Bulgaria ON AIR

Започна шествието срещу насилието и в защита на бездомните животни в София, съобщи репортерът на Bulgaria ON AIR Ива Григорова.

Събитието беше организирано в социалната мрежа Facebook.

"Бездомните животни, най-вече кучета и котки, са жертва на човешката безотговорност, изоставени, преследвани, малтретирани и убивани", пишат организаторите.

Хората искат и ефективни наказания за хората, които се държат зле с животни.

Някои дори предложиха да бъдат поставени автомати за храна за животни, подобни на тези в Истанбул, които работят с енергия.

"Това ще бъде третият ни пореден протест и няма да бъде последен, докато не видим положителни резултати за нашите четириноги приятели", обещават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе то организаторите на такива протести не са прави, ама изобщо нормални ли са тези дето убиват садистично животни? Днес животно - утре деца. Чел съм им болните идеи по Интернет с които убиват кучета и котки с кукички за риби в храна. Това нормално ли е според вас? Така че не се застъпвайте за подобни хора, срещу които протестират протестиращите. Това са ненормалници и садисти. Може ли нормален да сложи кукички от въдица в храна, за да убива кучетата или котките.
12
14
 
34
 
! Отговори
123 преди 8 години
Докъде вече стигна нашето "изглупяване"!? Аз също имам домашен любимец, но съм потресен от мисленето на тези шестващи. Знаете ли, колко бездомни гладни, голи и необразовани ДЕЦА има в България? Искам да има шествие и в тяхна защита!
11
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия на снимката нямат ли си мъже или приятели да им шибнат по един зад врата! Ш.м.а.т.к.и безстопанствени!!!
10
1
 
22
 
! Отговори
dip BG преди 8 години
до 12А пък на мен ми е жал за всичко що е без покрив , а за политици на кол изобщо
9
9
 
28
 
! Отговори
Колио преди 8 години
Ако онази самоковската имаше малко сиво под перуката трябва да маркира всички бездомни песове и да ги връчи поимено на тези кукуригалници после като намерят на улицата маркиран пес кукуригалници на когото е заведен в в панделата за безстопанственост.Само така ще се отървете от кучетата и кучкарите.
8
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само така другари , протестирайте за животните , а за пребиването на старите хора да няма наказания , защото никой не ви плаща да протестирате . Хвала на такЪви граждани .
7
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия кучелюби не мислят за хората.
6
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо се погрижете за бездомните хора
5
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако протестиращите приберат бездомните животни проблема ще е решен.
4
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия какво искат всъщност?! Кучетата да се разхождат необезпокоявани по населените места, да хапят и сеят зарази ли?! В коя държава от ЕС го има това?
3
11
 
20
 
! Отговори
бла,бла преди 8 години
Само жени и тяхната "логика" там...От както дават власт и равноправие на жените, нормалното вече не е нормално. Нормално е да са *** и каузите им са за кучета, котки и всякакви простотии, които ще се оправят от самосебе си, когато другите неща в тая скапала държава са окей. Разбира се не всички жени са ненормални или алогични, има много по-точни и от мъжете, но болшинството са ей такива тотално откачили крави, хващащи безсмислени каузи, за да си осмислят безсмисления живот.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А шествие срещу безумните животни в парламента кога ще се проведе...
1
9
 
27
 
! Отговори
666 преди 8 години
Но няма кой да защити нас хората от любимците им.