Шествие в защита на бездомните животни почна в София

Защитниците искат наказания за хората, които измъчват животните
3 апр 2016 13:31,
68
Шествие в защита на бездомните животни почна в София
Снимка: Bulgaria ON AIR

Започна шествието срещу насилието и в защита на бездомните животни в София, съобщи репортерът на Bulgaria ON AIR Ива Григорова.

Събитието беше организирано в социалната мрежа Facebook.

"Бездомните животни, най-вече кучета и котки, са жертва на човешката безотговорност, изоставени, преследвани, малтретирани и убивани", пишат организаторите.

Хората искат и ефективни наказания за хората, които се държат зле с животни.

Някои дори предложиха да бъдат поставени автомати за храна за животни, подобни на тези в Истанбул, които работят с енергия.

"Това ще бъде третият ни пореден протест и няма да бъде последен, докато не видим положителни резултати за нашите четириноги приятели", обещават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
9
 
15
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
Е умничък и цивилизован, който иска кучета и котки ще си плаща до припадък. Ясно ли ти е. Мене това, че на такува като теб им харесва да раьхождат самоходни лайнарки не ме интересува. Аз плащам данъци на тази държава не заради такива изр..о.ди като теб м.ъ.р.ш.о.
32
14
 
19
 
! Отговори
боздуган преди 8 години
Забелязал съм ,че всички комлексари,незадоволени лелки и изтрещели откачалки са в тия кучкарски идруги подобни организации,организирани са здраво във фейсбук,действат агресивно и за най-малкото надавът вой, постоянно постват снимки на животнни и искат ти да споделяш тяхните виждания и разбирания за живота.А най-досадните са комбинациите веган -кучкар, веган еколог.
31
7
 
6
 
! Отговори
стоян георгиев преди 8 години
До Марияопределено са по-умни от теб
30
14
 
12
 
! Отговори
Elena преди 8 години
За развитието на една нация и моралния й прогрес, може да се съдо по отношението й към животните''
29
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защитници на бездомни животни ли? Ако държавата си беше на мястото тези *** шяха да си гледат жалкия животец и през ум нямаше да им е за кучета и котки. Зс кой *** да кажа, който толкова много харесва бездомни кучета да плаща за щастливото им отглеждане в приюти. Ако няма пари да си седи ба засрания ***.
28
6
 
10
 
! Отговори
Григор преди 8 години
до gio ''ефтаназия за всички тези животни и ако има наказания да са тези, кедето са ги изхявърлили на улицата.Това е проблем, който се поддържа изкуствено. Вместо това може да се изкорени и да спре да дърпа милиони от общинските бюджети''Ефтаназия, за всички насилници на животни и за всички, които си изоставят собствените си животинки.
27
14
 
10
 
! Отговори
Мария преди 8 години
Само мога да кажа, че Животинките са много по-умни от 90% от коментиращите тук! Чета коментарите и не мога да повярвам колко злоба има във вас. Точно заради това ваше разбиране, има толкова кучета и котки по улиците, защото ги изхвърляте от домовете си. Животните са част от семейството, но само цивилизован човек може да го разбере!!!
26
7
 
11
 
! Отговори
gio преди 8 години
ефтаназия за всички тези животни и ако има наказания да са тези, кедето са ги изхявърлили на улицата. Това е проблем, който се поддържа изкуствено. Вместо това може да се изкорени и да спре да дърпа милиони от общинските бюджети
25
8
 
10
 
! Отговори
Summer преди 8 години
На мен пък не ми е жал за гладните хора, защото човек, винаги може да си намери работа и да си изкара пари. Напълно подкрепям простеста, въпреки, че не вярвам да има резултат. България затъва с всяка изминала година и аз не виждам и капка бъдеще. Тотална деградация.
24
8
 
16
 
! Отговори
Гаврош преди 8 години
Защо не видях поне една фльорца да носи метла, лопатка и плик за събиране на кучешки екскременти ? Че тия - свободните кучета - *** всичко ! Ама това не го виждат! Дали защото не виждат и "мините" от собствените си животинчета ?
23
2
 
19
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До АнонименВ цивилизационните Европейски градове,не съм виждал скитащи безстопанствени кучета!
22
11
 
14
 
! Отговори
надвили са масрафа преди 8 години
Бездомните кучета и *** не ме интересуват хората са на първо място когато свършат тези които ровят по кофите тогава може да се мисли и за друго.
21
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КЪДЕ В ЕВРОПА ИМА ХОРДИ ОТ ПОБЕСНЯЛИ ЗВЕРОВЕ ПО УЛИЦИТЕ РАЗКЪСВАЙКИ ВСИЧКО ПРЕД СЕБЕ СИ,НО ТУК Е РАЯТ ЗА ТИЯ ЗООЗОМБИТА.
20
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да имаме повече такива протести и не само в София.
19
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако сме цивилизована държава ще уважаваме правата на животните. Къде в Европа са саморазправят с бездомните животни. И това да събираме пари за бездомните животни за приюти не е работа само на тези, които ги харесват, ами и на вас дето ги избивате и мразите.
18
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия па. За шофьор убиец дават 2 години условно, те за животните се запритеснявали...
17
12
 
30
 
! Отговори
:( преди 8 години
Вместо да правят шествия и циркове, да вземат по 3 *** и да ги гледат. Другият вариант - събират средства, правят приют и ги махат от улицата. Ако не могат (или по-скоро не им се дават пари) - да млъкнат и да не ни занимават с жалките си претенции.
16
13
 
27
 
! Отговори
teo преди 8 години
ТЕЗИ ПЛАТЕНИ И ЗАБЛУДЕНИ, ЖАДНИ ЗА ПОДХВЪРЛЕНИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗНАХА НА УЛИЦИТЕ, КОГАТО БЯХА НАХАПАНИ ХОРА, СТАРЦИ И ДЕЦА??? СЕГА ЗА ШЕПА ЖЪЛТИЦИ СЕ ПРЕВРЪЩАТ НА ЖИВОТНИ 1 НО ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ, КОГАТО И ТЕ ПОСТРАДАТ ОТ ТЕЗИ КУЧЕТА - УБИЙЦИ!!! БЪЛГАРИ ?????
15
6
 
1
 
! Отговори
Cha cha cha преди 8 години
Ako ima pismeni bg post darjavni e-referendumi po tesi i drugi obstonarodni temi i vaprosi, ste si kaja mnenieto na dopitvaneto....Shestvia, nashestvia....ogan, voda, zemia...i chist vazduh...ama prosta feodalna bg adminisracia :-):-):-):-)
14
9
 
25
 
! Отговори
питане преди 8 години
А аз да попитам всички катили, които се възмущават от защитниците на животните: що не се възмущавате от политическите парцали, които дават стотици милиони за комфорт на т.н. Мигранти, които фрауто и ФАЩ ни натресоха, вместо да се дадат на нашите бедни и бездомни?