ВМРО зове: Забранете гей парада

"София прайд" - покушение срещу морала, смята Карлос Контрера
91
ВМРО зове: Забранете гей парада
Снимка: Булфото

За отмяна на насрочения за 18 юни и забрана за провеждането на гей парад в София призова от трибуната на Столичния общински съвет общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера. Според войводите провеждането на събития като "София прайд" е крайно неприемливо и недопустимо от морална и от ценностна гледна точка.

"Въпросният прайд е политически митинг с политически искания и осъществяването му е покушение срещу традиционните български ценности, морала, добрите нрави и провокация срещу семейството”, посочи Контрера.

Съветникът смята още, че провеждащите този парад целят да наложат силово над всички останали своя мироглед, за да се създаде убеждение и внушение, че всичко, което те правят и искат, е нормално.

"Аз обаче го считам за ненормално и чуждо на българските традиции, дух и култура и то не за друго, а защото тези хора искат да ни наложат един чужд за нашето общество модел на мислене и обществен ред", каза представителят на ВМРО пред общинските съветници.

Контрера допълни, че организаторите на мероприятие окачествяват като враг, хомофоб, изрод и престъпник всеки, който не мисли като тях. "Стигнали са дотам да нарекат и кмета на общината хомофоб", посочи съветникът, защото по думите му Йорданка Фандъкова е подкрепила инициативата "Седмицата на брака".

"Затова и като гражданин, и общински съветник, няма как да не реагирам срещу това поредно сборище, срещу тази нагла провокация срещу морала и добрите нрави, която ще се състои на 18 юни. Призовавам за забрана и за малко обществена хигиена за това, което се случва по улиците на София, каза в заключение Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям, цирка на съединителите трябва да се забрани.
25
5
 
8
 
! Отговори
Пазарджик преди 7 години
Това ли са българските ценности?!Господи ако си БЪЛГАРИН - вразуми ги.Ако ли не прокълни ги. Да бягат в скандинавските страни- там може и нудисти да станат , но не на плажа. Ако ръководните органи искат уважение - да ги спрат, ако ли не да повикат " братята турци" да ги поубидят.
24
9
 
10
 
! Отговори
Мехмед преди 7 години
Те все се бият в гърдите че са големи националисти,но какво е това име Карлос Контрера-тракийско,прабългарско, или славянско?.Е на това викам жалки националисти.
23
5
 
12
 
! Отговори
Даола преди 7 години
Много аргументирано и необходимо изявление на Карлос Контрера !
22
6
 
13
 
! Отговори
българина преди 7 години
Ще попитам привържениците на тези ***. Това е реклама на бездетни общество. Ако то вземе връх и друг мащаб кой ще им плаща пенсиите!? Те нямат деца т.е. Моите деца. Тогава тези да бъдат лишаване от пенсии. Ей заради такива натискат да приемаме *** университет щото Европа застаряване. Не застарява а се гейзери! Няма деца да работят от либерастия
21
6
 
6
 
! Отговори
хм преди 7 години
Тези пак се обадиха, подобно на миналата година. Парада не спряха, ама му направиха страхотна реклама, защото малцина бяха чули за него преди да се обадят! Да ги бяха оставили миналата година 100-та човека да си крякат на воля, преоблечени като клоуни и за 1 час всичко щеше да е забравено, пък сега зорлем ги правят звезди! Не желая да слушам за никакъв парад, още по-малко да ми го навират в лицето!
20
5
 
18
 
! Отговори
Просто човек. преди 7 години
Много добре аргументирано изказване на г-н Контрера.Нормалните хора нямат нужда от такива събития за да парадират със сексуалната си ориентация.Самият факт, че се организира подобна демонстрация, говори много за комплексарското самосъзнание на участниците в нея. Те все пак осъзнават, че са сбъркани, но се опитват да убедят НАС, че са нормални. Хайде, да си ги нямаме такива!
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашият евроляв ще участва ли?
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живее гей-парада!!! Автентична евроатлантическа ценност, без него сме за никъде! Ураааааааааа!
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Маризов : Ще ти шитнат конентара брат аниевропейски е !
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вмро никога не са били срещу турците, а в старото вмро е имало не малко турци. днес градовете сандански и мелник са все още български, а не гръцки благодарение на вмро, не на държавата. и не малко мюсщлмани - турци и помаци са участвали в защитата срещу гръцките войски. историята е факт. иначе днешното 'вмро' едва ли има нещо общо със старото.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво ни интересува държавата отдавна е вдигнала ръце и е на самотек, никой няма да забрани нищо, щото държава няма.
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз мисла, че също съм толерантен към хомосексуалните, но демонстрацията на тези наклонности е доста отблъскваща. Никой не печели от това.
13
5
 
10
 
! Отговори
болт преди 7 години
Гейовете и гайки, моля не ни занимавайте с вашите долнопробни обществени изяви и престанете да искате специално внимание и отношение, защото не го заслужавате и с нищо не сте по-добри от нормалните хора.
12
7
 
8
 
! Отговори
От ха ха преди 7 години
Нито съм гей, нито съм огорчен :). Все пак ми е инстересно когато става за ВМРО от къде се взе въпросният господин. А и в сътатията пише войводите - от тази гледна точка войвода + Карлос Контрера не ми се връзва.И още нещо според мен в тази държава има много сериозни проблеми които трябва да се решават, а не да се занимават с този цирк наречен гей парад!
11
2
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Питам, щото ВМРО са много големи патриоти и националисти.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВМРО ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО ДА ИЗЛЪЖАТ НЯКОЙ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ТА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ПРЕДЛОЖАТ НА БУДАЛИСОВ ЗА ПАРИ ТОВА СА ТЕ!!!ВМРО НЕ СА ПАТРИОТИ А НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ИНТЕРЕСЧИЙ!!!!
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нaправете подписка бе, нали сте воеводи ама акъла ви стига дотам да плямпате от една трибуна, а гей-парада си върви.
8
1
 
10
 
! Отговори
Тончик Харитончик преди 7 години
Маризов, много си сладък, като се ядосаш *)Хайде у нас да си сготвим кексчета и да ме накажеш :)
7
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хомофобите обикновенно са скрити хомосексуалисти, които завиждат на братята си по наклонности за това, че открито демонстрират сексуалните си отклонения. Мен лично хомосексуалистите не ме вълнуват, защото нямам отношение към тях. Даже чисто статистически по-големия брой обратни дава по-големи шансове на хетеросексуалните да се пласират сред жените.