Я, алея и пешеходна пътека! Защо да не мина?

Шофьор едва не сгази пешеходци на... "зебра" в София
21 сеп 2016 14:22,
64
Я, алея и пешеходна пътека! Защо да не мина?
Снимка: Facebook

Шофьор, управляващ автомобил с хасковска регистрация, реши да премине по-набързо през пешеходна пътека в София, като преди това премина и през... пешеходна алея!

За безумната ситуация алармира в социалната мрежа Петър Стоянов, който допълни, че дори трябвало да отскочи, за да не бъде блъснат, защото наглият шофьор се насочил директно към него без да му пука, че грубо нарушава правилата.

Причините за абсурдното решение на шофьора остават загадка. Виждаме единствено невъзмутимото му изражение по време на маневрата, както и спокойната дама, вдясно от него.

Я, алея и пешеходна пътека! Защо да не мина?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Радослая преди 7 години
До Николай СтойновВ София стана нормално, защото селянчетата се преместихте в София с цел да ставате столичани. Само дето събота и неделя си проличава кои сме истинските столичани. Събота и неделя "столичаните" се връщате по родните си места и в личните ви карти пише друго, а не "София" като месторождение и като манталитет.
50
0
 
2
 
! Отговори
Теодора Митова преди 7 години
Видях цялата ситуация от прозореца на болничната ми стая,шофьора не спря за секунда ,пешеходците заобиколиха колата,а момчето буквално отскочи в страни за да не бъде пометено от джипа.Гледах и не вярвах на очите си......
49
2
 
5
 
! Отговори
Николай Стойнов преди 7 години
Много ме кефи как софиянци говорят как това е нормално в Хасково (както щяха да говорят за всеки друг град). Технически са прави, но това е нормално в цяла България (включително и в София). Жалко е как си мислят че са различни. Цяла България е стадо. Почти всички изключения се изселиха.
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да му вземат книжката за цял живот.
47
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 7 години
До Стоянхахахахахаххахахахахахах, кърти коментара :)
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина поведението на хората не се определя от рожденното им място. Фамилията ми е от София, но имаме близки приятели от Карнобат, Айтос, Варна... най-добрата ми приятелка е от Пловдив. Всички са чудесни, добри и възпитани хора. Просто чалгарският манталитет не прощава! Дайте да се покажем, че за нас правила не важат. Добре че този дивак не е убил или наранил някого! Чакам да видя каква ще реакцията на родната полиция.
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е ежедневие в София но защо не е заснет полицая как бяга от мястото на произшествие.
44
2
 
0
 
! Отговори
Nedelino преди 7 години
PALEN ***
43
0
 
5
 
! Отговори
няма значение преди 7 години
С колчета трябва да ги наложат по гърба и после същите колчета трябва да ги побият на произволни места в ламарините на автомобила.
42
0
 
15
 
! Отговори
XuT6P 56p преди 7 години
Гледа като бежанец у лодка.
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kolcheta...i problemat e reshen
40
1
 
21
 
! Отговори
Stela преди 7 години
До Кореняци на рояциКакво значение има дали си от София, от Хасково или .... от Луната, да не би правилата за движение да са различни в различни части на света? Явно този *** си има негови неписани закони, т.е. щом карам голям лъскав автомобил, мога да си карам където поискам - през алеи, градинки...........що не се качи и по дърветата?Как може да защитавате подобно поведение, явно и вие карате където би падне?И аз идвам до столицата, шофирам, обърквам пътя,но не цепя през градинките!
39
3
 
23
 
! Отговори
Иван Паскалев преди 7 години
Възможно е да е сбъркал, тогава обаче спътничката му можеше да му асистира, за да извърши правилната маневра, а не да стои невъзмутимо !По скоро е манталитет и възпитание, което не се формира според мястото на регистрация на автомобила ! Прости, необразовани, мързеливи и заслужено много бедни, това е !
38
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внимание - паламуд зад волана!
37
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смрадлив хасковски свинар. Изобщо не е за пътя, даже не е достоен да ходи по лицето на земята. Да го пращат в някоя мина да кОпа. Или да го изпаряват направо.
36
6
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До Кореняци на рояциНикога не съм се имал за софиянец :) Просто не ме кефи, когато куцо, кьораво и сакато кара като ***. Аз как мога да слезна до Дружба, като ходя до автомивката наблизо, а *** трябва да мине през пешеходната алея. Но да, благодаря за коментара :)
35
0
 
4
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
До mathildaДаже това е по-вероятно.
34
1
 
20
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
Цариградско 7км. Това , което е станало, е : Идва по магистралата, обърква отбивката - иска за Младост, но вместо това тръгва преди това и се усеща, че кара към Дружбаи бам идея - наляво по пешеходната алея и айде пак на булеварда.Сега няма търпение да се прибере , за да разказва на по 7 ракии какъв е пич.Ама като чета коментарите, май доста снимки липсват тука....
33
1
 
20
 
! Отговори
mathilda преди 7 години
Нищо не е объркал. И не е първия който го прави - не случайно предните плочки бяха станали на ситна мозайка. Идва от локалното от някоя от първите сгради и за да се качи на Цариградско, трябва да бие път до Дружба. Просто го мързи да върне 100 метра назад, камо ли да отиде до Дружба.
32
54
 
9
 
! Отговори
Кореняци на рояци преди 7 години
Въпросният Петър Стоянов, не е нищо повече от един вкелешен хейтър, които впрочем е родом е от Пловдив, но тъй като вече живее в София, се изявява като кореняк от голямото добро утро.По повод човека с джипа, мога само да ви кажа че за хора които не са от София, е много стресиращо да шофират в София. Пределно ясно и видно е, че в този случай, човекът се е объркал. Но българина си е такъв - плюещ хейтър...