Хиляди със знамена в ръка пеят със Слави на "Орлов мост"

Мероприятието протече без инциденти, информират от СДВР
Обновена: 29 окт 2016 21:26 | 29 окт 2016 21:00,
391

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хиляди хора се събраха на площад "Орлов мост" и по протежението на бул. "Цариградско шосе" за митинг-концерта в столицата, организиран от Инициативен комитет за провеждане на Национален референдум.

Безплатният концерт на Слави Трифонов започна малко след 19.00 ч. с мощна заря. Слави и "Ку-ку бенд" изпълняват патриотични песни.

Още по темата

Полицейското присъствие в района е изключително засилено. Организаторът на събитието е осигурил 140 служители, които са с обозначителни елеци и имат ангажимент по настаняване на гражданите, помощ и опазване на обществения ред, осигурени са и 60 доброволци от Столична община със същите задачи.

Мероприятието протича без инциденти. "Всичко по организацията и провеждането на концерта протича без проблеми и без инциденти", съобщи директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов пред "Фокус".

Група младежи във видимо нетрезво състояние са опитали да прескочат ограда на къща, за да стигнат до площад "Орлов мост" със скандирания: "Слави президент". Служители на охранителната фирма, ангажирана с реда по време на мероприятието и на СДВР, обаче възпрепятствали младежите.

В момента покрай оградата полицейското присъствие е засилено.

На 22 пункта полицаите следят да не се допускат хора с обемисти багажи и във видимо нетрезво състояние. Осигурени са още 3 пожарни автомобила, 3 медицински пункта и 5 линейки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
5
 
17
 
! Отговори
681-2016Bg(rip) преди 7 години
Концерт по случай краят на Бг! Опростачена,насилена и удушена от Чалгата!
158
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И кои са им мечтите на заредените с енергия хора - да вкарат мажоритарната система, която да гарантира вечно управление от ГЕРБ и ДПС?"Доста бъркаш.Ще те питам нещо - кое и е доброто на сегашната система, след като Пеевски и Бат' Сали винаги ще народни представители. Ти искаш ли го Пеевски в следващия парламент? Ами Бат' Сали. Повярвай ми, при мажоритарен вот тези двамата няма да успеят да влезнат, колкото и гласове да купят. Ако пък гласуването стане задължително- никакъв шанс нямат.
157
2
 
5
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Абе, да питам... тоя плешивио колко пари има-??? и нему ли стигат....???? За чий го прави??? Сигурно за унуците... ебалиго?--??-? А ама той и деца немаше???? явно му се пее...
156
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото, което би променило системата към по-добро е задължителното гласуване, но за него е нужно да се свика велико народно събрание, което да промени конституцията. Защо въпросният чалгар не организира такъв референдум - за свикване на велико народно събрание?
155
4
 
4
 
! Отговори
До 216 преди 7 години
И кои са им мечтите на заредените с енергия хора - да вкарат мажоритарната система, която да гарантира вечно управление от ГЕРБ и ДПС?
154
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото факулте се беше изнесло на концерта!
153
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека Васко Кръпката или някой друг от винаги плюещите да направи един безплатен концерт и да видим колко хора ще се притекат. Защото да плюеш по другите не е много трудно, но да бъдеш активен, борбен и целеустремен изисква доста усилия.Затова браво на Слави! Днес направи страхотно шоу, зареди хората с енергия, надъха ги да се борят за мечтите си.
152
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ?!Терорустите не носят бурки, бурки има само в празната ти глава.
151
0
 
6
 
! Отговори
ХАХА преди 7 години
*** народ - слаба държава!
150
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе аз толкова сач ман-гаал не бях виждал на едно място събрани в живота си!
149
15
 
11
 
! Отговори
Велико! преди 7 години
Велико беше! Отдавна не съм виждал толкова хора на едно място, обидинени от една обща цел. Хайде, българи, ние можем - нека да изметем политическата върхушка.
148
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май концертчето доста бързо поприключи ... Тоя циркаджия хем се опитва да пее патриотични песни, хем пуска онова недоразумение Кулеков да плюе по националистите и по доброволческите дружини, които сплашват пришълците на границата. Нормално е народът да му се отплати с безразличие и балонът му почна да се пука. С него общо взето се изчерпват циркаджиите, които имат някакъв потенциал да отклоняват патриотичния вот на българина, а хубавото е, че националистите се обединиха след като Волен се кротна
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Върнах се чак сега! Много тсиганяри имаше на концерта от тия турчещите се кючекчии!
146
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък директно ще кажа на комисията че в прос-тащини не желая да участвам и да си заврът булерината в***!Президент летеца по-хубав няма!
145
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3 пъти НЕна въпросите на чалгаряна референдумаПрезиндентът на просстаците.Човекът опростачил нацията.Говорителят на мутрите и мафиотите.Подмазвачът на силните на деняСлави Трифонов
144
1
 
5
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Абе патриота що не си ходил да бдиш за бурки там? Хвани се във някава работа, вместо да пишеш тука провокации за стотинки. Или пък само за това ставаш?
143
5
 
21
 
! Отговори
Redfull преди 7 години
Герберски МИШКИ,голем страх !!!
142
0
 
6
 
! Отговори
?! преди 7 години
До Патриоткаква бурка - на мюсюлманките е забранено да се мешат с чужди мъже в гъста тълпа друговерци и безверци, и изобщо им е забранено да слушат друго освен мюезина и арабски шансони, камо ли да подскачат на рап концерт. ако има някой с бурка - това е мъж, избягал от жена си, или терорист
141
1
 
3
 
! Отговори
Галина преди 7 години
До конспирации бгТъпо...
140
18
 
10
 
! Отговори
конспирации бг преди 7 години
Подозирам че Веско Марешки седи зад този концерт или са комбина с гологлави! Да събереш толкоз чалгопитек на едно място в тоя студ и да ги накараш екзалтирано да крещят "хитовете"! Познайте в кои аптеки ще търсят утре "евтини"капки за нос,лекарство против настинка и грип и смучещи за гърло!? На Кой ще се дигнат акциите и оборота реално от "великия концерт"!?