Джигит от ПТП-то на Околовръстното: Карах със 110 км/ч! Не повече!

Имало две катастрофи, с две BMW-та, уточняват от полицията
5 яну 2017 10:37,
222
Джигит от ПТП-то на Околовръстното: Карах със 110 км/ч! Не повече!
Снимка: кадър, BTV

Единият от шофьорите, участвали в катастрофата на Околовръстното шосе в София, твърди, че е карал с не повече от 110 км/ч.

"Вината се знае на кого е, не искам да коментирам. Има си органи, които ще определят кой е виновен", поясни младият водач. Алкохолната му проба е отрицателна.

Още по темата

При катастрофата късно снощи сериозно пострадали са две жени. Те са с опасност за живота.

Шефът на "Пътна полиция" комисар Тенчо Тенев уточни, че става въпрос за две различни произшествия на едно и също място, по едно и също време.

"Двете BMW-та са се движели с несъобразена скорост. Едното от тях блъска малка кола, в която са пътували двете жени. Те са сериозно пострадали. Няколко секунди по-късно другото BMW забърсва джип и след това се удря в рекламната табела на бензиностанцията", обясни той пред bTV.

По думите му шофьорите не са били много разговорливи, но са обяснили, че са карали с малко по-висока скорост.

"И двамата нямат алкохол в кръвта. Основната версия е несъобразена скорост", заключи комисар Тенев.

Вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова осъди гонките по пътищата и по-конкретно катастрофата на Околовръстното.

"На мястото има камера и ще се установи каква точно е била скоростта. Недопустимо е да се шофира по този начин. Промените в новия закон влизат в сила от 21 януари. Те са много по-строги – глобите са по-високи, ще се свалят и номерата на колата, ще се отнемат и свидетелства за правоуправление", поясни тя пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
18
 
8
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
Слагайте минусиНе оправдавам карането бързо!Мене жестоко са ме засичали бавни шофьори, с малки колички, едва пъплещи, едва ли и знаят къде се намират. Не казвам, че случаят е такъв, но да не слагаме всички, които карат с 90 при 80 ограничение под един знаменател!
138
4
 
23
 
! Отговори
ако преди 7 години
Ако тоз джигит беше умрял,нямаше така да говори.
137
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пък липса на контрол от КАТ. Че може ли до всеки джигит да има катаджия.Тези можеха да се гонят и на някой затънтен път и да блъснат случаен човек.Какъв кат ,какви пет лева.След такива неща закона трябва да е много строг ,за назидание на другите.Сега тези охлюви ,трябва да изкарат десетина години в затвора и да платят парички много за да знаят другите ,че след настъпило птп след опасно шофиране закона е много строг и да се съобразяват.А КАТ който барнат да го наказват ,всичко няма как явно.
136
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПумбаАбсолютно прав сте, но няма да стане, защото онези горе нямат интерес да се вкарва в действие обществено полезния труд. Така хилядите работни места от програмите по заетостта, с които се отчита изкуствено намаляване на безработицата, отиват на кино.
135
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете или синовете на тези жени е редно да накажат адекватно с каквото заслужава тези ***. *** ,ще си играят със животите и съдбите на хората и цели семейства.На кой се доказваш бе импотентен ***.*** се доказвай на приятелката ти в леглото или там се доказва някой друг.После защо имало агресия по пътищата.Ако нямаше жертви а в малката кола имаше мъж който да слезе и да пречука сополанкото с БМВ-то ,всичко медии и телевизии щяха да тръбят за насилие на пътя.А тези си заслужават
134
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България заради липсата на контрол от страна на КАТ, стана опасно да си примерен шофьор. Тези две жени вероятно са се движели с разрешена скорост, а всички останали са прехвърчали покрай тях и резултата се вижда какъв е. Това нямаше да стане, ако КАТ работеше.
133
1
 
18
 
! Отговори
Шофьор преди 7 години
Във всички нормални държави се знае, че за да се спазват правилата, шофьорите трябва да са убедени в НЕИЗБЕЖНОСТТА на наказанието, ако нарушат правилата, като размера на наказанието не е съществен. Само в България някакви непрекъснато твърдят, че в закона трябва да се записват все по-високи наказания, за да може да се кефят като наказват от време на време някой. Целта на тези някои не е да спрат нарушенията, а да се наказва избирателно при 1 нарушение на 100000, обикновено най-примерните шофьори
132
2
 
12
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Интересно как немци, французи, италианци, австрийци, белгийци, холандци и др, в своите държави спазват правилата, като дойдат да шофират в България са като отвързани - не спазват никакви правила и карат по-опасно от българските шофьори. Може би защото семейството, училището, умът им и останалите небивалици ги учат така.
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Според българските медии, всички побойници са тренирали бойни спортове и всички джигити са с БМВ. Аз, лично съм третирал бокс и от 14-годишен не съм се бил. От 9 години карам БМВ /изминал съм с него над 150000 км./ и единственото ми ПТП е когато едно блонди със служебна въшка ме натресе отзад докато давах предимство на пешеходец на "Зебра"."И счупи ли й главата после? :D
130
3
 
18
 
! Отговори
4epa преди 7 години
BMW-ZAPAZENA MARKA ZA KOMPLESARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
129
1
 
3
 
! Отговори
Ваньо преди 7 години
До Анонимен 141Ухаа, колко язвително спекулираш - жигулка, панелка... Трудно ми е да повярвам, че има толкова комплексирани типчета на тая земя. И също така съм сигурен, че всеки скъпоплатен и способен господин като тебе обожава да си губи времето в нета, тръбейки наляво и надясно колко е велик и богат.Човек, не ме интересува какво имаш. Но от дребнавките ти и пасивно-агресивни слова те виждам какъв си. Може да караш каквото искаш, но комплексите си не можеш да скриеш. "Масрафлия", нали така?
128
2
 
30
 
! Отговори
Пумба преди 7 години
Престъпление ! Бърза процедура ! Въдворяване ! Труд, труд, труд. Всеки Божи ден ! Да почистват улици, канализация, боядисване на пейки, прекопаване на градинки. Само страхът от труда ще превърне подобни *** в хора. Същество, на което не пука за живота на другите хора, а дори и за собствения му, стои в дъното на животинският свят !
127
3
 
4
 
! Отговори
150 преди 7 години
Бил съм в половин Европа, ще спра с обясненията до тук. Не си ми никакъв, че да ти давам такива. В езика ни е има няколко поговорки: Помогни си сам, и тогава и господ ще ти помогне. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Като не ти харесва бегай да ти хареса другаде, да ти стоят на главата, да имаш падари и господари. Свят голям, разходи се.
126
3
 
11
 
! Отговори
Audi vs. BMW преди 7 години
По моя опит в последните години, тези с аудита, в повечето случаи карат по-бързо и по-опасно от тези с беемветата. Колкото до неграмотният катаджия, някой трябва да му обясни, че превишената скорост си е превишена скорост и не може да бъде несъобразена скорост, въпреки че несъобразената скорост не се подава на предварителна дефиниция, а само на последваща - скоростта, с която си карал, когато е станало ПТП-то.
125
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бмв селска марка.
124
2
 
4
 
! Отговори
До 150 преди 7 години
И коя е тази държава, в която да важат небивалиците, които истиннообразно си написал? Е, вярно с доста подигравка - колко ти си велик, а другите са шимпанзета. Да ти просветва в мозъчето, че няма такава държава? Май няма къде да просветва.
123
1
 
7
 
! Отговори
135 е прав преди 7 години
Нужно ли е някой да ти казва какво да правиш и как да го правиш? Ти мозък да го ползваш нямаш ли си? Всичко идва от софтуера в главата ти, инсталиран основно от родителите и учителите ти. Ти ако искаш да си по- различен от шимпанзе, трябват ли ти падари?
122
2
 
12
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
да БМВ това е диагноза на безсмъртните
121
3
 
11
 
! Отговори
Един преди 7 години
По-добре да караш грип, отколкот БеЕмВе.
120
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БМВ да участва в катастофа? Не е възможно.Те БМВ-тата прелитат по пътищата. Сигурно другата кола не е дала предимство при излитането на БМВ-вьорката. Тъкмо набираше скорост за излитане и вижте какво стана.