Униформени бият младеж в клип. МВР-шефът нареди проверка

Видеото е заснето от случаен шофьор край НДК
Обновена: 30 яну 2017 06:19 | 29 яну 2017 16:58, Веселина Йорданова
98
Униформени бият младеж в клип. МВР-шефът нареди проверка
Кадър: Facebook

Клип, на който униформени се държат грубо с младеж, разбуни социалните мрежи.

Почти веднага след това служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов разпореди на главния секретар на МВР извършването на незабавна проверка във връзка с видеозаписа. На него се вижда мъж, облечен в униформа, да упражнява насилие, там са и негови колеги.

В рамките на проверката ще се изясняват всички факти и обстоятелства около случая.

Видеото е заснето от шофьор, станал случаен свидетел на инцидента. Жената, която го публикува в профила си в социалната мрежа, свали много бързо клипа, както и текста към него, който гласеше:

"Точен час на действието - 13:45 ч. Точно местоположение на действието - пред Макдоналдс - НДК (пред Моста на влюбените)... Светна зелено и се наложи да тръгна, но малтретирането на момчето продължи още по-брутално...

Моля споделяте, белким някой шеф си познае подчинените и ги понакаже, обяснявайки им, че дори да е откраднало нещо, момчето не трябва да бъде малтретирано! Да спрем операция "мъж"!
 


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Тъп ли си? преди 2 години
До king_for_a_day
Това е цитата от фейсбук, умнико!
Авторката на статията го е приложила, за да запази интегритета на публикацията и текста към видеото.
60
0
 
3
 
! Отговори
king_for_a_day преди 2 години
Веселина Йорданова, ти статия ли пишеш или се пазариш за цената на картофите на Женския? Какво е това "белким", що за елементарен език? Нарочно ли използвате турцизми и диалекти за да се правите на интересни, или просто толкова си можете?
59
1
 
5
 
! Отговори
тити преди 2 години
тази жена защо не снима клип в къщи как е малтретират, и защо медиите формират обществено мнение за едни наркомани който трябва да са на едно топло местенце.
58
0
 
7
 
! Отговори
До FB госпожата преди 2 години
Значи то да си краде, а ние да не го закачаме. Как да разбере друг път да не прави така ? Имам чувството, че се крие официалната статистика за лудите в България. Има ли престъпление - трябва да има наказание. Няма ли наказание, след като ти ограби покъщнината, накрая и на живота ти ще посегне...
57
0
 
4
 
! Отговори
гафур преди 2 години
ааа така в нас сигурно има много такива случаи които остават скрити или пострадалите не си търсят правата но нали критикувате че в турция не се спазват правата на терористите коментирахте тука защо е бил посинен окото на терориста от дискотека зейна който утрепа близо 100 души а при нас до като си вървим на улицата ни галят нашите куки
56
1
 
3
 
! Отговори
Табак-ов преди 2 години
Не са полицаи...а охранители от СОТ 161 ! Успешна седмица на всички !
55
3
 
1
 
! Отговори
Георги_НЗ преди 2 години
Да - те ченгелите невинни!!!! Кой е виновен за престъпноста днес? Симбиозата между ченгели,престъпници. полицейски шефове и мафия!!!
54
11
 
2
 
! Отговори
Джафар преди 2 години
Ето това са мюсюлманските ценности,да биеш,унижаваш,изнасилваш,убиваш..
53
13
 
3
 
! Отговори
Джанер преди 2 години
Ето това са християнските ценности, да биеш, унижаваш, убиваш..
52
1
 
1
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 2 години
Днес е неделя и дано главния секретар поне да е около 1.3 промила !
51
6
 
3
 
! Отговори
Един от село Банкя преди 2 години
"полицията" е организирана престъпна група. Слабограмотни, без трудови навици, крадливи, завистливи, пренасят забранени от закона Субстанции от точка "А" до точка "Б" , Отбиват се в Заложните къщи в работно време и си носят портрета на Доносникът Путин в патрулката..........Накрая няма да има кой да плаща данъци. Всичко живо се изнася.
50
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миналата година ступах един полицаи в дискотеката - естествено беше като цивилен. Напил се и се прави на мъж. После се събраха 5-6 момчета от "колегите", ама като разбраха че може и да се разчуе работата се пръснаха. Аз се имам за честен и достоен мъж. Предполагам че и полицаите трябва да са такива. Обаче сред тях има и много лекета, които не са достойни за позицията си
49
4
 
9
 
! Отговори
Георги преди 2 години
МВР се напълни с разни пешлемета, които са по-прости и от престъпниците. На тати момчето. Баща му бил полицаи и направили и сина полицаи, нищо че за 5 стотинки няма мозък в главата. Държат се нагло, арогантно.. Скоро гледах facebook профила на едно такова. Вътре снимки с питбули, рингове и т.н. Повече приляга на профил на престъпник.. и тоя човек ще ни пази!
48
4
 
13
 
! Отговори
фдфд преди 2 години
В София за мен няма полиция. Това са престъпници. Сестра ми на рождество отива да чака приятелка на летището. Идва един полицай и и казва грубо махай се. Тя го попитала защо ? Той и казал ама ти си много нагла. Искаш ли да те закопчая за 24 часа и да те хвърля на ***. А тя е с две малки деца,работи в немска фирма в кал център ръководи отдел. Интелигентна жена и някаква мутра полицай ще я заплашва
47
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък никога не съм виждал наркопласьори и сутеньори пред НДК.Тия може да не са били пияни или дрогирани.Просто да са си такива.Ходат,обикалят,заяждат се,правят проблеми.Комплекси,тъпотия,злоба.Може би са очаквали,че охраната е някоя женица като в супермаркетите или пенсиониран дядо който си помага на пенсията.Като в подлезитеТия как го разказват все едно НДК е на Харлем гетото.Наркомани,проститутки..въй въй.По-скоро диви селтаци дошли в големият град да покажат там квото има да показват.
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРокуратура ли ? ,,Богоизбраният,, вкарал забранени за внос ваксини ,забранени за употреба в Е.Съюз, Прокуратурата, си чопли в носа . Ех ,де да беше Сидеров . Малиий!
45
0
 
1
 
! Отговори
:)) преди 2 години
До 64 Анонимен

пре наркопласьорите и подобна и.мет вече боят не помага! Претръпнали са! Често ползвана реплика /учудващо, но факт/ към униформените е : Ако искате ме бийте! или Бийте ме!

пп. днешните младежи се извратиха и рядко ще чуеш от тях: ще се бия! Как ще ми посяга някой, а? , т.с свикнали са и носят на бой, нямат чест и достойнство, че физически никой небива да им посяга!
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да яде здраво бой, не е с белезници защото се е разхождал да разгледа изложбата на моста. Постоянно се навъртат на това място накропласьори, сутеньори, ... сега ще ги съжаляваме, после защо никой нищо не прави или ... децата ни били страшно застрашени. Има страшна престъпност, трябва бой, защото няма съд, няма прокуратура, има само тояга.
43
4
 
2
 
! Отговори
бургазлия. преди 2 години
Първия тест капан на служебния МВР.Всичко това е алтернатива на плана за тримесечната операция за справяне с престъпността.
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Униформени бият младеж в клип.
----------------
Аха ! Безотговорните медии толерират хулиганските прояви и порицават униформените представители на общественият ред!

пп. следващият път униформените без много шум да оставят и забравят младежа в тъмно, влажно помещение за 10на дни без храна и вода! 4ма се занимават колко време с някакъв па'разит, а обществото плаща! Полза никаква и за никого!