Пара в излишък! Най-топлото място в София

Обещаха ни намяляване на сметките, но не и скорошно къпане
8 фев 2017 14:30,
44

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Хиляди софиянци продължават вече трети ден да зъзнат в студа и да се къпят с подварена вода след тежката авария, споходила "Топлофикация София".

И докато монополното дружество се суети около доклада, който му поръчаха от КЕВР с един единствен въпрос: Защо столичани нямат парно? – десетки работници се суетят покрай зейналата огромна дупка на Цариградско шосе, което се оказа най-топлото място в София.

Дали и кога източната половина на столицата ще има парно и топла вода се оказват въпроси с повишена трудност. Обещаха на столичани да им намалят сметките, но не им обещаха скорошно къпане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
33
 
! Отговори
Помпа-дюза преди 7 години
До 878Вие за 2 мандата не успяхте лампите в един тунел да смените, а сега ревете, Радев ви е виновен. Опорните ви точки са същите като "работата" ви- за нищо не стават.
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на ток и на газ реших проблема за час.Но проблема е как ще се откача от топлофикация.
10
1
 
33
 
! Отговори
111 преди 7 години
Оказва се, че и намаляване на сметките не ни обещават. Само който подадял жалба до 1 март, ще получи такова намаление. Откъде накъде трябва да ходим и да се редим на огромни опашки за подаване на жалба, при положение, че Топлофикация чудесно знае къде е нямало парно и за колко време е било спряно. Би трябвало автоматично да се изчислява отбивка от сметката. Поредната измама от тяхна страна.....
9
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много сме се разглезили. Топлоснабдяването в София е изключително сложно съоражение. Нормално е да има аварии. Хората се мъчат да решат проблема.-------за всички тези пари с които както се изрази една госпожа с които са могли да подготвятсума ти космонавти за наса можеха да газифицират цяла София така както е в белите държави, газ е по-евтин , цък на копчето и имаш топла вода , цък на копчето и отопляваш , ама матряла трябва да се стриже за тва не искат.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8 Мръдни малко на запад . Разходи се 2-3 дни и виж как се топлят без крадлива топлофикация.
7
1
 
22
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Остава само сега и пътя да хлътне и да се почне ремонт на ланшния ремонт.
6
4
 
15
 
! Отговори
ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ преди 7 години
си е гнездо на софийските общинари от ГЕРБ. След като Манолова им сви сърмите с начисляваните на себе си хонорари за адвокати и ЧСИ сега май са започнали тотална опозиция на всички в София и ще докарат софиянци до бунт
5
1
 
20
 
! Отговори
ТОПЛАТА ВОДА преди 7 години
си е направо студена, ама после сметката ще се окаже много топла
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само им вижте одърпания ЗИЛ и ще ви стане ясно техниката на кво ниво е! А иначе сметките им по-високи от която и да е страна в евросъюза. Който им е абонат,акъл нема...
3
1
 
31
 
! Отговори
спешно преди 7 години
Дайте адреса на дупката за да се изкъпя.
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вече трети ден има прекъсвания на електрическото захранване за по 2 - 3 минути на ден по едно и също време.явно енергийната мрежа издиша и предизвиква аварии не само в София а и по цяла България.в скоро време май ще я караме на свещи.
1
2
 
27
 
! Отговори
спокойно преди 7 години
не се притеснявайте, това ще бъде отразено в изравнителната сметка минимум 20% нагоре а сега се сближете малко, да се стоплите