Заплахи, закани... Директорката на Йоан – неоткриваема

Снощи тя разпространи отворено писмо до медиите
27 фев 2017 14:44,
39
Заплахи, закани... Директорката на Йоан – неоткриваема

И днес директорката на частната гимназия "Езиков свят", в която е учил обвинения за убийството в Борисовата градина Йоан, не беше в училището, показа наша проверка.

Още по темата

Василка Николова може да бъде подведена под наказателна отговорност за това че тя и колегите ѝ са премълчали подозренията си, че един от учениците им е вероятният извършител на престъплението отпреди две години.

Късно снощи Василка Николова разпространи през БТА отворено писмо до медиите. В него тя изтъква, че заедно с колегите си и учениците са "намесени по недопустим начин от всички медии в случая с убийството на Георги Игнатов и воденото в тази връзка разследване".

В петък лично съдия от Софийския градски съд разкри, че има показания, според които в цялото училище се е говорело, че Йоан Матев е момчето от записите на МВР, разпространени веднага след убийството на 15-годишния Георги.

Днес Bulgaria ON AIR потърси директорката на частното училище, за да разберем вярно ли е това. Ето как посрещнаха екипа:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
38
 
! Отговори
Директорски размисли преди 7 години
Ми то Георги нема се върне от ония свят, мойто внучи що да ни съ уреди? Татко му на ученика, добър човек, ша помогни квото трябва
10
46
 
2
 
! Отговори
Роро преди 7 години
И как се разбра, че директора гледа телевизия и следи хрониките на МВР-Боливуд? Стига омраза.... във всяко село чужд младеж го шамаросват пред дискотека...
9
1
 
67
 
! Отговори
Елитарников преди 7 години
Елитна,прекрасна,разкошна,превъзходна,бляскава,величава, изключителна,възхитителна, божествена - поредната частна(честна) гимназия, която за да е такава, крие екстрементите си под леглото,помага и съучаства в мерзост, докато народа хрупа зоб. Какво падение за образованието ни. Какви морални чистофайници са онези, които трябваше да учат децата на чест, достойнство и да ги подготвят за "гражданско общество" !ПОЗОР !!!
8
0
 
68
 
! Отговори
не може да се отрече преди 7 години
Какъв интелект, каква духовна извисеност струят от лицето на този будител! Па и с кръстче на обицата, да се знай, че християнски ценности изповядва. А и стилно някакси
7
0
 
42
 
! Отговори
Лозан преди 7 години
То и по коридорите на Софийски градски съд се говори, че сред вещите лица-графолози има спящи клетки, които се активизират по определени дела за да се отнемат имоти на възрастните хора с подправени Предварителни договори,запис на заповед и други прости схеми на разбойници... И какво? С подсъдимия експерт Живко Палазов,прес аташето на СГС мълчи упорито... но, ни информират за лични драми и жълти страници...
6
0
 
34
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Дали ше я съдят за съучастие и възпрепятстване? Някога?
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дърта барака директорка от комунизма в панделата веднага прикривала е убиец заплаха е за националната сигурност ако е извън БГ да се пусне за издирване с червена бюлетина и да я издирват от интерпол
4
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не всички, то повечето директори са с позицията на госпожата от снимката. Защото така, според тях , пазят авторитета на училището. Отнася се за всякакъв вид грозни прояви. Не искат да имат тежки разговори ни с инспекторат, ни с родители. Затова НАВСЯКЪДЕ е необходима мандатност и на един пост - не повече от 2 мандата. Сега директорите са до когато решат да се пенсионират.
3
0
 
47
 
! Отговори
отиде далаверката преди 7 години
Злобничка и подличка лелка, която искаше да изкяри някой лев, защо не и евро, за мълчанието си от родителите на ке.леша. Тази, както и много други директорки в родното държавно и частно образование, е бивш сътрудник на ДС, цял живот се чудят как да изкопаят нещо мръсничко за семействата на учениците и после се почва с услугите, с подаръчетата... Секнахте и кранчето, въх!
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клюки, слухове, подозрения...така не се работи, нито се съдейства на полицията. Има тактически по-обиграни методи и директорката трябва да носи отговорност не че не е уведомола ченгетата, а че не може да действа в подобна ситуация и да защити поверените й ученици от съдбата на съучастници.
1
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може, а ТРЯБВА да подведена под наказателна отговорност. Тя го е съветвала как да укрие следите от нападението, както и това, че е видяла репортажа и със сигурност го е разпонала. Както и съучениците трябва да бъдат разледвани.Цялата работа смърди изключително много. Вапроса е защо?