Вижте къде няма да има вода в София в понеделник

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
12 мар 2017 12:55, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода в София в понеделник
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 13 март 2017 г. (понеделник), във връзка със строително-монтажни работи в кв. "Вердикал", гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Методи Иванов" от ул. "Варна" до ул. "Липа"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на: ул. "Методи Иванов" и  ул. "Варна".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари