Ромски скандал в трамвая: Турци сме, нали помните историята?

Цял катун се повози без билети, но дойде контрольор...
11 апр 2017 10:37,
589

Публична тайна е, че в столичния градски транспорт има линии, в които контрольори не се качват, а ако се качат - не проверяват ромите. Този път обаче историята е различна.

Случката е от трамвай №20, а инцидентът е станал миналата неделя по обед.

"Както е спокойно в трамвая се качва един катун с четирите си деца, но попадат на проверка. Естествено, те са без билети и биват таксувани", така започва разказът на Евгени Кирилов, заснел поредния скандал в трамвая.

Гратисчиите обаче гордо заявяват, че не са българи, а са турци. "Нали знаете историята, нали сте умни?!" - риторично питат те.

Ватманът спрял, отворил вратата. Мургавите гратисчии слезли, защото им било писнало от "говеда като тях".

При слизането си обаче един от тях се изплюл върху ватмана. Той от своя страна слязъл от трамвая с метален прът. До бой не се стигнало. За малко.

"Как може да са толкова нагли, гнусни, глупави и най-вече смели?!? При цял трамвай те гордо ни напомниха 500 години робство, гордо заплюха българин и чак ни заплашваха със съд. Щяха да ги изядат, всички им се нахвърлиха, но с право. Не съм расист, но как да не стана при такива гледки?!??" - пита се Евгени Кирилов.

Вижте и какво се е случило:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


589
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
2
 
! Отговори
ДО РЕДАКЦИЯТА преди 7 години
Как може да триете всеки коментар,съдържащ и леко пренебрежение към тея твари-ромите,а на тоя сапунчо neo5 два дни стои коментара? Вие ромски сайт ли сте?Ци*****и сайт ли сте? Някакво съзнание,имате ли изобщо?
127
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леко да ги бяха поспънали по стълбите! ....и така 100 пъти....да са меки като Даф
126
2
 
1
 
! Отговори
snaky преди 7 години
И за кво ми изтрихте коментара? За това, че написах, че тpиете. Ами това е самата истина.
125
4
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
затова се обединяваме евроромите който ни каже нещо в трамвая идваме сички. Ас съм димитър чакъров горд евроРом от Варна, да видим кой ше ни заплашва, от дядо ми съм чувал че не моем интегрираме 6угарите с до6итака и няма оспех до сега, затова имам една тенка са6я да ви почвам като излеза от маалата ше видите, или елате вие направо, намерете ме у фейсо завъшил съм СОУ Св. Кирил Методий в 3латарица
124
2
 
17
 
! Отговори
мънго джери преди 7 години
Криворазбраната демокрация доведе до свободия. Да беше при Т.Живков ще ги питам кон боб яде лиИма закони но няма пазители на тях.Пълен хаос
123
0
 
9
 
! Отговори
d преди 7 години
А турски знаят ли?
122
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 140Не сме с ниски заплати заради ромите а заради родолюбиви оправници и още по-родолюбиви български бизнесмени влюбени в сивата икономика! Пак ви се е изкривил мерника! Ромите са проблем за повечето от нас но не и на първо четене! Мислете и спрете да блеете и повтаряте клишета! Ще ни лъжат още повече ако не се научим да мислим!!! Не ви ли стигат 30 годинки???
121
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 137Тук сме ама само тялом! Духом сме другаде! И като анализираме състоянието на 90% от българското население - кел-файда че сме ТУК!
120
0
 
5
 
! Отговори
До 103 преди 7 години
Новината я имаше още вчера и в един друг сайт.
119
1
 
16
 
! Отговори
До 139 преди 7 години
Подкрепям те!Точно за това се пише в коментарите към статията за повишаването на минималните пенсии.Хората не желаят всяка година да се изливат милиарди левове, за да се дават помощи на здрави роми, които не желаят да отидат на село, за да работят земеделие или животновъдство.Предлагат и да се ограничи до първите две деца правото на платено майчинство и на детски надбавки при онези уж самотни майки, които никога не са работили и не са се осигурявали.Тези ядат парите за пенсиите на работилите!
118
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отказвам да издържам повече неграмотни и нагли малцинства, за да не станат мнозинство и да ме принудят да емигрирам.И без това по тоя начин обезлюдиха Северозапада.
117
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И в 111 около Филиповци НИКОГА не съм виждал контрольори. Но джебчии - много често.Затова вече ще правя сандал и няма да си показвам картата, ако видя, че не проверяват гратисчиите около Филиповци!
116
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние помним историята, въпросът е те дали я помнят? Щото Османската империя не съществува от доста време, а ние сме си още тук, ама то трябва да си я учил тая история...
115
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бъдещето 145Нали сме си избрали много родолюбиви български депутати-берачи та дрънкаме само за едно голямо и светло бъдеще!
114
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 142Те нали всичките български "мъже" са се барикадирали в Парламента!
113
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Помня 151Имаш много избирателна памет! А нима не помниш че милиционерите бяха доста простички и побийваха всички ни! Много не правиха разлика между българи или роми! Повече дебнеха някой да не пусне виц за великия фараон Тутан-Тошо-Камун-Янко или да сподели с приятел в кръчмата че иска да бяга на запад! Бяха едни уникални дембели с изключително ниска култура и селяндурски обноски! Ето го и резултата след този "бял епок" на България! Та никой не би могъл да ни гръмне така както ние си!
112
6
 
6
 
! Отговори
До 141 преди 7 години
Си+ха+ни+те вече са минали през подобен процес в началото на 60-те години на 20-и век.Те са посрещнали с радост и ентусиазъм смяната на имената.Имало е обаче проблеми, защото повечето от тях искали да се казват Васил Левски, Христо Ботев, Георги Димитров или Тодор Живков. Обиждали се, когато им отказвали това.Познавам възрастни хора, които са участвали в осъществяването на този административен акт.Не знам дали са сменяни имената на онези, които впоследствие са били докарани тук от други държави
111
1
 
10
 
! Отговори
Айде айде..... преди 7 години
НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ!!ГЛЕДАЙТЕ СИ КУЧЕНЦАТА !!!!!
110
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 100Само за това, което са казали, е трябвало, ако там, между пътниците е имало МЪЖЕ (катастрофално изчезващ български вид, дори войници за 6 месеца не ходят мамините синчета с розови и червени маратонки) да ги обкръжат и поне да извикат полиция, след което справедливият български съд да ги осъди на година обществено полезен труд, заедно с ценния им демографски прираст. Щото иначе са модно и скъпо облечени, със злато по пръсти, уши, мръсни вратове...
109
1
 
33
 
! Отговори
Интересно преди 7 години
Да го прочетат това тези които им помагат и съжаляват. Другия път пак давайте на просяците пари и дрехи.