Намазаха с боя паметника на Роналд Рейгън в столицата

Кого ядоса новият монумент - репортаж на Bulgaria ON AIR
Обновена: 28 апр 2017 19:22 | 28 апр 2017 19:15, Анисия Иванова
367

10526 гледания   |  Още видео

Паметник на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън се появи вчера в Южния парк в столицата.

Днес осъмна боядисан като вампир. Бюстът се намира на входа на парка откъм бул. "Витоша", на така наречената алея "Роналд Рейгън".

Кого ядоса монументът провериха Ива Григорова и Виктор Вакрилов от Bulgaria ON AIR

 


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
0
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 1 година
Абе той тоя паметник бил от бронз бе,та чудя се в тази връзка...къде са братята роми и защо мързелуват???Трябваше отдавна да е нарязан и продаден за вторични суровини.
226
0
 
1
 
! Отговори
пламен преди 1 година
До Анонимен
Редно е ...,нали цялата USадминистрация за като порно канал.Тогава защо НЕ???Да не забравят само и останалите проститутки в България назначени от USA.Чудесно би изглеждал един паметник на Ал Йо до този на Рейгън ,или пък да направят и на двамата заедно в позиция ..." ПОЗА Ге".Той Александър Йорданов и без това обича да им държи топките на американците,нека му дадът тоя шанс и това щастие :) :) :) ...
225
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ще турят ли памтник на Чичолина до този на Рейгън???
224
2
 
0
 
! Отговори
Е и преди 1 година
Абе неграмотни българи, кога ще се научите да пишете правилно? Граматика - сядай 2!
Трябва все от чужбина да ви коригирам! Информационното съдържание е нула ама граматиката под нулата. Неграмотници несъстоятелни за ясни мисли!
223
2
 
12
 
! Отговори
MRAWKA преди 1 година
ПОРЕДНОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.ТОЗИ РЕИГЪН БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ ЛИ Е?КОИ СА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОСЪЩЕСТВИЛИ ТАЯ АНТИБЪЛГАРСКА ИДЕЯ?НЯМА ЛИ ДА ИМА НАИ-НАКРАЯ НАКАЗАНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ?ИМА ЛИ В СОФИЯ ДОСТОИНИ ПАТРИОТИ ДА СЪБОРЯТ ТОЯ ПРОКЛЕТ ПАМЕТНИК? ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ДОСТОИНИТЕ БЪЛГАРИ? ВРЕМЕ Е И НИЕ КАТО В МАКЕДОНИЯ ДА ДАДЕМ ЗАСЛУЖЕНОТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 28Г.
222
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудесна новина!
221
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТКЪДЕ НАКЪДЕ !!!!!!!!!!!!! ЩО РАДЕТЕЛИ ИМАМЕ !!!!!!!! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ!!!! ЕТО ТОВА Е ГЕРБ ТЕ НЕЗАЧИТАТ НАШИТЕ А БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ НАЙ-ГОЛУМИТЕ КОМУНИСТИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ОТ БСП!
220
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо страшно, това е един демократичен акт. Сега ще бъде взривен пък паметника на съвецкият окупатор и пак по демократично ще бъде премахнат. Всеки има право да си изразява мнението. Вече не сме комунизъм, че да те е страх да дишаш.
Има свобода. Това е част от демокрацията.
219
15
 
7
 
! Отговори
Минало бешело пенсии преди 1 година
Все още в БКП има отдел за идеологическа диверсия и всички платени коментари на червените капиталисти са от този отдел. Там все още се надяват да се върне "едно време" и да убиват българската интелигенция и да затварят невинни в концлагери. Още мечтаят за концлагер "Белене", за убиецът Газдов, за терор на всички мирни жители.
Но само с мечтите си ще си останат "Империята на злото" вече я няма. КПСС е забранена със закон в Русия. Мумията скоро ще бъде извадена от мавзолея в Москва. Свърши вашата.
218
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По официални данни най-много тролове на Кутев има в днес.бг.
Така че червените пенсии пишат за 0,09 лв. на коментар, слагат палчета нагоре, надолу, каквото им кажат.
217
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на комунизЪма не се построи нито един свестен паметник в България. Не се построи нито един паметник на Български Цар. Построиха се само грозни паметници на чужди армии поробителки.
216
6
 
23
 
! Отговори
Американ преди 1 година
Какво е направил рейгън за България та да има паметник - нищо!
Иначе финансовият срив от преди 9 години и сегашното нестабилно финансово положение на САЩ са продукт на неговата късогледа политика..а може би и на деменцията му с последните няколко години на президентството му.
215
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сложете на завряния зет, на Чърчил, Бисмарк и други "доброжелатели" на България.
214
25
 
9
 
! Отговори
историята преди 1 година
Паметника на Рейгон трябва да се изидга пред народното събрание. Не друг а Рейгън срита дебелия комунистически задник на руските окупатори.
213
2
 
32
 
! Отговори
Соломончо ти кажи преди 1 година
А КЪДЕ СА ПАМЕТНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЦАРЕ В СОФИЯ ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ СЕЩАМ ? С ТОВА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО ЩЕ ЗАБРАВИТЕ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.
212
6
 
31
 
! Отговори
рейгънчо преди 1 година
А кога ще бъде срутен??
211
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде сега издигнете и един паметник на Ердоган в името на добросъседските отношения с Турция.
210
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като актьор не беше добър но като президент беше много добър актьор.
209
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България за жалост не се възползва от свободата. Сега прилича на Русия, същата мизерия. Да средната ни заплата е много по-висока от руската, но все пак в сравнение с Европа сме много назад.Също и от към инфраструктура.Руснаците са свикнали да нямат, но ние не сме.Там имат "бездорожье" (безпътище) и карат коли направо в калта, но ние не сме свикнали така и не е нужно да свикваме.Всичко в провинцията в Русия е занемарено, за жалост и при нас.А например в Латвия вече прованса изглежда по европейски
208
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Na Adolf *** pamentnik?