Поредно зверство в училище: Наркоман посегна на учителка

Деветокласникът е избягал, полицията го издирва
9 юни 2017 08:52,
68
Поредно зверство в училище: Наркоман посегна на учителка
Снимка: 81 СУ "Виктор Юго"

Ученик удари учителка с юмрук в ребрата в столичното 81 СУ "Виктор Юго", което се намира в квартал "Младост" 3.

Dnes.bg научи, че нападателят е деветокласник и заедно с двама свои приятели влезли в час по английски, в която преподавала г-жа Весела Живкова.

Още по темата

Тримата били подканени от нея да напуснат класната стая, но отказали. Тогава учителката се запътила да потърси помощ. В този момент едното момче тръгнало към нея и със силен удар в ребрата я повалил на земята.

Веднага след зловещата сцена тримата избягали и все още се издирват от полицията.

Директорката на училището Елена Налбантова заяви пред БНР, че се извършва проверка по случая и тя лично ще настоява ученикът да получи най-тежкото наказание – преместване в друго училище.

Учениците, в чийто час, се е разиграла драмата, са стресирани, а съученици на бияча твърдят, че това момче е отскоро в 81 СУ и употребява наркотици.

Родители от училищното настоятелство коментираха, че това е поредният случай на агресия в школото.

Според тях вина за това носи и директорката, която пое училището преди близо 10 месеца, а голяма част от децата и учителите настояват тя да напусне поста си, защото школото е оставено на самотек.

"Редовно не идва на училище, все е в отпуск, не познава учителите, децата, но нали съпругът й е синдикален шеф, продължава да топли директорския стол", възмути се родител на петокласник, пожелал да остане анонимен.

Dnes.bg ще продължи да следи случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
32
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Ето това ви е бъдещето на България. Искахте демокрация - на ви демокрация, искахте ЕС - на ви ЕС и евроценности.
16
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен млад евроатлантик , сигурно вече е и протестър от " америка за бг"
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някога в милицията щяха да го спукат от бой и поске в ТВУ.
14
1
 
20
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
До БПФЕдва ли ще работи нещо честно - ще продава наркотици ще пали коли и имоти за пари ще изнудва длъжници ... все работа - нали ?
13
1
 
30
 
! Отговори
пери преди 6 години
До БПФПринудителен труд, ама в училище и пред погледите на останалите ученици. А те да го снимат с телефоните си и после - във фейса. За назидание. Така и безценните му детски и човешки права няма как да бъдат нарушени.
12
1
 
29
 
! Отговори
81 преди 6 години
Трябват хора като директор Първанов от 80-те години и Антонов по ФП, те ги "лекуват" много бързо подобни прошляци!!!! Който е учил в училището ги знае на какво са способни!!!
11
1
 
55
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
А може би вече се очаква убийство на учител??? Това ли е МОН, кажете си? Още права да делегирате на обучаемите? На директорчетата ви, които си гледат само личните интереси? На тези чантаджии от РИО, които вместо да защитават колегите си са се навели удобно пред вас...а? Скапана държава, скапано образование!!! Ще търсите съвсем скоро желаещи да преподават, още малко остана...но тогава и със стартова заплата от 1000 лв няма да има желаещи, защото става въпрос за живота и оцеляването!
10
36
 
11
 
! Отговори
ами логично преди 6 години
Този, че е ке.леш е ясно. Но от много години в образователната система работят все само откачени пат.ици, които са толкова 'духовно извисени', че е за психиатър работата. Като изядат малко пердах може и да слезнат на земята и да престанат да си говорят с извънземните. Направете си експеримент - питайте която и да е даскалка дали вижда/чува извънземните. Ще се смаете, и ги виждат и ги чуват! Повече такива случаи да има ще е възпитателно
9
2
 
35
 
! Отговори
да преди 6 години
това с некадърните директори е факт, та дрънка ..лично присъствах да училищен съвет, свикан по повод, насилие над учителка преди години, при който първата работа на училищното ръководство беше да разясни, че..няма вина по случая ??!!??... измиване на ръцете...*** заплатаджии
8
1
 
25
 
! Отговори
:) преди 6 години
Идвайте млади студенти, чакаме ви в даскалото!!! Голяма заплата, страхотна работна среда,колектив...всичко е шест! Чакаме виииии! Учителският колектив на 81 СУ "Виктор ЮгоС поздрав!
7
5
 
12
 
! Отговори
Даскала Бияч преди 6 години
Това училище винаги е било така, не си пращайте децата там.
6
12
 
2
 
! Отговори
арести за виновните преди 6 години
ВИжте очите на полицаите в СЛънчев бряг тежко увредени от видео терор техника .Уврежданията с а трайни нелечими МВР да съди престъпниците наредили монтаж на камерите.Същите и по страшни увреждания имат милион деца в училища и градини..
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги съм уважавал елемента на анархия в училище, но това вече е прекалено. Накрая някое такова келеменце ще случи на неподходящия човек и ще го пишат в новините, но вече не като нападател, а като потърпевш.
4
20
 
4
 
! Отговори
СПрете ВИДЕО ТЕРОРА преди 6 години
Вижте шведа в хотела обсебен от масов убиец през видео стена и камери.ПОлзват го за убииство с блок памет ..Не помни какво е станало..НЯма и спомен от очите.Подобни обсебени водачи на МПС се ползваха за убииства в Париж,Брюксел ,Лондон.Средно около 400 000 000 живи лева са прибрали корумпирани от похарчени милиарди народни пари за видео терор анти човешка техника/нагло престъпна НЕЗАКОННА
3
16
 
4
 
! Отговори
ЗАБРАНЕНИ от ЧЛ.32 преди 6 години
ВИдеокамерите са монтирани в нарушение на Основния закон.ПОлзват се от неизвестни терористи за изключително нагли анти човешки експерименти.Уврежданията на децата са трайни и трудно лечими.Пострадалите имат видими увреждания вкл в областта на очите.Засечени са увреждания от обемни скенери с цел следене на импланти и *** в деца и учители.Чрез видеотехниката се провеждат недопустими експерименти вкл блокаж съзнание ,озверяване и насъскване,обемно обсебване
2
13
 
4
 
! Отговори
Ликвидация на МОН преди 6 години
Педофили от МОН са внедрили тежко терористични педофилски камери ,през които терористи провеждат учебни за тях акции.Вижте филма с Уил СМИт "Обществен враг"Там показват ниво на техниката от края на 90 години..Лично проверявах тероризирани училища в Плевен.Терористите изпробваха програми з а озверяване на ромчета.. чрез обемно проникващо обсебване и последвало внушение.
1
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А така- преместете тоя *** в друго училище, че този път да убие някой вече. Такива *** при бай Тошо ги пращаха в ТВУ-та и след това свършваха по затворите.