Фандъкова зове: Търпение и ще имаме хубав "Дондуков"

Целта е булевардът да бъде отворен в началото на есента
30 юни 2017 14:26,
32
Фандъкова зове: Търпение и ще имаме хубав "Дондуков"
Снимка: архив Булфото

Ще се постараем бул. "Прага" да бъде завършен още в средата на месец август, а бул. "Княз Александър Дондуков" – в края на октомври. Това каза кметът на София Йорданка по време на проверката на ремонта на бул. "Асен Йорданов", предаде "Фокус".

Още по темата

"Апелирам и моля гражданите за търпение – ще се постараем бул. "Прага" да бъде завършен още в средата на месец август, а за бул. "Княз Александър Дондуков" ще се направи всичко възможно, макар че срокът е по-дълъг, в началото на есента, някъде в края на октомври да имаме завършен обект. Той е много тежък проект. Там имаме подмяна на водопровод и разбира се редене на паважната настилка, което е доста отговорна задача", обясни Фандъкова.

"Тротоарите в момента са безобразни, така че се надявам всички да проявят търпение и да имаме един хубав булевард", допълни тя.

Фандъкова съобщи, че от днес се отваря и втори ход за граждани парка на Военна академия от към ул. "Хан Омуртаг".

"Това е по инициатива на гражданите със съдействието на районните кметове на район "Средец" и "Оборище" и разбира се с огромното съдействие на самата Военна академия. Тази част от парка, която е отворена за посетители, се поддържа от Столичната община, така че от днес хората от тези райони ще имат възможност бързо да могат в тези горещини да влязат в прекрасния парк с вековни дървета", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото имаме хубава Витошка или Цариградско. Ще бъде хубав за няколко месеца и нпосле ще се разбие. Всичко се прави некачествено и се крадат милиони.