Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!

Решават утре дали да върнат детето на майка му
30 юли 2017 21:22,
177
Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!
Снимка: BTV

"Искам си го обратно". Това каза майката на бебето, намерено днес следобед в ж.к. "Младост 1" в София.

Тя говори пред медиите, след като беше разпитана в столичното VII РПУ.

Майката призна, че безпаричието е единствената причина да остави детето си.

Още по темата
По-рано днес МВР съобщи, че издирва родителите на бебе, намерено близо до блок 20 в "Младост 1". Уточняваше се, че момченцето е било в детско столче, с бебешко шише вода и пакети с детски храни, пелени и дрехи.

Впоследствие стана ясно, че майката се е обадила в полицията, съобщавайки, че се намира в село близо до София. Тя е от елинпелинското село Габра, самотен родител е и има финансови проблеми.

Жената беше извикана за разпит в полицията, след който призна, че осъзнава, че е оставила детето си "като кученце". "Бях в някакъв шок", каза тя и посочи, че бащата на бебето е бившият ѝ мъж, който обаче не ѝ помага в отглеждането на момченцето. Двамата имат още едно дете.

До скоро жената е била на лечение в Окръжна болница.

Утре ще се вземе решение дали бебето да ѝ бъде върнато.

Междувременно то е настанено в Специализираната болница за активно лечение по детски болести "Проф. д-р Иван Митев".

Дежурният педиатър д-р Елена Драганова съобщи, че бебето е в сравнително задоволително общо състояние, с леки белези на дехидратация. Не се знае колко време е прекарало навън в жегата. Момченцето е изкъпано, нахранено и включено на системи. Ще му бъдат направени пълни изследвания. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
6
 
3
 
! Отговори
o преди 6 години
До До оОоДреме ми, то и от теб не се интересува никой, та за тва до кофите ще свършиш , като *** !
86
4
 
4
 
! Отговори
o0o преди 6 години
До До оОоОбедиденото кралство, съвсем скоро хващам пътя за терминал 2, отказвам да съм съучастник в тая гротеска !
85
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът дори едно дете не може да изхрани! Затова това племе проклето изчезва от лицето на земята! Форевър!
84
6
 
6
 
! Отговори
o0o преди 6 години
Не е задължително ББългария дасъществува.......
83
2
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Бойко Борисов виж си управлението, виж страданията на "лошия матрял" !И си помисли какво Ви чак Вас бездушните мутри яхнали Държавата!Социалната бомба е със страшна сила!
82
0
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
ами ако сте се чудили от къде идват ония странни думи "докато смъртта ни раздели" дето се казват пред попа като се жениш, само до преди 100 години са се приемали буквално и това е бил замисъла на брака. прогресивните либерасти обаче смятат че са измислили по-добра уредба, и докато усетим че не бачка се затри 90% от бялата раса.
81
9
 
5
 
! Отговори
Ninja преди 6 години
Немотия.. .... На пра баба и са и падали бомби върху главата Втората световна и не е изоставила баба и. Неблагодарно племе!
80
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, това сме - имоти за милиони, хиляди тонове изгорено гориво по магистралите, хотелската база и спа центрове на фул, и ... изоставени деца от немотия.
79
0
 
6
 
! Отговори
истината преди 6 години
ястребе, ти си представител на народ ***, който не е дал нищо положително на света, затова в европейският съюз никога няма да влезете, а винаги ще бъдете мразени от другите народи в света.
78
1
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Наречете го ПОДМЯНА НА ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА НАСЕЛЕНИЕТО ...Наречете го ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ в мирно време ...Няма да сбъркате !Дошъл е моментът ние етническите българи да осъзнаем, че ни изтриват от лицето на земята завоалирайки този ГЕНОЦИД чрез кухи фрази като "евроатлантическа интеграция" и "евроатлантически ценности".Даже вече сме закъснели с това осъзнаване ...Изтървахме си държавата. Факт !
77
1
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Докато нашите антибългарски власти са заети в Турция да спасяват една кюрдска сепаратистка женена за британски главорез, в бедна и нещастна майка България етническите българи си изоставят децата от бедност ...Ето това е ИСТИНАТА за евроатлантическа България в 21-ви век !Тази територия е всичко друго вече, но не и българска.Няма как в една истински българска държава, етническите българи да са подложени на ГЕНОЦИД, а небългарите да са защитавани и наричани "българи"Това е ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това ни е държавата скапана! Наместваш БАБА ЦУЦУЛАНА в парламенто и става патиланското царство - драги ми смехурковци!
75
2
 
3
 
! Отговори
Arian преди 6 години
..gospojata..
74
3
 
5
 
! Отговори
Arian преди 6 години
Dali e kuchetze ili bebentze ..edno i syshto e, i bezparichieto ne opravdava gospljata..
73
0
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
zabravixte da pi6ete 4e rabotodatelq q izxvarlil malko predi da rodi da ne i pla6ta mai4instvo nqma koi da q za6titi podkupni sindikati ,podkupna inspekciq po truda i jenata e v bezisxodica vie na neino mqsto kakvo 6te pravite s 200lv li kaza 4e jivee
72
0
 
4
 
! Отговори
Solar Traitor преди 6 години
Братя, потурчих се, простете ми!
71
17
 
20
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До АнонименРобство е било през комунизма. Искаш да избягаш обаче не те пускат на границата и отиваш в затвора в Белене. Имам приятели които са лежали там за това !Друга форма на робство през комунизма - строителни войски. Работиш строиш за държавата - без пари.
70
14
 
13
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До АнонименИма дооста съмнителни неща в историята ни написана от *** и дори след освобождението от Османската империя. За мен лично просто сме били народ в една империя, но не и роби. Защото е можело да си набиеш шута и да отидеш да учиш във Виена, Цариград и на други места. Османската империя е нямала за цел да унижощи християните защото само те плащат данък. Би било глупаво да избиеш тези които плащат. Така,че много много съмнителни неща има. Аз предпочитам да чета и външни автори...
69
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер сензация и "точно " заглавие ,защо вие господа се нахвърляте върху безащитната жена много е лесна "срнзацията" за читателя супер могъщи сте .Разбирасе не е никак лесно да се стигне до същноста на човешката драма.Никой от вас не се сети ,че социална сисъема в тази нащародина почти няма Никой не го е грижа за болните,възрастните и хората в неравностойно положение.Бих искала да прочета за нещо което е направено за тях.Не за ваканцията на Народното себрание,или поредната нова отсечка от магист
68
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 6 години
Ястреб,засили се и се блъсни в стената....атака