Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!

Решават утре дали да върнат детето на майка му
30 юли 2017 21:22,
177
Бебето изоставено като кученце – заради безпаричие!
Снимка: BTV

"Искам си го обратно". Това каза майката на бебето, намерено днес следобед в ж.к. "Младост 1" в София.

Тя говори пред медиите, след като беше разпитана в столичното VII РПУ.

Майката призна, че безпаричието е единствената причина да остави детето си.

Още по темата
По-рано днес МВР съобщи, че издирва родителите на бебе, намерено близо до блок 20 в "Младост 1". Уточняваше се, че момченцето е било в детско столче, с бебешко шише вода и пакети с детски храни, пелени и дрехи.

Впоследствие стана ясно, че майката се е обадила в полицията, съобщавайки, че се намира в село близо до София. Тя е от елинпелинското село Габра, самотен родител е и има финансови проблеми.

Жената беше извикана за разпит в полицията, след който призна, че осъзнава, че е оставила детето си "като кученце". "Бях в някакъв шок", каза тя и посочи, че бащата на бебето е бившият ѝ мъж, който обаче не ѝ помага в отглеждането на момченцето. Двамата имат още едно дете.

До скоро жената е била на лечение в Окръжна болница.

Утре ще се вземе решение дали бебето да ѝ бъде върнато.

Междувременно то е настанено в Специализираната болница за активно лечение по детски болести "Проф. д-р Иван Митев".

Дежурният педиатър д-р Елена Драганова съобщи, че бебето е в сравнително задоволително общо състояние, с леки белези на дехидратация. Не се знае колко време е прекарало навън в жегата. Момченцето е изкъпано, нахранено и включено на системи. Ще му бъдат направени пълни изследвания. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Киро кофражистаТова ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство,нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета.Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода,или би се освободил.Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"До скоро жената е била на лечение в Окръжна болница."---Като я гледа човек на снимката, добре са я излекували ...
45
9
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ преди 6 години
До Неа до 58Български нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света.ПРОКЪЛНАТО ПЛЕМЕ от недоклани изверги.Наказани сте с мизерия и меч, заради злобата и долнопробието си.Дано изчезнете като никога да не сте били.
44
0
 
2
 
! Отговори
Неа до 58 преди 6 години
Свободен си да приемеш каквито си искаш обичаи . Хайде поклон на Америка , Турция или Русия ...и на който си фен .
43
11
 
8
 
! Отговори
Ботю преди 6 години
Прокжен български народе, дано изчезнеш като да не те е било никога.Плюя на историята ти,плюя на героите ти (купчина човешки отпадъци),плюя на знамето и герба ти,мрсно племе, дано изчезнеш от лицето на Земята.
42
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Неа до 53Не съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.
41
0
 
4
 
! Отговори
Неа до 53 преди 6 години
Той не е българин
40
0
 
4
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До ЦинкРасъждаваш като Яcтpeбa, странно!?
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникНе само теб те е срам, че си българин...
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така ще и го дадат бе?! Утре ще го метне в реката заради безпаричие.Очеизвадно е психичноболна и детето е в опасност при нея! На никого не му пука какво правят психичноболнитв дали се бият с бабички по спирките или осакатяват деца за това сме на тоя хал.
37
5
 
11
 
! Отговори
Циник преди 6 години
До MaйMyнaтaA иначе на думи сме много велики. Като е до байганювско биене в гърдите, сме много добри."Буллгаар, булгааааааар","По пет на нож","На три морета","Господ е българин"...За куха, ракиено-салатена патриотарщина сме много добри...Само дето сме един страхлив, конформистки и помярски народ,купчина мишунгери и човешки отпадъци.Срам ме е, че съм българин.
36
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Неа до 46Мама ви булгурска, много бързо станахте големи християни,като ви опря рязният ятаган в задните бузи.Дръпна ли ви се акото, петвековната "любов" пак ви дойде "на дневен ред", а?Ако изобщо е слизала от дневен ред.Но сте всъщност един фалшив и фашисттки народ от лицемери и ***.Лъжливи, крадливи, негостоприемни, мързеливи... всичко което си мислите, че НЕ сте.Но сте.Плюя на вас, вие сте превъплъщение на всичко долно в човека.
35
4
 
8
 
! Отговори
Неа до 46 преди 6 години
Върви на ***__ като те е срам !
34
1
 
2
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Къде да я направя тази справка. Я кажи
33
19
 
12
 
! Отговори
Май съм майна преди 6 години
Няма по-долен и мрсен народ от българският.Всичко ни е гадно и пртивно - историята ни е проституттска и помярска.Фолклорът - цгански и вулгарен.Традициите - варврски.Манталитетън ни - ориенталски.Морал и ценности - никакви.Срам ме е, че съм българин.
32
13
 
7
 
! Отговори
Тюрк преди 6 години
Само БГ си оставят бебетата на улицата и родителите в старчески домове, може да се направи справка и да се види ! Иначе с големи ценности -***!
31
2
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До Киро кофражистаКирчо, дали е възможно да ти навра кофража...аз където знам, а??!
30
13
 
4
 
! Отговори
Български нищожества преди 6 години
Искам да даря на Националният Исторически Музейедин зелен прцал с извезан надпис "...или смърт", със златно лъвче,изцапан със семето на пра пра дядо ми,дето си го е бърсал с него след като е насилил две гавуррки.
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук за мнозинството е много по-добре да прибяга до гинеколога за един бърз аборт, вместо да се роди едно българче. Ако жените ви бяха родили , вместо да убиват хиляди неродени българчета, може би щеше да ви просвтене , че живеете като скотове и не е нормално да имате само едно дете, не е нормално един мъж да не може да отгледа едно семейство с две три деца и да сте омели до сега мафията, която ви язди от 30 години... но не, българина емекотело и се нагажда. Колко още можете да понесете бе хора?
28
3
 
28
 
! Отговори
Киро зидарят преди 6 години
Противно на общоприетото мнение, че българинът е УМЕН и БЕДЕН,аз твърдя точно обратното - българинът е БОГАТ и ГЛУПАВ.Не може беден и умен човек, когато му звънне някой цганин по телефона,веднага да вади 10 000 лева и да ги хвърля през прозореца.Това може да го направи само БОГАТ и ГЛУПАВ човек.