С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!

Майката на младия перничанин смята да съди служителя с пожарогасителя
Обновена: 5 окт 2017 07:16 | 5 окт 2017 07:12,
346
С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!
Снимка: YouTube

Бензинджията, който угаси цигарата на млад мъж с пожарогасител на бензиностанция, му направил няколко пъти забележка да не пуши. Въпреки това обаче младежът продължил да си дърпа от цигарата точно до бензиновите колонки.

"Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон", разказа служителят на бензиностанцията Христо Димитров пред Нова тв.

Вбесен от реакцията на момчето, той грабнал пожарогасителя.

"Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи", разказа още Христо.

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

"Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали", каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е трябвало да го удря с пожарогасителя чак. Изглежда ми прекалено.
111
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, разбрахме че момчето е перничанин.Подчертано е дебело още в заглавието.Защо не напишете откъде е и служителят на бензиностанцията за да има все пак някаква равнопоставеност. Защото се съмнявам да е софиянец. Софиянци не работят като шерпи на бензиностанциите.
110
5
 
34
 
! Отговори
123456 преди 6 години
Поредното тъпо изказване на влюбена в синчето си майка. Вместо да се извини, че е научила сина си на наглост, липса на всякакво възпитание, неграмотност и мисъл, че е безсмъртен и всички са длъжни да му се подчиняват, тя щяля да съди човека, който е отговорен и адекватен и е проявил гражданска позиция. Ама в Перник на този нехранимайко явно всеки му мълчи и той така е свикнал. Като иска да поеме солидарно отговорността на синчето. А от бензиностанцията да им спретнат едно яко дело....
109
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРичард от Руси, ва.
108
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядо му Грую, той Ричард.
107
24
 
1
 
! Отговори
до 110 преди 6 години
И аз това се опитвам ,да им обесня ,че човек не трябва да действа с цялата си тежест дори да има правото.В случая всичко е някаква лична дразга и двамата са били неадекватни,за радост на журналистите.
106
1
 
19
 
! Отговори
Ташунко преди 6 години
В тази бедна и изостанала територия има много негоден мат'рял.Добре че много от мат'ряла емигрира в Европа и се отвори пространство на добрите хора които останаха в бедна българия.
105
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 110Ей такива сценарии от рода на ако баба беше мъжка са ми много любими.Имаш случка- имаш последствия, обсъждаш тях- не хипотетична вселена, в която нещата са се разиграли по различен начин.
104
4
 
17
 
! Отговори
право + преди 6 години
ТАЯ що не съди Началника на местната пожарна, че държи изкъсо за правилата на терена- да я видим...
103
4
 
37
 
! Отговори
vse edno преди 6 години
Мама не му казала!! А той на 25!! Вероятно не му е стоплила млекцето преди да излезе да се поразходи с таратайката!! Упс! Той от Перник....ясно.
102
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че защитавам келешчето, обаче и бензинаджията доста е попрекалил с пожарогасителя.Интересно ми е все пак дали щеше да е толккова смел ако вместо 25 годишно келешче, 50 кила с мокри дрехи и в стара кола, на бензиноколонката пушеше някой по породист екземпляр или баровец с джип.
101
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едуард от Перник. Ок.
100
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България.Сега последно опасна или не е работата ?Защото категории и други облаги от това зависят.Но когато става въпрос за търсене на права от шефа или синдикати всичко е мълчание.
99
5
 
42
 
! Отговори
право преди 6 години
Непознаването на правилата не оправдава никого и по никакъв начин. На бензиностанцията има един куп табели, които указват пожароопасен район и забранено ползуването на открит огън. Освен това му е напомнено.Няма трябвало това, трябвало онова. Служителя си е свършил работата. Ако съм съдия по това дело ще привикам шефа му за свидетел и това маме ще плати всички разноски по делото + пожарогасителя на бензиностанцията.
98
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички, които защитават лекето: ако отиде на летището да размахва автомат-играчка и вижда около себе си "чичковци" с истински автомати, пак ли ще го защитавате, че "не е знаел"?
97
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах на мама детето. На 25 години не му е казала къде се пуши и къде не.
96
4
 
34
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
по-правилно би било да шибне де*ла в зъбите с пожарогасителя ,за да помни тоя момент докато жив!
95
4
 
37
 
! Отговори
А преди 6 години
Бензинджията е за орден "Стара планина"!
94
5
 
36
 
! Отговори
do Марио преди 6 години
Буахаха чаша вода!!!!! Я помисли от къде ще я вземе тази вода в рамките на няколко секунди? От тоалетната, от машината? Пожарогасителите за това са сложени - има ли огън - гасиш веднага.За сведение на бензина му е достатъчно само въздушна диря и огъня върви по нея. Бензина не гори просто, а се възпламенява.
93
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто синът такава и майката, не съм очаквал нещо друго. Лош материал.