С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!

Майката на младия перничанин смята да съди служителя с пожарогасителя
Обновена: 5 окт 2017 07:16 | 5 окт 2017 07:12,
346
С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!
Снимка: YouTube

Бензинджията, който угаси цигарата на млад мъж с пожарогасител на бензиностанция, му направил няколко пъти забележка да не пуши. Въпреки това обаче младежът продължил да си дърпа от цигарата точно до бензиновите колонки.

"Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон", разказа служителят на бензиностанцията Христо Димитров пред Нова тв.

Вбесен от реакцията на момчето, той грабнал пожарогасителя.

"Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи", разказа още Христо.

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

"Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали", каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
40
 
3
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Провинциалния манталитет си казва думата.Наглият малък нарушител и властния софиянец с двата грама власт ,но ползващ я на максимум.Не ви е в кръвта да сте цивилизовани там в шоплука.
91
3
 
41
 
! Отговори
Нагло семейство преди 6 години
Синът и също може да бъде съден! Патицата безмозъчна явно не се усеща, че синът и е изложил на опасност живота на всички пребивавали на бензиностанцията по време на малоумната му постъпка. Тъпо, тъпо та чак вдлъбнато и нагло за капак! И за какво ще го съди слуцителя, че е предотвратил смъртта на няколко човека + щети за милиони?!
90
4
 
39
 
! Отговори
До Марио преди 6 години
Марио, ти явно си също толкова безмозъчен, колкото е и тоя индивид... Първо служителя му е казал на 2 пъти да не пуши, той се правил на интересен, така че препоръката ти "да влезне в колата" е абсолютно неадекватна! Относно това, ако ослепее - еми негов си е проблема, след като се мисли за толкова голям и по-добре в случая той да ослепее, отколкото да гръмне бензиностанцията и да си замине и да вземе със себе си още десетки невинни, защото на 25г. не знаел, че на бензиностанция не се пушело....
89
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма наказание за този ***,ако бе станала експлозия и бяха умрели и осакатени хора,ако имаше подобаващо наказание с отнемане на имущество,затвор или принудителен труд,този щеше да е свит която мишка заедно с дебилната си майка!
88
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сблъсък София-провинция.
87
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марио, а ако в следващия момент лумнат пламъци, служителят пак ли трябва да се съобрази със скъпата тениска на лекето? Има норми на обществено държание и лекето е демонстрирало абсолютна неадекватност.
86
6
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Марио-кога трябваше служителя да отиде за чаша вода- след като гръмне бензиностанцията или на другия ден след взрива."Незнанието" или малоумието, или неграмотността не оправдават пушача. гарантирам ти, че в Австрия щяха да го глобят 10 000 евро. И щеше да ги плати като поп.
85
61
 
10
 
! Отговори
Марио преди 6 години
По минусите които слагате на Сократис се вижда колко хора имат чисто сеирджийски манталитет и никаква правна култура. Да използваш пожарогасител срещу цигара е малоумие а не подвиг! Една чаша с вода да беше му лиснал или да го накара да влезе обратно в колата и си затвори прозореца! Ами ако това *** окьоравее дали ще оправдаят вашия "бензинджия", а? Що за израз "бензинджия", но тук си е нормално да има г.л.упаци
84
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че майката трябва да благодари на служителя от бензиностанцията, че детенцето й е живо и не е станал взрив.
83
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този *** е на 25 години. Под попечителство ли е, за да може майката да съди вместо него?
82
2
 
46
 
! Отговори
Инспекция БТ преди 6 години
До Ричард Груев, колега, как ориентацията му не е ясна? Напротив! Много даже си е ясна - еврогей отвсякъде! Със "споделени ценности".:))))офтопик: 1. Да си от перник не е диагноза, но тези, за които това е вярно са под 10% от всички пернинчани.2. Случката е отпреди 3 седмици. Тая... майка защо досега него е подала съдебен иск срещу служителя?3. *** и вече няма никакви "поражения". Както секазва сега изва болката от срама, чее станал за кодош с новия си прякор "ГАСЕНИЯ".
81
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
но не крайна а служителя от бензиностанцията е взел най-крайната мярка като е използвал ...Може би си прав. Чак с пожарогасителя беше доста крайно. Трябваше просто да му бие два шамара от които келешчето да се напикае и с урината да изгаси цигарата.
80
5
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По мое време много мъже на 25 години бяха вече бащи с отговорност и носеха семейства на гърба си, а сегашните мамини сополанковци на 25 още не знаят как да се държат на обществени места и мама винаги се намесва когато детенцето се разплаче.
79
6
 
49
 
! Отговори
X преди 6 години
На 25 ако не може сам да ги съобразява тея неща и при положение, че му е казано, не виждам за какво би могъл да съди служителя на бензиностанцията.
78
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пернишки *** , излагат Държавата ни тиа ***
77
6
 
56
 
! Отговори
nina преди 6 години
На неадекватния *** майка му няма как да е умна...не го била научила къде се пуши??И да чете табелките?Тази вместо да говори глупости и да заплашва със съд,защо не се засрами малко ?!На колко години е ***,дето не може да чете и не знае къде не може да се пуши?Аман от и.д.иоти.
76
66
 
12
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Когато се разглежда даден случай, винаги се разсъждава в двете посоки.Този с цигарата е създал потенциална опасност, но не крайна а служителя от бензиностанцията е взел най-крайната мярка като е използвал пожарогасител и то не само върху причината т.е цигарата а върху човека срещу него, колата му и няколко метра около нея.Това са хаотични действия на неуравновесен човек, който използва пожарогасителни средства не по необходимост и по начин увреждащ здравето на околните.Това е истината!
75
7
 
52
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
И майката е също толкова куха, колкото и синът и. Интересно ми е, защо всички тъ пана ри се стараят непрестанно да демонстрират простащината си?
74
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сутринта четох, че майката искала да съди бензинджията заради реакцията му...Много бих желал да се появи в ефир - с лицето и имената си, за да видим що за стока е и тя. Въпреки че е ясно де..И да покаже медицинското на лекето, че наистина има проблем с очеите. Ако това беше станало с моето дете, щях да се извиня на бензинджията и цяла България, а след това да си посипа главата с пепел...Ама каквито родителите, такива и децата!
73
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че той Едуард да не е бавно развиващ, че майка му го защитава? Не го научила да чете табелките!?! Сме-е-ех! При пълнолетен син тя щяла да съди служителя! Съвсем се е побъркала!