Убийството в "Павлово" заради влошени семейни отношения

Убиецът споделил пред приятели, че готви смъртта на баща си
Обновена: 6 ное 2017 16:10 | 6 ное 2017 16:10,
23
Убийството в "Павлово" заради влошени семейни отношения
Снимка: Reuters, архив

Влошени семейни отношения са причина за убийството в столичния квартал "Павлово". Това заяви директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов относно задържания 24-годишен младеж за извършеното в събота убийство в столичния квaртал, за който се оказа, че е син на жертвата, предаде "Фокус".

Още по темата
"Родителите са се развели и имаме данни за извършване на агресия от страна на убития. Това са данни, които следва да се проверят", каза още старши комисар Иванов.

"От събраните по делото доказателства става ясно, че убийството е извършено около 01:00 часа през нощта на 4 ноември. Синът е отишъл в дома на баща си, позвънил на вратата, бащата я е отворил, а той от своя страна е нанесъл множество прободни рани, довели до кръвозагуба, а впоследствие и до смърт", поясни още той. 

Във връзка със задържания, старши комисар Иванов заяви, че с него е започната работа в събота. 

"Начинът на извършване на престъплението ни насочи, че то може да е извършено от близък човек, защото нямаше взломяване. Починалият беше по бельо, което означава, че е отворил вратата на някой познат", подчерта още той. 

Според разследващите органи, причина за убийството са влошени семейни отношения. 

За извършителя има данни, че преди да извърши убийството е употребил наркотични вещества от различен вид. Същата вечер е бил в компания със свои приятели, с които е споделил, че има намерение да убие баща си, но никой от тях не възприел казаното от него насериозно. Задържаният не е осъждан, а единствената му криминална проява е била през 2007 година, когато е бил още непълнолетен и е свързана с извършени хулигански действия.

Старши комисар Иванов потвърди, че убитият е син на директорката на училището, където е учил задържаният за убийството в "Борисовата градина" Йоан Матев. 

"Починалият е неин син, а евентуалният извършител – неин внук, но категорично няма връзка между случаите", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
А едно време имахме респект от по-възрастните.Те можеха да ни се скарат,да ни ударят дори,а ние дори и да се оплачем на родителите си,те вземаха тяхната страна,а не ни защитаваха сляпо,както е сега.--------------------Е тогава явно сте живяли в Рая, няма що ! Lol Затова сегашното поколение родители са "леко" превъртели или с деформирано съзнание , защото всеки е можел да им се кара и ги бие за щяло и нещяло. Пък се и гордеят с това!
17
0
 
2
 
! Отговори
относно отношение преди 6 години
без да се разпрааме , всички от Павлово да си подобрят семейните отношения да нема после кой чул кой нечул и да се коляте.да, на вас от Палвово ти се говори бе!
16
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ей на това му се вика- Господ забавя, но не забравя....
15
2
 
29
 
! Отговори
Всоичко се връща. преди 6 години
Г-жо директор преди 5 г. прикрихте един убиец и сега синът ви бе убит по същия начин. Схващате ли?
14
0
 
18
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Поне пет години ще се влачи разследването срещу неизвестен извършител, убил баща си.
13
5
 
8
 
! Отговори
Много мъгляво: преди 6 години
внукът при кого е живял- при майка си, при баба си? Работи или следва? Кой го издържа? А следователите питаха ли бившата съпруга? Работел ли е 51 годишният+( мир на душата му!) Ако не- кой го издържа.Всичко е написано НЕЯСНО- натрапва ни се, че внукът е убиец.Вероятно са интелигентно семейство и в днешни времена( а и в минали!) в интерес на децата НЕ ГОВОРИМ лошо против бащата ( или против майката) Детето е общо и израства с обич и грижа от двамата и към двамата( от собствен опит говоря).
12
3
 
15
 
! Отговори
до плана ран-ът преди 6 години
това какви глупости са? ти чел ли с плана "ран-ът" изобщо или просто люпиш семки? щото аз съм го прочел целия (вземи го прочети и ти- не е дълъг) и в него няма нищо негативно- написан е с надеждата, че ако 1/3 от него се изпълни родината ще бъде една модерна капиталистическа държава... ти и такива като тебе сте причината да се търси проблема навсякъде, но не и където трябва... по темата - случило се. сега ще лежи 20 години и ще го хрантутиме тоя *** за тоя що д'уха...
11
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
План Ран-Ът.
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали само на мен ми се струва, но ми прилича на възмездие....
9
1
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До wwwМожеха и анонимно да посочат следата!??? Но не, мълчаха и се спотайваха!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
коментара от последния абзац показва колко некадърни са куките ... ей така между другото метна малко кал по една жена нямаща нищо общо със случаите ... баси имбецила
7
2
 
13
 
! Отговори
www преди 6 години
До АнонименЙоан е син на полицай и пиарка на властта! Там може да има страх - страх от власт, страх от саморазправа и почистване на свидетели. Не бързайте да вините нито директорката, нито учителите на Йоан или пък съучениците му, които без съмнение са го разпознали, ако са гледали новините и са коментирали помежду си едно-друго. Веднага след това е редно да се отбележи, че самото разплитане на случая става със съдействието на децата от неговото училище, които са потърсили близки на жертвата!!!
6
3
 
7
 
! Отговори
деморкат американофи преди 6 години
а за турската танкова бригада ще напишете ли нещо?за един преател питам
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"взломяване"?!!! Ко речи, ко?
4
1
 
15
 
! Отговори
www преди 6 години
Ако се върнем на онова убийство, от 2015-та, което нямало нищо общо с това, ще установим някои сходства. Например: двете деца, на полицая и пиарката, са деца разглезени, които не са свикнали на безпаричие. Същото е и с убиеца от тази събота. Елементарна проверка би ни показала, че пиарката е имала сериозен финансов проблем, непосредствено преди извършеното от сина и убийство в Борисовата градина! С какво ли са плащали подкупите на колегите на съпруга и? С какво ли плащат адвокатските хонорари?
3
2
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Директорката сигурно е възпитавала сина си и внука си в духа на демокрацията.Т.е.,че всичко е позволено на младежта,и,че никой няма право да им повиши тон,защото им нарушава човешките права.А едно време имахме респект от по-възрастните.Те можеха да ни се скарат,да ни ударят дори,а ние дори и да се оплачем на родителите си,те вземаха тяхната страна,а не ни защитаваха сляпо,както е сега.
2
1
 
16
 
! Отговори
Тази директорка преди 6 години
трябва да е най-малко 71 годишна, за да има 51 годишен син.Не можа ли синът й да е директор- млад човек!
1
54
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При президентин РадеФ е така! Промяната е факт, честито!