Засичат и бягат! Женска банда мутреси по улиците на София?

Свидетели ги подозират за поне два инцидента. Полицията: Възможно е, но...
17 ное 2017 12:45,
62
Засичат и бягат! Женска банда мутреси по улиците на София?
Снимка: архив "Булфото"

Женска банда мутреси е засечена по улиците на София. Подозренията са, че тя стои зад поне два идентични инцидента в столицата, станали преди дни.

Единият е от Околовръстното шосе от понеделник. Там около 7 ч сутринта черна кола, която според свидетели е Мерцедес, засякла и избутала друга кола в отсечката между "Драгалевци" и "Симеоново". След това джигитите изчезнали.

Това довело до катастрофа, при която бяха ранени петима. За инцидента се разбра от пост на един от пострадалите във Facebook. С това Борис Спасов се надяваше да намери свидетели на инцидента, но така и не се появи никой с точно описание на жените.

Докато Спасов дирел виновните, едва няколко часа по-късно в София има нов подобен инцидент, пише "24 часа".

При него след засечка на пътя джип със "здрави момчета" тръгва да бие жена, шофьор отново Мерцедес. На помощ ѝ се притичва случаен очевидец, а тя бяга с мръсна газ от мястото на инцидента - бул. "Скобелев". Двамата здравеняци пребиват момчето, което чакало линейка над 40 минути.

Този път обаче полицията тръгва по дирите на джигитката. Тя пътувала със своя приятелка, а в колата ѝ били открити наркотици.

Според Спасов е възможно тя да е стояла и зад автомобила, който предизвикал мелето на Околовръстното в понеделник сутринта.

Още по темата

"Изглежда ми доста подобен случай на нашия", коментира мъжът.

Той разказа, че има много неясноти около катастрофата, в която е участвал. Има разнопосочни твърдения на свидетели за това дали регистрацията е софийска или не, няма и данни от камерите в района, защото те били насочени в друга посока.

Спасов обръща внимание, че колата, причинила инцидента на Околовръстното, е леко пострадала и ако се огледа Мерцедеса на заловените шофьорки, може да се открият следи от стар сблъсък по него.

От полицията коментираха, че е възможно да има връзка между двата инцидента. Засега обаче нямало такива доказателства, а само сходства в случаите.

Самият бияч, нападнал очевидеца на втория случай, който се притекъл на помощ на шофьорката, е задържан. Той ще бъде съден за нанасяне на лека телесна повреда. Хванатите с наркотици жени също са подведени под отговорност за дрогата.

4-ма от пострадалите в катастрофата, предизвикана от мутресите, са изписани от болница. Петият е с леки травми и ще бъде освободен от лечебното заведение в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще взема да подкарам старият си Опел Омега, па дано се срещнем с някоя.......
12
0
 
58
 
! Отговори
Иво преди 6 години
горе долу нищо не разбрах от статията, кой кой бил в крайна сметка, добрите лоши са набили лошия добър помогнал на лошата шофьорка лиебати статията скапана
11
0
 
30
 
! Отговори
так е преди 6 години
При всички случай хората са свършили работата на полицията или сами са се оправили!?за какво ние тази полиция тогава?
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро са мутреси на шайкаджии!
9
4
 
11
 
! Отговори
до циничка преди 6 години
Няма ли да си намериш работа най накрая бе ***
8
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кава банда бе! Нечии к рви с подарени коли и книжки се надрусали и решили, че могат да правят каквото си поискат. Егати анархията и аз почвам вече, писна ми! :)
7
1
 
33
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Бе де да знам .... някой ще ми даде ли определение за банда?Къде в статията видяхте банда?Пореден днес.бг бисер.Ако всяка кокошка е бандит - ще избушат кокошарника
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5хахах само да не излязат веганки :D
5
1
 
30
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Мислиш ли, че ще ги уплашиш с патки?
4
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Белене, Белене та и Ловеч бързо да се отворят.
3
3
 
30
 
! Отговори
банда преди 6 години
По тази логика 40% от шофьорите в София са към тази банда.
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутресите освен шамари, може и патки да отнесат ако продължават така!
1
1
 
65
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Каква банда, просто всяка мyтpеса като са и купили колата са и подарили и книжка. Държавата е виновна, че всеки с пари може да е зад волана.