Зрелищно ПТП! Кола се наниза на мантинела в София

Шофьорът на автомобила е ранен, откаран е в болница
1 дек 2017 08:30,
36
Зрелищно ПТП! Кола се наниза на мантинела в София
Кадър: Нова тв

Катастрофа е станала в сутрешните часове на столичния бул. "П. Яворов" в района на Телевизионната кула в посока "Цариградско шосе", съобщиха от МВР.

Сигналът за самокатастрофирал автомобил е подаден в 06:30 часа.

Колата се е ударила в мантинелата на булеварда и по цялата си дължина е пронизана.

Пострадал е водачът на автомобила, който е откаран в болница. Не е ясно какво е състоянието му.

Столичната полиция разследва причините за тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
до Анонимен 32 преди 6 години
Не използвай думи ,на които не знаеш значението.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До peshakaМинаваш, ама явно насън. Какъв аквапланинг, какво оттичане, изобщо знаеш ли къде е катастрофата...
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До П.ПетровСамо че си объркал със 100 години, не 1970, а 1870.
30
6
 
5
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
София е най-пропадналата столица в цяла Европа.
29
2
 
2
 
! Отговори
Язък преди 6 години
Пак сме изтървали "зрелището".
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вола се е набучил на шишкебаб
27
11
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
София се била напълнила със "се.ляндури". Не се е напълнила, от освобождението си е все така. Като се съберат няколко села в един град, селяните не стават граждани! 1970-та София е около 19000 човека, по-малко от Пловдив,Русе,Варна,Шумен.
26
6
 
3
 
! Отговори
Гого преди 6 години
А бе журналистакак ще има ,самокатастрофирал автомобил със водач? Това означава , че водача не е водил автомобила си?!!! Златко Желевпоне прочитайте веднъж това което пишете!!!
25
4
 
9
 
! Отговори
Филип преди 6 години
До ЗонаИма и опасни мантинели, не можеш да бъдеш сигурен, че тази не е била такава. Има възможност за избягване на подобно врязване чрез вкопаване в земята или други обезопасителни средства в началото на мантинелата в посока на движението както се виждат подобни в други държави по загрижени за здравето на населението. Но при нас когато има сигнализация на шосето е пак добре, за друго можем само да мечтаем.
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Като за начало, около мантинелата да се изпроектират и нацвъкат - мрежи, батути и ями пълни с топки от дунапрен. А всеки водач да си носи каска и по два парашута, основен и резервен. И редовно да се подписва в книгата за месечен инструктаж!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На края на всяка мантинела трябва да се постави дюшек. Иначе е опасна
22
0
 
7
 
! Отговори
Димов преди 6 години
Ама и вие много "Зрелищно" заглавие сте измислили!
21
3
 
33
 
! Отговори
Зона преди 6 години
До Анонимен 13 Мантинелите не са предназначени, някой *** да се вреже с/у тях с 160км/ч, а са предназначени за евентуален страничен удар и предотвратяване, изхвърчане на превозното средство извън платното за движение, както и падане от някой мост или скалист обект. Много са си добри мантинелите, ми не са добре водачите с лабилна психика, карайки в заледен участък с летни гуми и ненормална скорост. Хубав и спокоен ден!
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казаха,че колата била с летни ИЗНОСЕНИ гуми и така като гледам шоферчето е карало с ограничението от 50 и резултата е на снимката...Това камикадзе е знаел на каква кола се качва,знаел е как кара и сега-мантинелата виновна!Добре,че не е натресъл някоя друга кола,а се е набил в мантинелата.Друг е въпроса защо се мъчат да спасят такъв ***-да подкара утре друга кола и да убие някого???Такива-по протокол,естествен подбор и така.
19
6
 
22
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Много се радвам как някакви четвърто поколение, В КРАЙНА СМЕТКА ПАК СЪС СЕЛСКИ ПРОИЗХОД, се мислят за по-големи шофьори от Шумахер.Относно УМЕНИЯТА и КУЛТУРАТА на шофиране няма никакво значение от коя паланка си.Към 2017 година - отворен свят и Европа, само някакви мега кoмплексари могат разчитат, че месторождението им дава някакви умения и предимство в живота.А тоя с Пежото е е**ти късметлията. Следващия път ще внимава повече надявам се.
18
3
 
4
 
! Отговори
206 преди 6 години
djantiti kolko pare?
17
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :):) 16Другарю политикан , какво ти са виновни фандъците като кьораво и кьопова кара кола . Мъжете си купуват книжките , а жените си ги зароботват с най древната професия и сега си плащаме всички .
16
28
 
4
 
! Отговори
:):) преди 6 години
дано оцелее човека, после да ги съди до откат фъндъците...
15
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трудно е да направиш катастрофа точно там! Вижда се, че е изчистено, но предполагам, че пътя е бил заледен с много тънък пласт лед и този е направил някаква рязка маневра, в резилтат, на която се е завъртял и накрая се е нанизал на мантинелата.
14
15
 
19
 
! Отговори
peshaka преди 6 години
Точно там са мантинели убийци , видимостта е намалена , оттичането на водата почти никакво , аквапланингът с по-висока скорост е гарантиран , а резултата е горе на снимката .Задължително трябва да има омекотяващи буфери на това място , минавам от тям всеки ден .При дъжд или сняг всеки ден има катастрофа там.