Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!

59-годишен нападна шофьорка на "Г.М Димитров", тя търси свидетели
14 дек 2017 11:15,
264
Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!
Снимка: Кадър "Нова телевизия"

Поредна брутална агресия на пътя! 59-годишен шофьор нападна млада жена, след като я засече на столичен булевард. Шофьорката е с разбита уста и търси свидетели на случката, за да може насилникът да бъде осъден.

Нели иска това, за да разберат и другите агресори на пътя, че това, което правят ежедневно по пътищата, не е безнаказано.

Нападателят е на 59 години, досега не са регистрирани негови криминални прояви. Предполага се, че е бивш военен. Той вече е извикан на разпит.

Саморазправата е станала на столичния булевард "Г.М. Димитров". Нели е чакала на светофара на главния вход на "Следствието".

"Аз се бях престроила в лявата лента за ляв завой. До мен от лявата ми страна застана друг автомобил, който също ще прави ляв завой. Това не се случва за първи път, реагирах така, че да не преча на автомобила до мен да завие, завих си плътно в дясната лента, в момента, в който и двамата бяхме на бул. "Г. М. Димитров", той включи мигача и започна да ме избутва от пътя в опит да се престои в дясна лента. Впоследствие се оказа, че искал да завие по "Лъчезар Станчев". Свирнах, за да не ме удари. За секунда той зави волана вляво и отново се засили в дясно да мине пред мен. Пуснах го, защото иначе трябваше да се ударим", разказа Нели случката пред Нова тв.

Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!

След това шофьорът на другата кола започнал да ръкомаха, младата жена му отвърнала също с жестове.

"Просто нямаше как. Питах го защо ръкомаха при положение, че той е виновен. Помислих, че всичко е отминало, докато не видях, че дава десен мигач. Завих след него, тъй като работя в района и всяка сутрин минавам оттук", продължи младата жена.

Докато кара след него обаче мъжът спира колата си и слиза от нея.

"Тръгна към мен. Нормалното беше да сваля прозореца, за да разбера какво иска, защото той говореше. Дойде при мен: "Каква си ти, какво искаш?". Аз му казах: "Щяхте да ме ударите, не виждате ли откъде направихте левия завой, освен това аз съм десностояща". Тогава мъжът нападнал.

"Той вдигна ръка, аз се опитах да затворя безуспешно, тъй като си беше вкарал лакътя в моята кола. И той успя да ме удари циганската, както се казва на жаргон, по устата".

Нели излязла веднага от колата и се развикала.

"За мен това не е нормално поведение на пътя, още повече когато човек не е виновен. Не сметнах за необходимо да премълча и да си продължа с разбита уста. Той имаше намерение просто да си се качи в колата и да си продължи по пътя", разказва шофьорката.

След удара тя се обадила на тел. 112 и тръгнала след нападателя си, за да го накара да изчака полицаите.

"Полицията дойде, разделиха ни да не сме заедно, написахме си сведенията. Той каза: "Аз нищо не съм ти направил, ти сама си ухапа устата". Заплаши ме няколко пъти: "Ти ще си платиш за това".

Нели си е извадила веднага медицинско и се надява свидетелите на инцидента да я потърсят в социалните мрежи.

"Не искам нищо от този човек, не става дума да ми изплати някакво обезщетение. Искам тези хора да разберат, че няма как така да решават проблемите и да остават безнаказани, защото тази агресия зачестява", обясни още младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
3
 
11
 
! Отговори
аз преди 6 години
Абе смърди, та се не траее. Прави ляв завой от лявата лента, ама и той се наредил от ляво на нея. Интересно тези от Г.М. Димитров с ляв завои къде са отивали? На Методи Андонов си е тегаво четири коли да се наредят и разминават.След това Лъчезар Станчев е на повече от 50 метра вдясно, значи е натискала газта да му пречи да се престроява. Интересна е частта със жестовете. Явно е карала зад него и бибиткала и присветвала. Раната прилича на прехапана. А камери по оградата на следствието да искаш..
161
4
 
10
 
! Отговори
Големинов преди 6 години
Каквото и да е направила жената, читака с пасата сега заслужава някой да го опуха за да му охлади страстите. Сигурен съм че след това ще си трайка във всяка ситуация. Пътя не е негов , ще се съобразява с всички и всичко, както във някои случаи друг може да се съобрази и с него.
160
4
 
12
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
"Защо си мисля,че и ти си го последвала за да направиш скандал" - Напълно си прав. Като прочетох и в други медии съвсем различни неща а и свиделите твърдят,че ти си го била с чистачката и си му счупила очилата. Е трябва да си луд да стоиш и да те бият. Каквото си потърсила това си намерила. Мъжа и жената са равни. Няма право жената да бие мъжа !А и като ти гледам силиконовите устни ... вероятно си била и малко шмъркана нормално... жена без работа какво да прави .. скандали
159
2
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Не щете да вденете, че всеки агресивен тип трябва да се санкционира и обезврежда. Иначе постепенно прагът на агресията пада и почва да налита за щяло и не щяло. Това да слезеш от колата, да бръкнеш през джама и да удариш някого! За такова нещо тряа да му смъкнат кожата от бой. Да го питат внуците кой и защо те тепа бре, деде?
158
6
 
5
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
Защо си мисля,че и ти си го последвала за да предизвикаш скандал.Май малко послъгваш :)
157
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Струва ми се, че заради този фейсбук гяволък - да се направи на интересна за няколкостотин лайка, накрая ще и друснат едно нарушение от КАТ, а освен товас и от 112 ще я глобят, че се обажда с лъжлива информация. Хитрата сврака с двата крака. Друг е въпросът, че жена не бива да се удря, но има жени с по-мръсни усти от г..ве и буквално могат да накарат умрял кон да рипне.
156
0
 
1
 
! Отговори
манутд преди 6 години
Само че свидетели разказват друго:https://24chasa.bg/***/article/6612126
155
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е винаги някъде по средата. Ако няма толеранс от едината страна и от другата така ще става. Не казвам че не е права жената, но не вярвам на всичко което казва а и тоя каквото и да става няма право да й посяга.
154
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато продължаваме да опрявдаваме насилието с приказки за жени/мъже шофьори ще сме все така.
153
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен 153Именно. В краен случай и счупи джама, соукай и гумите.
152
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен,,Затова, във всяка кола - камера. В Русия е същата джунгла от алкохолици и психари, и там всеки кара с камера, за да доказва после, че не е виновен"Така е, и аз имам камери - предна и задна в колата... Живея в Германия, и тук има надежда скоро да приемат доказателствата пред съда! Такива *** има навсякъде, и ако стане някоя ГОЛЯМА беля, без свидетели-*** доказвай, кой крив кой прав...?! Защо в БГ, няма закони като в Русия?- Защото цялата *** е събрана в парламента..
151
2
 
10
 
! Отговори
G преди 6 години
Пак селфи.Пак социални мрежи.Ами ако и падне батерията на девойката?Изобщ няма да знае къде се намира.
150
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво като е завила от дясна лента?Там им две ленти, не му е влязла в лентата, той няма работа да сменя ленти в завой, трябва да си държи лявата. Левият завой се взима по най-късия път. Недейте си измисля глупави оправдания, направил се е на мъж, сега да си носи последствията. Това е абсолютно немотивирана агресия.
149
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не по случката.Живея в САЩ вече 15 години и карам от 28 години, лично наблюдение имам,че жените зад волана са едни и същи навсякаде.Гледам ги вече 15 г в САЩ как едно 90% жени не спират на пешеходци и дори на родители с детски колички,докато 30% са неспиращите мъже,а за залепяне да не говорим,особенно когато е кофти времето( снеговалеж или тъкмо запръскал дъжд когато е най хлъзгаво) да си гледам в огледало на всяко спиране защото не я знам ще спре ли си е жив тормоз. До бой не се стига което е +
148
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова, във всяка кола - камера. В Русия е същата джунгла от алкохолици и психари, и там всеки кара с камера, за да доказва после, че не е виновен.
147
3
 
0
 
! Отговори
М26 преди 6 години
Аз какво казах и преди? На военните след пенсионирането им трябва автоматично да им вадят жълтите книжки и другите подробности....
146
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоуу мъжагите, даже и да го е засякла тя, дори и да е виновна, много е мъжкарско да удариш жена.Що не удариш някой като мен от село , ДА видиш ко ша ти са случи.
145
0
 
6
 
! Отговори
И двамата виновни преди 6 години
С две думи, *** излиза от ул. Методи Андонов /с-у Следствието/ с ляв, но от дясна лента и се опитва да се набута до чичо "Х", който се опитва да се престрои за десен завой на Г М Димитров.
144
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ми от нагли жунтафери които карат нагло!!
143
9
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Естествено, че няма да го пуска да гяволее, ибахго в дрътако! Не ми е паднал на мене, да види кой може да засича по-добре. На такъв от сабаале му с го внявам целия ден. Аз едно време колко съм играл на засичанка с балканчето, ехей! По бай Тошово време съм се учил да карам, кво знайте вий!