Европо, ще ти пратим шалчетата и шопската в колети. Не идвай!

Цели 6 месеца София ще е под кошмарна транспортна блокада
9 яну 2018 12:50, Екип на Dnes.bg
113
Европо, ще ти пратим шалчетата и шопската в колети. Не идвай!
Снимка: flickr

Още утре София ще е под блокада, евроблокада. Булеварди ще бъдат затворени, автобуси ще бъдат спирани, може и метрото да притвори вратите.

Ще се изсипят едни хорица – чиновници от 28-те страни еврочленки и услужлива България, ще затвори София, че да ги пренесе до МС, НС, НДК-то, Народния театър... да видят хората, да се дивят на... безлюдната ни столица.

Още по темата

А нас, простосмъртните столичани – кучета ни яли. Кой помисли за това как ще отидем на работа, а после – как ще се приберем?

Ключови булеварди ще бъдат closed: "Цариграско", "България", "Брюксел", столичният център ще бъде засипан с кашпи и прегради и защо? За да дойдат едни лелки и чичовци, да си вземат шалчетата, вратовръзките, да отморят на наш гръб в някой хотел, да друснат хорце, да хапнат шопска и кавърма и да си отидат по живо, по здраво.

А ние, затворени в автобусите и по колите си, ще преглъщаме смога над София, в очакване униформените да отпушат трафика и да се докопаме до работните си места.

А бизнесът на онези, които ежечасно пресичат София нашир и длъж, за да зареждат магазини, да разнасят пратки, да ремонтират телевизори и климатици например? Дали ще издържи, а?

Може и еврочиновниците да не са ни виновни, те хората си щъкат по света, виновни са ни родните чиновници и полицията, която в угода не едните, ще навреди на другите.

Вместо да оправяме за 45 млн. лева непоправимия НДК, за тия пари да им бяха спретнали една заличка до ВИП-а на летището, да си идват, да си бъбрят и да си ходят. И без това от нас не зависи кой знае какво.

Ще речете Brexit, Западни Балкани, Турция... теми, които ще са на дневен ред у нас.

Нито Великобритания ще си тръгне сега, нито Албания ще получи дата за ЕС, нито Турция ще види скоро Брюксел отблизо.

Да не говорим, че високите евроглави (Юнкер, Туск, Таяни...) ще дойдат на два пъти у нас – веднъж на 11 януари, и веднъж в средата на май, но ние ще сме под блокада – цели 6 месеца.

25 хиляди европейци щели да дойдат. Да не идват, ще им пратим по колети шалчетата и шопската, но София да е отпушена.

Или пък родните чиновници и униформени да организират трафика така, че да няма засегнати. Което май е доста по-трудно...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
2
 
! Отговори
Американофил преди 6 години
Европа и Азия почват да си подобряват отношенията, възможно е да се обединят. Ипек Йолу ако се осъществи от Пекин продължавайки на Турция минавайки през Анкара и продължавайки към Великобритания до Лондон. От Ипек Йолу ще търгуват стоки за трилиони евро без да плащат такси комисионни мита на евреите, тогава американската икономика ще се застраши и доларът ще рухва с невидими бързи темпове.Трябва да отворим война на стратегически важни държави от Европа и Азия за да вземем контрол на Ипек Йолу.
101
1
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Дреме ни *** шмайзера за ЕС!
100
0
 
10
 
! Отговори
хах преди 6 години
Екипа на днесбеге да се подпише под такава статия??? Забравете за моя акаунт, няма да в товаря трафика повече.
99
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европо, Европо..Не ги слушай завалиите..Тези от Екипа на Днес БГ, дето сътвориха тази статийка, явно не могат да погледнат по-надалеч от носовете си и да надскочат мирогледа на махленското си съществувание. Съвременните Андрешковци на които им пречат "тези със шалчетата и вратовръзките",явно още стоят оковани в образа, който им е спретнал Елин Пелин, един век по-рано.На дребния селски тарикат винаги ще му пречи и данъчния инспектор и еврочиновника, и Европата, и ланшния сняг и успеха на другите
98
4
 
12
 
! Отговори
ДА преди 6 години
До Анонимен"Ако ги няма "селяните" в София ще yмpeтe от глад бе, кореняци!"Що бре!?Ти какво точно правиш в София,та ни храниш!?Освен да подбиваш РЗ ,друго не се сещам.Съгласен си да работиш на по-ниска заплата,само и само да си в София и да "правиш барбекю " на терасата на апартамента под наем,който делиш с още 2-3 души,за да ти излезе по-евтино!
97
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без Европа ще сме по-зле,не по-добре.И те имат трески за дялане и ние имаме.Не си мислете,че ще се справим без тях!
96
4
 
3
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
До АнонименГрешка на РУСНАЦИТЕ е линейната диаграма на неутронното стареене на заваръчния шев на опорния пръстен на капака на ВВЭР-440, тази диаграма вместо линейна се оказала експонента. В този случай за да замажат гафа, нашите политици разиграха сценката "натиск от Брюксел" и спряха реакторите ВВЭР-440 в Козлодуй, а ДОСТА ХИТРО Кунева изврънка и пари за това от европейците.
95
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИзвадиха документите преди време,не е имало никакво нареждане от Европа за затваряне на блоковете ни на АЕЦа,всичко е било от нашите политици,Кунева и не знам кой друг е лобирала и е получила девиденти,затворили са блоковете за да няма конкуренция на френската в Румъния.
94
0
 
9
 
! Отговори
младен преди 6 години
А безплатни кон.до.ми ще им се раздават ли че иначе нашите чиновници и политици не мож си спасът гъзо от заразни евро.г.е.й.с.ки болести. А може би то само фалафели ще им въртят....знае ли човек.
93
2
 
9
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До Анонимен 90Условията на България за влизане в ЕС и НАТО не са истина!! И Унгария и Словения и много други сме имали едни и същи условия! При другите не е имало такива условия, и едва ли за България е имало различни условия! Това е същото ,както след 90-те години, когато нашия ЕЛИТ си поръчваше удобни за крадене идеологии от рода на програмите РАН и така нататък! Спомняте си , нали! Как следвахме примера на първенците в икономиката, а се оказа ,че това е най-обикновенна кражба !
92
5
 
28
 
! Отговори
304 евро преди 6 години
Знаете ли, че всеки брюк.селски тарикат, идващ в България, получава по 304 евро (с думи - триста и четири евро) безотчетни пари на ден! Това са 608 лева на ден! Които плащаме ние, данъкоплатците! 608 лева, това е една българска месечна заплата! А каква работа вършат евро-бюрократите? Освен да мерят колко са криви краставиците? Никаква!
91
0
 
16
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До Анонимен 89Разделение на столици и провинции винаги е имало и ще има! Проблемът е в мисленето . Там всички са еднакви!! Няма бъдеще държава ,където думата селянин се разбира като обида! А работата е символ за простотия! Това е психологията на дебен мошеник! За съжаление такова ни е средното ниво на българина! И всичко изглежда нормално от това!
90
6
 
19
 
! Отговори
ЦЕЦА КЛИЗМАТА преди 6 години
Така беше и навремето когато идваше другаря Брежнев да се целува с другаря Живков за пари, така е и сега. Само дето заменихме съветския с европейския съюз, пак сме си същите слуги и просяци.
89
3
 
19
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Типично по български-виновни са ни другите! Не са ни виновни европейците , руснаците или американците!!!! Сами закрихме АЕЦ Белене Южен поток и всички други фабрики и заводи!!! Другите нямат и капка вина! Все пак те , всичките са ни конкуренция, ако не сте забравили къде живеем! Трябва ли да казвам нещо ,което всички знаете- КРАДЛИВО ПЛЕМЕ СМЕ!!!!А държава на крадци НЯМА!!Вижте на бунещето на историята-пълно е с такиава!!Не сме са съжаление!!
88
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 85Чакай малко сега, условията които поставиха ЕС за членство беше, да се затворят 5,6 за АЕЦ, да се унищожи сел. стопанство и поемане на квоти такива, че да не застрашават ЕС производител, приватизация.Нещо много бързо и удобно се забравя.Сега - скъп бил тока, всичките сел. продукти - внос, концесии - робски и смешни. Не ми се пише повече има още много примери, няма смисъл след като половината от тези, които могат да си спомнят не искат, а другите са малки и промити.
87
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достатъчно проблеми има страната,че да добавяте още един и да се делите на провинциалисти и Софиянци,това е тъпо и не е в полза на страната!Радвайте се,че мигриралите,не са емигрирали в чужбина,а в София,защото демографската катастрофа не е шега!Помагайте си взаимно!
86
22
 
16
 
! Отговори
э23 преди 6 години
Кой Андрешко е писал този *** текст?!! Поне да си беше сложил името. Само този текст може да ви покаже колко е акъла на нашите журналисти!!
85
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не повярваш, нещо смислено в сайта.
84
6
 
28
 
! Отговори
До 85 преди 6 години
До До 79Нищо не ни е затворила Европа.Европа постави условия, ние си окрадохме предприятията, фалирахме си ги. Други останаха при мафията и мутрите.Селското стопанство, също.Европа дава милиарди субсидии за селско стопанство, които не отиват при теб или мен, но отново, заради мафията в държавата.Тук, Европа няма вина. Трябва да изпрати немска полиция и прокуратура ли?Немски чиновници ли?Какво искаш?Че, ако не беше ЕС, сега щяхме да сме във фалит- гаранция. ДС ченета, комунисти и мутри
83
16
 
13
 
! Отговори
До 79 преди 6 години
Ти не осъзнаваш друг факт / е за това се иска малко акъл/, че същата тази Европа за която говориш, ни затвори фабриките и заводите, унищожи селското стопанство, рудодобива, химическата ни промишленост, затвори 4-ри реактора на АЕЦ Козлодуй и какво ли още не, за да ни отвори врати да им слугуваме на запад.