137 снегорина са чистили през нощта София

Столичният градски транспорт се движи нормално
11 фев 2018 09:30, Анисия Иванова
21
137 снегорина са чистили през нощта София
Архив: Булфото

137 снегопочистващи машини и екипи, на фирмите ангажирани с почистването на София са работили през изминалата нощ, съобщиха от Столична община.

Обработени със смеси против заледяване са улици със масов градски транспорт във всички райони на София. Във районите "Триадица“, "Искър“, "Студентски“ "Връбница“, "Нови искър“, "Кремиковци“, "Младост“, "Витоша“ , "Овча Купел“, "Илинден“ "Надежда“, "Красно село“ и "Слатина“ са обработени със смеси против заледяване главни улици в кварталите и част от вътрешно-кварталните улици.

Пътищата в природен парк Витоша -Драгалевци- Алеко и Бояна -Златни мостове са опесъчени. Обработени са и участъци от Южната дъга. Към момента градският транспорт се движи нормално, като се изпълняват всички маршрути.

Напомняме на пешеходците да внимават при придвижването си в града, а на шофьорите да излизат с автомобилите си само с добре подготвени за зимата автомобили и да карат със скорост, съобразена с пътните условия.

 


21
Още от София
Откриха пребита жена във вход в столичния кв. "Дружба"
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 1 седмица
Да ама аз не спя и не съм видял нито един!
18
1
 
2
 
! Отговори
гери преди 1 седмица
Кметът си върши работата както винаги!
17
0
 
5
 
! Отговори
ИЗРЯДНО ПО ДОКУМЕНТ преди 1 седмица
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО СА ЧИСТИЛИ, КАТО НЯМА СНЯГ............АХАААА, ЧИСТИЛИ СА ....НА ХАРТИЯ ......ПОНЕ МИЛИОН !!!!
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е, като чистиха, барем изчистиха ли?

Другият ми въпрос, снегът не се ли стопи сам? Когато температурата е над нулата, е достатъчно само да не е задръстена отводнителната система, но в София това май е непостижимо. Така че, пускай снегорините! Данъкоплатецът плаща!
Хайде, хаирлия да е!
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия чистят през нощта , защото ако чистят през деня хората ще ги замерят с развалени яйца и твърди като камък домати .
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В такива апокалиптични времена като сегашните софиянци трябва да сме сплотени и да помогнем на 137-те снегорина изправени пред неравната битка със сполетялото ни бедствие. Да вземем лопати и да покажем гражданско отношение като изринеме освен пред домовете ни така и кварталните улици.
Братя и сестри нека покажем на свирепата зима ,че не може да сломи нашия горещ дух и да я изринеме от географията си.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма човек от БКП-БСП , който да не мисли само за кражби, защото това е техния начин на живот. Убийства , грабежи на имоти , кражби това е възпитанието , което получиха от Тодор Живков .
12
3
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 2 седмици
Голем си шмугльо, бе! Тя краде с писалката но за да и е сигурно, че няма да в закача Цацата, дава на Джендър воеводата от село Б. Ето защо щерка му кара Бугати Чирон за 3 МИЛИОНА USD. Гепили я полицаите, прибрали колата и я задържали. Платила гаранция от 12 000 USD и ще чака дело. Отишла да си почине в имението им, на стойност над 350 МИЛИОНА USD. Там ще се крие трътляка от Банкя, ако Тръмп не го изпържи по закона Магнитски. Не му остава много, държавата рухна. Нищо няма да го спаси.
11
2
 
12
 
! Отговори
Име преди 2 седмици
Нали трябва да се усвои бюджета за снегопочистване... то като няма сняг, как ще отчетат милионите? :D Като има много сняг не почивстват, за да скатаят някой друг милион.... като няма сняг хвърлят пясък и луга колкото да кажат,че са свършили работа като за тежка зимна обстановка :D
10
4
 
10
 
! Отговори
Джендър Христов преди 2 седмици
До Анонимен 8

Прав си, пич! Работя в депото и съм виждал Йорданка лично да идва с едно пасатче и да точи нафта от снегорините. Много краде, ходи виж къде са паветата от Дондуков.
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
те голяма работа са хвърлили един пръст сняг се чисти за милиони
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой вярва, че са 137???? Я има тридесетина я няма, но картофената и крадлива смотанячка ще гепи и от тези пари. Някой някога да е направил ревизия на снегопочистването или ремонтите? Смее ли некой, защото кражбите са ужасяващи. От 30 милиярда дадени от ЕС за България, знаете ли колко са откраднати? Само....27 милиярда!!!!!!Не се ли вдигнем и изметем ГербеПедерастката шайка, скоро ще имам вестник като Работническо дело, миже би с името, Герберско дело, с политбюро в което ще са Цецо Рапоня и Шиши
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен №5

Порочен кръг ще има маТрял за прахови частици за които пак автомобилите ще са виновни.
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като се чисти , защо се чисти , като не се чисти пак защо и т.н. София е най добре подържания град в България. В провинцията снега си чисти от слънцето иначе е пързалка .
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всъщност:

Изчистиха 137 снегорина от снежец.
Изсипани са едни тонове пясък и сол.
Ще ги дишаме като просъхнат.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Трябва да обрулят с една машина и климатиците от фасадите, че от тях тече вода и тротоарите се заледяват.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Kade pred ndk i patischta kadeto gerberite hvar4at s darj.koli. Nischto ne 4istat elste v losenez malki ulizi v nadejda lulin lajivgolemi komisionni sa fandakova koi proverava milionite na fandakova
2
5
 
20
 
! Отговори
.. преди 2 седмици
То сняг няма, а ма... усвоихме едни пари.
1
11
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 2 седмици
Само 137 снагорина, а се справят много по-добре от много-хилядата московска армада! Ха ха ха