Убийството в "Свобода": Бита, бита и убита! Виктория като Виола?

Съседите подавали сигнали, но това така и не спасило жената
7 мар 2018 18:30,
90

Млада жена бе пребита до смърт от приятеля си в апартамент в софийски квартал след системен тормоз и серия сигнали до полицията. Историята напомня за жестоката съдбата на друга млада жена, Виола, която бе пребита до смърт от приятеля си миналото лято в София.

Трагедията се е разиграла в нощта на 3 март в апартамент в ж.к. "Свобода" в София, съобщи Bulgaria ON AIR. По-рано полицията потвърди за извършено убийство в столицата. Убиецът е задържан.

Още по темата

Съседи на Божидар и Вероника в блока разказват, че мъжът тормозел отдавна младата жена. Във фаталната нощ той най-вероятно я е пребил до смърт.

Все още обаче се чакат резултатите от аутопсията, които да покажат точната причина за смъртта.

Според комшиите Божидар се нанесъл под наем в блока през септември. Първоначално живеел с майка си, която малко след това се изнесла. Чест гост в дома му била Виктория, а скандалите и побоищата били почти ежедневие.

Съседите неколкократно са подавали сигнали в полицията. Твърдят, че когато полицаи идвали на проверка, Божидар не ги пускал в апартамента.

"Доколкото зная е имало поне десетина оплаквания, викали са полицията на няколко пъти, всеки път се е разминавал така", разказа млад мъж.

Той допълни, че знае за случай, в който от полицията опитали да влязат при него, но той се е заключил и не е пуснал никой.

Възрастна жена пък описва Божидар като грубиян, който не дава да му се направи забележка.

"Той не дава на хората по вертикалата да спят. Цяла нощ писъци, викове", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
тези безмозьчни жени не виждат ли с какво си имат работа само като го видишот пьрвия пьт как се дьржи и как говори бягаи и не се обрьщаи назад ядат бои ипак остават
69
4
 
4
 
! Отговори
Такава е реалноста преди 6 години
Ето за такива случаи е истанбулската конвенция! А *** виждат само гей-бракове и 3-то пол.
68
2
 
2
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
До каквото потърсила... 70Ами щом ти не си психар/ка защо трябва да сочиш с пръст и подиграваш на човек със заболяване?! А може би защитния ти механизъм на не психар/ка веднага се задейства за да не се спука огледалото?! Българинът като цяло е накичен с хиляди психични травми от детството си които по-късно се проявяват в различни негативни форми! Не прави заключения за да прикриеш собствената си разтроена психика! Писанието ти е на човек с добре изразено личностно разтройство! Помисли си!
67
3
 
2
 
! Отговори
каквото потърсила... преди 6 години
...такова намерила. Кой я знае каква психарка пропаднячка е била. Не че "гаджето" й звучи като цвете за мирисане, но ако обобщавате всички българи под знаменателя на тези два индивида, значи ви трябва да излизате по-честичко навън, на чист въздух.
66
0
 
6
 
! Отговори
Баба преди 6 години
Тази баба олицетворява цялата бездушевност на обществото. Лека и пръст на момичето.
65
2
 
7
 
! Отговори
соц.баба преди 6 години
Е, няма по-просто бабе, ей такива същества са причината за насилието като цяло, единственото, което я интересува е, че не можела да спи, а че жената е починала не я е еня, отвратително същество е тази баба.
64
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е той не я е държал насила. Ако и искала помощ, е можела да отиде в полицията и да я потърси. Опитвали ли сте да помагате на някой, който не иска помощта ви? Какъв беше резултата?
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E, предполага се, че още след първото влизане на полицията, жената ще бъде спасена, а биячът, озаптен с всички средства на съществуващото законодателство. Ако жената е достатъчно глупава да се върне и остане, явно няма да е жертва на "безхаберието" на държавата, нали? :)
62
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И всеки ден ли ще ходят да им взломяват къщата?
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се, няма ли дежурни прокурори, които в такива случаи да разрешават взломяване на жилище от полицаи?
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още една история, която показва, че много български жени не разбират свободата, която им дава днешният свят, не са независими и еманципирани и стоят и търпят гаври в името на...НИЩО. Никакви нови закони и конвенции няма да променят това, ако самите жени не се научат да кажат не, да кажат стига и да си тръгват от подобни връзки. Еманципацията не е да се плаче за привилегии и квоти, а да се действа независимо. Къде остана инстинктът за самосъхранение?
59
0
 
9
 
! Отговори
Киро брейка преди 6 години
Още една жертва на безхаберието на държавата.
58
0
 
29
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Какво означава "не ги пуска в апартамента" и "побоищата били почти ежедневие" ?!Има сигнал за извършващо се престъпление срещу личността! Звънец - "Полиция , отворете незабавно !" - Ако не отвори доброволно, камери от горния етаж , таран, ъглошлайф, каквото трябва , извършва се оглед, насилника в ареста, пострадалата в съдебна медицина, дело и до три дена престъпникът да е в кафеза от 3 до 5 години!Просто полицаите ги мързи,не им се работи, рапорти не им се пишат дори !
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗ...РОД.....
56
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според моя закон,Божко има право на грешка и той я направи.
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***.....
54
4
 
12
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Гледам коментарите и ви се чудя на всички. С какво тая конвенция щеше да помогне? Я кажете точно? Ние и сега имаме закони срещу подобни неща - закона за нанасяне на тежки телесни повреди. И с какво този закон помогна и с какво приемането на някаква *** простотия ще промени нещата?При положение, че тая не е подала сигнал в МВР и отказващи да работят държавни институции не им е проблема в закона, а в това, че какъвто и закон, конституция, конвенция да се приемат държавата отказва да работи!
53
4
 
4
 
! Отговори
ЕЕЕЕ преди 6 години
ВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛИЗАМ ТУКА! БОЙКО ВЕЧЕ ОТТЕГЛИ КОНВЕНЦИЯТА, ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ПЛАТТЕНИТЕ ПОРЪЧКИ...
52
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая дъртата явно не е яла достатъчно бой, за да се "удовлетвори" от него. Не викала за помощ жената, ами викала "моля ти се"... то защото ако вика "помощ", някой ще й помогне. И проблемът на кукувицата е, че не може да спи, а това че някой го спукват от бой изобщо не я трогва. Сигурно, ако оня и беше казвал добър ден, щеше да му вдигне паметник пред блока.
51
0
 
25
 
! Отговори
Sunny ray преди 6 години
причината за престъпленията е в неморалното безбожно общество. което няма страх от идващия Божи съд, затова дори и служители на съдебната система подправят документи, лъжат,крадат,вземат подкупи, убиват свидетели,злоупотребяват с положение и връзки,съучастват на престъпността под фалшива маска на законност само отбиват номера,затова и жертвите не са защитени. по закон полицаите трябва да отстранят насилника, да задържат за 24 ч. а съдът да издаде заповед за незабавна защита до 3 дни