Паркингът на стадион "Васил Левски" – платен!

В събота и неделя той ще се превръща в пазар за спортни стоки
Обновена: 5 апр 2018 22:16 | 5 апр 2018 22:07,
32

Днес Столичният общински съвет прие промени, свързани с паркирането около стадион "Васил Левски", които правят паркинга му платен. Местата в него също ще бъдат ограничени, съобщи Bulgaria ON AIR.

В събота и неделя пространството около стадиона ще остане свободно за пазар на спортни стоки.

По схемата са заложени не повече от 100 места, като това включва и тези, които ще осъществяват продажбата на стоките. Тези дейности са предложени от "Пазари Запад" за период от 3 години.

Идеята на Столичната община обаче не се хареса на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като пуснаха синята зона имаше някакви смътни обещания че ще вложат парите в подземни паркинзи, ама ядец. Жшвея в един град от 200 хил души със все кварталите и в централната част имаш поне 10 паркинга на по 3 етажа под земята, не е без пари но винаги можеш да спреш и да си свършиш някаква работа, ако си на работа - с мотар или автобус.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Димо, в цивилизованите държави има изградени паркоместа. Било подземни или многоетажни, тук има едно нищо, а държавата единствено иска да цоца, без да дава алтернатива. Нормално е да има коли по тротоари. За да искаш, трябва да дадеш. А транспортната инфраструктура в София е под всяка критика.
24
1
 
3
 
! Отговори
До Димо преди 6 години
Съгласен съм с теб Димо. Само,че софиянци не са за платения паркинг,а хората от провинцията да не паркират. Безплатно или не,все им е тая. Просто трябва да се примирят. Превзехме ги.Тъмните превзеха провинцията,а ние превзехме столицата. Основен закон-по-силният побеждава.Литекс се премести на Борисовата градина.Още примери да давам ли?
23
2
 
9
 
! Отговори
Димо преди 6 години
Паркирането във ЦЕНТЪРА на всеки голям град по света е проблем и е платено.Живях в Осло известно време/в Колботн квартал като Драгалевци/ Града е един от най големите в света по площ около 460 кв.километра,а жителите нямат и един милион/Всички от квартала ходеха с електричката и метрото защото в центъра няма места за паркиране,а където има са ужасно скъпи.Направих 2-3 пъти опит и се отказах.А тук ние искаме да спрем на тротоара пред вратата на фирмата в която работим.Балканджии сме!!!
22
1
 
1
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Моите мечти са реалност. А вашите са по задните стъкла на хорските коли. Дръж се прилично,че и ти ще търсиш скоро квартира. Айде че формуляри трябва относно Сапард да попълвам че и оттам чакам да ми пуснат парите. Софиянци трябва да сте благодарни,че парите ги инвестирам пак в Сф.
21
0
 
5
 
! Отговори
До Бай Митьо преди 6 години
И като се събудиш?Прасето *** гладно,овцете не изкарани,нужника в гградината препълнен.Ех мечтателю,от километри си личите бре.Тая пуста София ви вади очите.Копай и не философствай!!!
20
3
 
4
 
! Отговори
Бай Митьо до 22 преди 6 години
Аа забравих да ти спомена.Скоро ще купувам трети апартамент в столицата и на теб ще ти дам правото да направиш пръв оглед в случай,че искаш да излизаш на квартира. Нали си мой чувек:)
19
9
 
6
 
! Отговори
Бай Митьо до 22 преди 6 години
Ти май пресни яйца сънуваш. И на хората се у чуждото канче гледаш,Щом по задните стъкла на хорските коли гледаш. Завиждай,не ми пречи. Бачкай за иляда лева и живей при мама докат е жива. 2 апартамента в Сф имам и двата ги давам под наем на кореняци кат тебе. В края на месеца идвам да си взема наемите и да докарам пресни яйчица на наемателите софиянци. Те си ги поръчват и си ги плащат.Идвам с колата щот ми е по-евтино от банков превод или пощенски запис. Забравих да спомена хюндай кона на ток
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прйзанииииии, добре, че са празниците за да не чуваме мйекане и ейекането Ви, паркирането на две места, безумните изпреварвания и кво ли не. И днес отидете по родните си места, яжте и пийте, и не се връщайте. А ако се връщате, не забравяйте да напълните багажниците с буркани лютеница, както и да поставите корите с яйца на задния прозорец. УжасТ, на какво превърнахте този град!!!
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Картофената крадлива принцеса колко паркинга направи в София? По-лесно беше със зоните, падат кинти, крадат от СО, дават на Банкянския Бандит, всичко е ОК. Не може учителка пи Рускинвьик и селчо от Червен бряг да решават проблемите. А Учителницата е първа послушница на Мозъка от Банкя, а като знаем колко е IQ на Мозъка, положението в София е трагично по отношение на транспорт, регулация и паркиране. Важното е да крадат и да разделят плячката. С Учителницата толкова, безкрайни ремонти, дупки.
16
14
 
13
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Истинският софиянец се познава по това,че и на 45 ,живее или при мама ,или в жилището на жена си която не е от София:) На калпав...... вълната му пречи
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От утре до понеделник София ще е едно много по-добро място за живеене.
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинският селянин в София се познава (освен по миризмата) и по това, че телефонът му струва повече от колата.
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рано или късно това щеше да стане. Навсякъде по големите градове е така. Няма какво да се сърдим. Голям град, пичове, много народ, много автомобили...
12
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синята зона трябва да стане поне 4 лв на час, а зелената поне 2 лв. Не може половин България да се изсипе в центъра на София.
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На входа на парка има метростанция, автобусна и трамвайна спирка, ама бай селджук откакто се довлече в София, стана "гражданин" и ако може с колата си и в клозета ще ходи.
10
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взимайте си материала и се махайте по дупките, от които изпълзяхте. СЕЛЯНИ! Превърнахте София в бунище, диваци.
9
20
 
12
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
какви селяни бе шопски цър вул, добре че се писъбра малко качествен материал от страната в таз Сф, че иначе покрай пернишките ви съкварталци и българския ще забравите...
8
4
 
11
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Плащай и паркирай. Кой ти каза, че там трябва да е безплатно, след като навсякъде наоколо е зона?
7
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважаеми селяни (домъкнали се в София),Набийте си го в кратунките: никой не е длъжен да Ви осигурява място за паркиране където и да е, още по-малко пък безплатно. Като не Ви харесва, върнете се оттам откъдето сте дошли. Там място бол, и на мегдана и на къра... където искате си паркирайте трошките.