Спецакция и в район "Младост", PR-ът: Мероприятие тип ДС!

Петър Кърджилов публикува снимки от акцията във Facebook
Обновена: 17 апр 2018 16:21 | 17 апр 2018 16:15,
101

Снимка: Petar Kardjilov, Facebook

Докато службите арестуваха зрелищно кметицата на кв. "Младост" Десислава Иванчева, в сградата на поверената й община влязоха Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Това обяви Петър Кърджилов, PR на район "Младост" във Facebook.

"В момента в сградата на район "Младост" има служители на КПКОНПИ и полиция. Не пускат пускат служители да излязат, нито да влязат в сградата", пише Кърджилов в профила си.

Още по темата

Според него служителите на реда не са дали обяснения за действията си пред служителите. Той допълва, че са събирани лични данни на граждани.

"За първи път се случва такава организирана нагласена атака срещу Десислава Иванчева", настоява пиарът.

"Типично активно мероприятие стил Държавна сигурност", допълва Кърджилов.

Малко по-късно той обяви, че е излязъл от сградата да говори с медиите, а инспекторите на комисията не го пускат обратно в сградата.

Коментиращи пък питат дали служителите не са де факто арестувани, на което Кърджилов отговаря просто с: "Да".

Както Dnes.bg съобщи по-рано днес, кметът на район "Младост" Десислава Иванчева беше арестувана в центъра на София. По първоначална информация тя е заловена с подкуп от €70 000, като тя е поискала доста по-голяма сума - €250 000.

Очевидци на ареста разказват, че по време на акцията на Иванчева й е прилошало и на мястото на ареста е пристигнала линейка.

От МВР коментираха лаконично, че операцията продължава и тя е насочена срещу корупционни практики в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези нямат правото да ровят в чужд офис,без присъствието на двама свидетели и адвокат,а те дори момчето са изгонили навън.Може да гепят документи,да пуснат фалшиви документи,да манипулират компютри или какво ли още не.
25
3
 
26
 
! Отговори
G преди 6 години
Че ще я махнат, ясно.Че ще си сложат техен човек, ясно.Най важното в новината е, че е определена цената за начало на строеж в младост.Инвеститорите да ходят подготвени в общината и да не се излагат.И накрая.На всяко ниво е същото :)Поздрави
24
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е прави сте, че когато видиме останалите в затвора ще повярваме, но нека все пак се насладим на момента как тази кака занапред я очакват само припадъци и търкане на нара вместо едни 250К евро.
23
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
70 хил евро, а е само районна кметица на периферен квартал.При това не е от управляващата мафия.Представете си само какви пари минават през ръцете на Фандъкова.Но естествено, че нея никога няма да я арестуват.Все пак сме в Бантустан, където Тиквата коли и беси.
22
6
 
27
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Борисов, Оставка! Оставка, оставка, оставка, оставка... 1
21
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кеф
20
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старците на Корнелчето плъзнаха да бичат минуси!
19
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фризьорката разчисти цялата община и назначи свои хора. Дано разберем какви са ги вършили там. Нея я видяхме.
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМА ЩО ТРЯБВА ДА ДАВАТ ОБЯСНЕНИЯ ?НАЛИ КАТО ОБЯСНЯТ И ТЕЗИ ЩЕ ЗАТРИЯТ ДОКУМЕНТАЦИЯТА ?
17
6
 
12
 
! Отговори
мухахахаааа преди 6 години
Хаха тоя Кърджилов го изритаха от Етнографския музей към БАН за некадърност, сега в Младост ли се е сврял. Нали е от партията на "Зелените", все ще му намерят някоя сладка службичка.
16
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите отново хванати в крачка.
15
8
 
31
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Десиславо, що не кихна от тия 250 бона в евро едни джобни 100 бона на Тиквата за да не те закача? Ми като си скръндзалейка така ще е. На Тиквата трябва винаги да се отичтате за да не страдате.Запомнете, го бе мама му стара веднъж завинаги!
14
8
 
21
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Борисов - пигмей, банкянски злодей (2). Оставка, оставка,оставка, оставка...!
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всичко щеше да е ок, ако това не беше единственият арестуван за злоупотреби кмет. Цялата столица е презастроена. Тая кака е бръкнала в кацата с ла***та, но няма как да повярвам, че е единствената ... със сигурност знаем, че не е политическо лице и явно за това е цялата дандания :)
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледайте сега,може и уж да ''намерят" някой удобен им 'документ' от офиса, хахахаааа,циркаджии!
11
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметовете на ГЕРБ са честни хора а не като тези.
10
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислят си, че като вкарат някой в затвора, хората ще се излъжат. Искаме да видим Тиквата, Цвъки и Цецка в затвора. Тогава ще си помислим, че някой се бори с корупцията. Сигурно Фандъка е чиста? Защо ни хвърляте прах в очите.
9
2
 
30
 
! Отговори
Дядо Петър преди 6 години
Трудно е човек да е в държавната машина, ако не е вътре в мафията.Все някой ден ще му скроят шапката.Особено ако застане на пътя на някои "много наши" момчета.Единственото, което му остава, е да се оплаче на арменския поп.Защото и съд и прокуратура са ЧАСТ ОТ ТАЯ МАФИЯ.
8
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази акция ми се струва да покаже на ЕС КАК НАШИТЕ СРУЖБИ ДЕЙСТВАТ. И КАК И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДА ДЕЙСТВАТ СРУЩУ КОРУПЦИЯТА, АКО ИМА И ПРИ ТЯХ
7
10
 
41
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Даже мойте милиционери действаха по-професионално ! Скроена постановка ,щото пречи на строителните предприемачи протежирани от ГЕРБ.