"Фритьоф Нансен" вечер: Паркирали коли на завои, спирки...

Потребител сигнализира за нарушителите чрез Helpbook.info
23 апр 2018 15:00,
53

Снимка: Helpbook.info

Столичният булевард "Фритьоф Нансен" се превръща в паркинг за неправилно паркирали автомобили след изтичането на "зелената зона". За това алармира гражданин чрез платформата за сигнали Helpbook.info.

"Всеки ден и особено всеки уикенд, когато няма зелена зона (а понякога и като има), улица Фритьоф Нансен става свободна зона да се паркира, който както желае без абсолютно никакви скрупули", пише в сигнала.

Подателят сигнализира, че се паркират автомобили на завои, спирки, ленти, където е забранено да се преминава.

Той допълва, че нарушителите паркират безпроблемно така, дори когато в района има полиция.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
12
 
18
 
! Отговори
rze преди 6 години
Тея "амармиращи" граждани са най-долната утaйкa на обществото.С кеф бих пребил един такъв анонимник.Хората живеещи в центъра дават по 150лв,за да получат паркомясто и то само за няколко часа от денонощието,а останалото време да може да се дава на други,за да се взимат повече пари от управляващите.Идеята не е само всички цени да се вдигат като в европейските държави,а да се направят и паркинги които да са като в европейските държави !
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21А паркингът отсреща не е безплатен, нали? И излиза, че трябва да плащаме ДВА пъти за едно и също нещо! Един път за зона и един път за паркинга. Да не говорим, че като си с повече багаж ще те питам как ще го мъкнеш от въпросния паркинг до средата на Каравелов където живея аз.
16
6
 
17
 
! Отговори
Къде са паркингите? преди 6 години
На София й трябват паркинги, а не глоби, т.е. трябвани това, което правят по цял свят. Само в София паркингите се застрояват, паркоместата намаляват, но глобите се увеличават, а някакви "мъдро" плямпат за спазването на закона.
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, постройте паркинги, бе умници! Направихте зона, с една кофа боя и едни колчета и си мислите, че това автоматично ще реши проблема с паркирането. Е, да ама не! Ние живеещите в квартала вечер обикаляме по 1 час докато си намерим място за паркиране, нищо че всеки от нас е платил мин. 100 лева само за 1 стикер и правото да си търси място за паркиране около дома си.
14
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 100лицаПроблема е че такива като теб имат по 3 таралясници и само реват, че виждаш ли нямало къде да паркират. Искал паркинги, ама безплатни и ако може на 2 метра от входа му - пиши на дядо Коледа, може да минеш по простотията и да ти подари акъл.
13
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не мога да разбера защо зелена и синя зона имат начало и край, а не са 24/7? В крайна сметка аз живея там 24/7, а не от 8 до 19 часа и то в работни дни, поради което си плащам за да паркирам, а някакви си пришълци се намъкват без да плащат нищо и създават хаос. И вместо градска мобилност, да вземат да дадат на няколко частни фирми да репатрират неправилно спрели автомобили, да видите как бързо ще реши проблема.
12
4
 
26
 
! Отговори
100лица преди 6 години
така е като няма създадени паркинги а само се русува по асфалта и се взимат пари за тоя дето ду.ха или по точна за тая дето ду.ха в джипа на чичкото
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали КАТ ще ги глоби? Или поне да прави акции и да глобява бъдещите тарикати?
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До PRILOVОт личен опит ти казвам, че може да се пускат сигнали за почти всичко, включително за неспазване на забраната за пушене на закрито, за разхождане на кучета без повод, за улични кучета и за още куп неща.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мреагират. пресни примери: https://helpbook.info/signal/view/179 и https://helpbook.info/signal/view/142като разглеждаш сигналите, отговорите от институциите се падат под тях.
8
2
 
15
 
! Отговори
М преди 6 години
Хубаво, граждани алармират за безброй, но какво правят т.нар. институции??? Аз лично до момента не съм чул да са предприети ефикасни мерки срещу нито един проблем.
7
6
 
12
 
! Отговори
Само там ли? преди 6 години
Какво става с Крива Река?Правете зоните и да се свършва. Само електромобили да спират безплатно, другите автомобили без гараж, да си паркират в края на София.Само линейки, пожарни, полицаи, и микробуси зареждащи през нощта.Имаме добре уреден транспорт, няма проблеми С-я да стане зелен град.Пък и някой друг паркинг за живущите безплатен за първа кола може да построите до Кауфланд, хубава земя - голяма, какво чакате хората да се трепят?Никаква визия нямате за *** само строите и режете дървета
6
4
 
8
 
! Отговори
PRILOV преди 6 години
Абе това приложение- най-големия проблем е паркирането. Вярно, че е проблем ако някой пречи,или ако е паркирал срещу вход или срещу гараж. Или ако е върху трамвайната линия. Ама ако е нощем на Фритьоф, където има 2 свободни ленти-какво? Защо с приложението да не може да се докладва за пушене в градския транспорт и за разхождане на кучета невързани? А!?
5
6
 
19
 
! Отговори
koki преди 6 години
До анонти си най-можещият сигурно, ***... аз как всеки път успявам да намеря къде да паркирам. Но съм навит да походя 100-200 метра, виж за тюфлеци може и да е проблем..
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анон, вземи се научи да пишеш, като начало. След това давай т*пи мнения.
3
1
 
20
 
! Отговори
коко преди 6 години
не само там. Целия долен лозенец, пример: ул. Милин Камък, е в подобно положение след 19-19:30.
2
34
 
14
 
! Отговори
анон преди 6 години
е па щото има много трафик вечер там? на никого не пречат. пречат единствено на индивидите които никога не са имали кола и не знаят какво е да търсиш къде да паркираш.
1
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофер ли е - кастрация, каторга и кремация. Само твърдите мерки помагат срещу едноклетъчни мозъци.