Полицай помага на майка с количка! Двете страни на една снимка

Кадърът беше публикуван с надпис "Има надежда!", но така ли е наистина?
Обновена: 29 апр 2018 12:22 | 29 апр 2018 10:00,
208
Полицай помага на майка с количка! Двете страни на една снимка
Снимка: Facebook

Кадър на полицай, който помага на майка с детска количка да премине през подлез в София обиколи социалните мрежи преди дни и предизвика десетки възторжени коментари.

Снимката, публикувана под текст "Има надежда" обаче се оказа, че не е съвсем това, което е. След обиколка във Facebook фотосът стигна и до жената с количката.

Ето нейния разказ за случилото се:

"Под снимката, чието заглавие гласи "Има надежда" трябва да кажа, че виждайки я би ми станало мило, но понеже аз съм жената в гръб, с количката държа да Ви кажа как се стигна до тази "мила сцена".

Събитието се развива днес (26.04.2018г.) в гр. София преди обяд, мястото е подлеза отстрани на Моста на влюбените.

Понеже въпросният мост е затворен за преминаване на граждани без пропуски и всеки път отказват да ме пуснат да мина с количката от там, този път(понеже бях без приятелката ми, с която повечето пъти си помагаме да сваляме количките във въпросния подлез) реших да помоля някой от тримата полицаи да ми съдейства със свалянето на количката.

 Разговорът протича по следния начин:

- "Здравейте, ще можете ли да ме пуснете да мина с количката през моста?"

- "Съжаляваме, но няма начин. Изрично ни е забранено да пускаме дори жени с колички."

- "Добре, а дали мога да помоля някой от Вас да ми съдейства да свалим количката поне по тези стълби тук?"

- "Долу има рампа, госпожо!"

- "Да, знам, но количката ми не минава по рампата. Ако може някой да дойде с мен, за да я свалим?"- "Оф, добре."

Тръгваме, момчето все пак ми помага да свалим количката. Докато вървим надолу му благодаря още няколко пъти, а той ме пита:

-"Ти пък къде си ми тръгнала с тая количка, та и с детето да ми се разхождаш баш в центъра?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори за общак на строителен обект се иска повече акъл от ченге, за президент в Бг е най-добре да си руски клоун-предател
123
11
 
7
 
! Отговори
Скания преди 6 години
Бахго в ченгето кухо как казал на жената...пууу
122
8
 
2
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Смешна голташка радева корнишонова руска република
121
10
 
15
 
! Отговори
баба Мара преди 6 години
Да и аз минавам там всеки ден и винаги е затворено. Изключение прави само уикенда, когато евраците не творят. Как не съм се сетила да накарам някой да ме свали на ръце до долу. Все пак съм на 70 :)) Има да ме лайкат у фейсо после!
120
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ушевия колко кинти е муфтил майката да й помогне с количката за 5 стъпала? Тоя е като Радев - ушев, готов да джоби, единия майките, другия целия народ
119
9
 
11
 
! Отговори
Enchev преди 6 години
Безкрайнйно бих се радвал ,ако не беше така!!!За съжаление,докторите умориха родилка,защото няма пари!Управляващите унищожават старите хора!Полицаите забраняват да се разхождаме!Бъди щастлив народе мой!Защо няма кой да ги накаже в"Ада?Проклети да са!
118
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До noneМного обичаш България, ама поне да се беше научил да пишеш на български... от много обич. В 5 реда- 10 грешки.
117
0
 
0
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
До Анонимен118Може да е древноримски пълководец :D
116
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 122Абсолютно по милиционерски! Да ги не накараш да помогнат ама за абсолютно нищо! Само да стоят като паметници и да си подсвиркват 100 Мерцедеса да имам! И какво толкова ще им стане да се прояват като хора а не като артифишъл чепове? Никой не е длъжен на никого разбира се но в случая говорим за една човештина без изискването на забележителните слонско-милиционерски усилия.
115
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 120И защо трябва да коментира полицаят?Аз ако бях на негово място ,нямаше да слизам на нивото на тази жена и да участвам в размяна на реплики.Не знам каква е репутацията на нашите полицаи,но знам,че немските полицаи оставиха 1227 жени да бъдат насилени и ограбени на гарата в Кьолн.И са разкрили само 27 престъпника.И не чога да се сетя дори един случай ,при който на масово събитие в България да са насилени и ограбени дори 10 жени.Какво остава за хиляди.
114
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дълбоко загнездено в съзнанието на българина е, че винаги няколко друг е длъжен да му решава проблемите без значение от какво естество са те, а той само да седи отстрани да дава глупави съвети, да мърмори и накрая обидено да напсува държавата.
113
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 118Темата е за моя правопис и твоя - нали.:))! Типичен тесногръд български *** подут от собствената си сурватка!:)))) Абе пиши по темата ако можеш де.....:)))
112
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 112Така е! Нека полицая сам да коментира. До сега не го е направил! А има и една не малка подробност за репутацията на нашите полицаи. Защо ли е така?!
111
2
 
2
 
! Отговори
ноне преди 6 години
До АнонименПреди да даваш акъл,вземи се научи да пишеш правилно.Класика в жанра ... Не искам харесва ми да пиша неправилно ...
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 115Какво е "инвестиций"? Непозната думичка...Поне се съобразявайте малко!
109
0
 
0
 
! Отговори
ноне преди 6 години
До АнонименТова е брилянтна идея ! Подкрепям те .. Виждате ли че можем ...
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах с какво да кърмят?Иначе ме разсмя дадох ти +
107
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 109Не драги/а! Станали сме международно за смях и подигравки! Навсякъде ни пишат по чуждестранни форуми като дребни мошенници, шарлатани, неграмотни, лекомислени, тесногръди и задръстени. Веднага давам пример с горенаписаните определения във форуми за: имоти, туризъм, инвестиций, селско стопанство, правосъдие, полиция, качество-стоки и междуличностни отношения. Който знае език нека сам види за да се увери!
106
6
 
2
 
! Отговори
none преди 6 години
На мен повече на тениска ми прилича от колкото на униформа .... :Д Съжалявам дами и господа но аз немога непрекъснато да се оплаквам и да плюя държавата ни.. Аз обичам България и се опитвам да допринасям както мога ... Тези който плюят те ще си заминат и нищо няма да остане след тях ... Време е да почистим обществото си от социопати ....
105
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз предлагам във служебните задължения на полицаите да влизат следните задължения - да сменят пелени, да кърмят, да бутат бебшки колички, да пеят приспивни песнички, да имат винаги биберон под ръка, да осигуряват ескорт и компания на майките. Ако има още предлжения да пише.