Стъки сензации не ще! Поема вина за патрулката и полицаите

Инциденти се случват често у нас, посочи ММА боецът
30 апр 2018 10:15,
62

Един полицай остава за лечение в болница, след като патрулна кола беше ударена от друг автомобил, управляван от известния ММА боец Станислав Недков - Стъки.

Полицаите са преглеждали документи в патрулката, когато били ударени от другия автомобил.

"Поемам вината, актът ще бъде платен. Приемам, че съм нарушител", обяви Станислав Недков в телефонен разговор пред Bulgaria ON AIR и подчерта, че няма да обжалва.

Още по темата

"Инцидент, който за съжаление се случва често в нашата страна и не е застрахован нито едн участник в движението. Не трябва да правим сензации от него. В инцидента има и трети автомобил, който малко преди това преминава на червено. Може би несъобразено от служителите на реда му е извършена проверка на платното за движение", обясни Стъки.

Той уточни, че е видял кола със специализирани светлини, но не и с включени аварийни.

"Остана усещането, че този автомобил се движи. Беше прекалено късно да реагирам и да избегна удара. Не искам да търся вина в никого, по-скоро трябва да извлечем поуки от тази ситуация", подчерта Станислав Недков.

Той посъветва водачите да използват колани в автомобилите си и поиска да бъде иницииран дебат къде точно да се извършват проверките от полицейските патрули.

Според него това трябва да става в безопасни участъци, а не на пътното платно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
13
 
! Отговори
Кон преди 6 години
За разбирачите тук и в прокуратурата - става дума за средна телесна повреда, престъпление е, не е административно нарушение само. Очевидно, понеже е с връзки, е над закона - не го търсят за престъпление.
32
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купих си кола от Комо. Отидох в Милано да спя при един приятел но исках да махна това CH което беше от завито с рапидки. Отидохме си един сервиз за отверка, мотахме се със свалянето. Някой видял и се обадил на полицията. Дойдоха двама мотористи, чисти, с нови мотори, стройни. Единия спря по-назад и си отвори кобура. Другия ме провери, видя, че всички е ОК, пита ме, харесва ли ми Италия и пожела приятен ден. Къде у нас такова отношение? Сърдити и дебели чичковци ни проверяват с отвръщение.
31
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма изискване, когато си спрял да пускаш аварийте светлини. Напротив! Колата си има габаритни светлини. Пускането на аварийни светлини при спиране без авария си е някаква измислица.
30
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обиколил сън Ееропа от 1990. Спазвам правилата, никой никога не ме е спирал хей така. Пътувам за Пловдив с 90-100, колата не е мощна. На Вакарел гледам двам гледат по колите с нещо като бинокъл. И изведнъж след километър ме спира един от КАТ. Всичко ми е наред и питам защо. Отговор, на колегите им се е сторило, че нямате стикер ГО. Смути се и ме остави. Не гледаха дали има нарушения а стикерите?? Нивото на КАТ е трагично! Необразовани, неинтелигентни, простички. С тези превенция не може да има.
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На напушената и дрогирана соц. своолоч все някой друг им е виновен.
28
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко ли е бил шмъркан този, само той си знае. Да издумкаш отзад спряла кола, при това с буркан, трябва да не си в ред.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото ние сме изрядни, толкова и полицаите ни. Апропо в някой европейски страни е неписано правило да си с чист автомобил - и вътре и вън. Направи ми впечатление, че всички си чистят много колите и питах местните. Оказа се,че пътна полиция спират мръсните коли за проверка в пъти повече. И като видят прашно и омазано вътре се почва още по-детайлна проверка. ....
26
3
 
3
 
! Отговори
бг преди 6 години
До Пич-каНикога не се оправдавам и рушвет не давам. Ще се оправдаваш ти, като те налазят от вътрешна сигурност. После ти ще се чудиш на кого да шариш за да не уредиш с ол инклузив в ЦСЗ. Много дребни рушветчийчета са ми циврили, жалка картинка.
25
2
 
30
 
! Отговори
# преди 6 години
Прибирам се от почивка в събота и на карулката на Владая, преди София, катаджията спрял БУС в лентата за движение (там няма банкет, а каменна стена и директно лентата за движение) 20 метра по надоло има поне 100 метрова отбивка, но катаджията го мързи - спирам и им правя забележка, че сега останалите водачи трябва да карат в насрещото. Отговор: ние си вършим работата както можем :)УРА! НАПРЕД! ДА ИМ ДАДЕМ ОЩЕ НЯКОЙ БЮДЖЕТ!
24
5
 
15
 
! Отговори
Пич преди 6 години
До бгНе ми се оправдвай, ***. По манталитета ти личи селтащината. Мрънкаме, че няма ред, но като трябва да спазваш елементарни правила изведнъж "мицифайките" са виновни за всичко. Другите да ги проверяват, мен да не ме пипат като нарушавам правилата. Типична бай Ганьовска логика. Хайде мълчи там в ъгъла и не се оправдавай като някоя мома. ***.
23
1
 
24
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Не знаех,че в България на всеки шофьор,виновен за ПТП,му се отделя такъв голям медиен комфорт.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПИШЕЩИТЕ ТУК ПОВЕЧЕТО СМЕ ЖАДНИ ЗА КРЪВ :D ЩОМ НЯМА УБИТ НА ПЪТЯ ИЛИ ПОНЕ ТРАЙНО ВРЕДЕН ИНТЕРЕСА НИ Е ПОЧТИ НИКАКЪВ :D--------ТАЗИ НОВИНА НЕ Я ЧЕТА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ!
21
1
 
19
 
! Отговори
бг преди 6 години
До Пич-каНе малкия, с 30 годишен стаж на активен шофьор съм и с автомобил, който сам съм си купил. На околовръстното винаги карам с до 80. Верно ако настъпя Астричката няма шанс, но защо като съм изряден.Екипите на КАТ-ПП-СДВР не следят за пътната безопастност. Те се навират като плъхове по места, където смятат, че няма да ги снимат докато вземат рушвети. Спират само коли от чиито водачи смятат, че могат да вемат кеш !
20
3
 
16
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Те като сложат фуражките с стават безсмъртни. Спират навсякъде, изскачат от храстите, абе направо Робокоповци!
19
1
 
11
 
! Отговори
ku40 преди 6 години
при дъжд в европа не правят акции и проверки, а нарушителите карат след патрулката до отбивка. ама кво ли ви обяснявам
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3 Прав си. Това много, ама страшно много ни липсва. Виждам го още от ранна училищна възраст. Родители съветват децата си, да не си признават и да лъжат. Това си е за наказание - да ограничи детето си от достойнство, а после, след 15 години, да се чудим защото нищо не става.
17
3
 
16
 
! Отговори
Пич преди 6 години
До бгДа бе пич, да бе. Всички ти завиждаме за сдуханото мерцедесе и искаме да изкараме пари от теб. Това е причината, няма друга. Това, че се движиш без стикери изобщо не е проблем. И кой ти каза, че нямат право да те спират на "високоскоростни участъци"?! Мислиш, че като излетиш по южната дъга със 140 и си недосегаеам ли? Я помисли пак. Както казах и първия път - новоизлюпен лигльо. Качил се на някоя *** за 15 бона и вече е голяма работа. Правилата важат за всички, моето момче.
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MMAИ какво като е бивша депутатка жена му, това какво общо има със двамата ушеви както виждаш Стъки си е признал всичко, а защо ушевите пишат актове на центъра на пътното платно ?
15
1
 
39
 
! Отговори
Един преди 6 години
Ейй, това българинът е голяма работа. Всички реват като карпатски вълци как нямало ред и законност, ама после се надпреварват да оправдават мутри като тоя на снимката. Абе многознайковци, я да ви питам къде на Симеоновско има участък, на който да не можеш да видиш спряла патрулка с включени "буркани" отдалеч? Че чак пък да ги размажеш, и да ги пратиш в болница? Къде е това място при положение, че се движиш с 50 км/ч? Защо защитавате мутри, които летят със 100км/ч в града, и следващите сте вие?
14
13
 
6
 
! Отговори
бг преди 6 години
До Пич-каАре на бас, че си новоизлюпено катаджийче, което си цъка *** в нета.На висококоскоростни участъци от пътя не се спират автомобили, само защото на чакалчето му се сторило, че липсва стикерче и му се привидяли една педесетара рушветче. Прочее подфиркаха ме защото съм със скъпичка кола и решиха, че имам кеш да им шаря. Око бях с 20годишен Голф, без фарове, без колан, дори и без номера, щяха да се направят на приятно разсеяни.