Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си

Притеснил се за сигурността си и не останал на мястото
11 май 2018 08:55, Елка Василева
200
Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си
Кадър: Bulgaria ON AIR

Младият мъжът, който блъсна с колелото си дете в столичния Южен парк и избяга, се е предал късно снощи в полицията, съобщи БНР.

Той е отишъл с адвокат в столичното 4 РПУ.

Още по темата

Мъжът се казва Борислав Миланов и е на 24 години.

Той е обяснил е, че не е останал на място след инцидента с детето, защото се е притеснил за сигурността си.

Момиченцето е със счупен крак и други наранявания по тялото и е прието в "Пирогов".

Миланов е задържан за 24 часа. Предстои пълно разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези родители са истински славяни минали през ЕС и не могат да свекнат на реда.
164
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези велосипедисти не са тръгнали да някъде - работа, магазин или друга цел та да ги боготворите, че не замърсяват въздуха. Те просто си карат за спорта. А за това има колодруми. Все едно с 600 кубикови пистови мотори да тръгнат из парковете и търговските улици. И те са двуколесни ППС според Закона за движение по пътищата. . .
163
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по Раковски всеки ден минават по трима-четирима велосипедесисти с бясна скорост, които а-ха и да ме бутна
162
2
 
9
 
! Отговори
Московски, преди 5 години
Къде си ? Ще регулирате ли най-после движението на мутренските моторни шейни на Боровец ? Ей, как не те е срам бе ? Собственото си дете...?
161
4
 
14
 
! Отговори
Транспортен министър преди 5 години
Този с колелото беше арестуван за 24 ч. Ако беше убил дете с моторна шейна, какво ли щяха да го правят...?
160
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защи за велосиоедистите няма никакъв контрол? Колите имат граждански, прегледи, колани, ала бала. Колелото е ППС, но не носят каски да се пазят, нямат светлоотразители, качват се пияни, друсани и преяли със захар, не спазват никакви правила. Държавата като няма пари защо не стегне колоездачите? Че даже и алеи в центъра им правят по европроекти, да ядат мястото за пешеходци и редовни шофьори
159
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те по Витошка минават с 40км в час, дето има табели за забранено движение на велосипеди, камо ли в Южния. Особено алеите в ляво - там се засилват по баирчетата и изскачат изведнъж пред теб, нито гледат има ли хора, животни или друго. На *** с коуеуото това му е офф роуд карането - в Южния да нацели някоя баба или майка с дете
158
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата или велосипедистите - това е избора сега.
157
2
 
3
 
! Отговори
Песталоци преди 5 години
До хахаххаНещо за ,,ирония,, да си чувал?
156
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паркът е мястото в България, където децата може свободно да се пуснат без да ги държиш за ръчичка. Велосипедистите нямат място в парка, нямат място и по тротоарите. Крайно време е държавата да наложи спазването на правилата при велосипедистите, за които никога досега не е имало контрол. Ако държавата не може да наложи спазването на правилата при тях, да вземе да забрани велосипедите.
155
0
 
22
 
! Отговори
хахахха преди 5 години
До ПесталоциПрав си ;-) Мястото на децата е в Пирогов, а в парка трябва да има безрасъдно каращи велосипедисти, преследвани от отвързани питбули!
154
9
 
8
 
! Отговори
Песталоци преди 5 години
Мястото на децата не е в парка !!! Ако майка му го беше отвела в някоя кръчма ,това нямаше да се случи ! Келнерите много внимават ,когато сервират !
153
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велосипедистите пак изместват темата към кучетата, което е съвсем друга тема.В случая имаме поредното безумно каране на велосипед, но този път с последици, което не е изненада, а очаквана последица.
152
1
 
13
 
! Отговори
До МД преди 5 години
Абе Пич, по твойте думи излиза, че децата трябва да ги държим заградени в детски площадки, а *** да ги разхождат без каишка, където си искат? А тия деца нали трябва да преминат през парка, за да стигнат до заградената детска площадка, ако има такава!!!
151
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мдА нормално ли е в Англия да си разхождаш питбули и добермани без каишка, евентуално наморник? А в Англия направили ли са си хората велоалеи в парковете???
150
0
 
5
 
! Отговори
ддд преди 5 години
За това написах, че трябва да се следи за спазването!
149
2
 
9
 
! Отговори
До 147 преди 5 години
То и сега ограничения има, но кой велосипедист ги спазва - никой. Карат си сред пешеходците, вкл. и децата, с бясна скорост и хич не им пука. Затова - забрана на велосипедите.
148
3
 
15
 
! Отговори
мд преди 5 години
До 134: Не знам в коя чужбина си ходил, но тук в Англия си е съвсем нормално да си заведеш кучето в парк (разбира се детската площадка е оградена и там не е разрешено). Съвсем нормално е и да караш велосипед в парка. Проблемът в БГ не са кучетата или велосипедистите, а че някои хора не се съобразяват с останалите, а това е много важно, за да функционира добре едно общество.
147
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като велосипедистите не разбират от дума, най-добре е напълно да се забранят велосипедите. Всичките велосипедисти сега най-нагло нарушват правилата в градовете, особено в София.
146
0
 
8
 
! Отговори
ддд преди 5 години
Абе мозък липсва..то в това е проблема...