Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си

Притеснил се за сигурността си и не останал на мястото
11 май 2018 08:55, Елка Василева
200
Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си
Кадър: Bulgaria ON AIR

Младият мъжът, който блъсна с колелото си дете в столичния Южен парк и избяга, се е предал късно снощи в полицията, съобщи БНР.

Той е отишъл с адвокат в столичното 4 РПУ.

Още по темата

Мъжът се казва Борислав Миланов и е на 24 години.

Той е обяснил е, че не е останал на място след инцидента с детето, защото се е притеснил за сигурността си.

Момиченцето е със счупен крак и други наранявания по тялото и е прието в "Пирогов".

Миланов е задържан за 24 часа. Предстои пълно разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не започнем сами да сваляме велосипедистите от тротоарите с всякакви средства, все по-зле ще става.
144
5
 
5
 
! Отговори
ддд преди 5 години
Абсолютно против съм за забрана на велосипедите. Нека има просто ограничения, за спазването на които да се следи. Безумно е да се забранят велосипедите според мен.
143
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Премахване на велоалеите, велосипдистите на улиците, където им е мястото, а за каране по тротоар, в парк или в насрещното - конфицкация на велосипеда.
142
1
 
10
 
! Отговори
До Discovery преди 5 години
Не съм виждал велосипедист да спазва правилата в София.
141
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Решението е забрана на велосипедите, поне в София, но няма кой да го направи.
140
5
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Ся заради разни сулльовци, като тоя дето е бутнал детето всички велосипедисти ще ги сложат под общ знаменател. Ми аз също карам в парка, ама карам бавно... колелото е за разпускане и разходка, а и го карам там дето няма много хора. Ама то тука е същото като с кучетата едни си ги разхождат с каишки и наморници други ги пуснали и викат "не хапе" и накрая пак всички под общ знаменател...
139
0
 
7
 
! Отговори
До 140 преди 5 години
Как да няма кой?! Ние защо плащаме данъци и има хиляди полицаи, които си клатят краката и нищо не правят?
138
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата седмица един велосипедист блъсна дете в пешеходната част на бул. Витоша и също избяга. И той летеше с бясна скорост между хората, но нищо не писаха по новините. Може би защото не успяха да ги снимат - много бързо изчезна.
137
0
 
6
 
! Отговори
ддд преди 5 години
Да, но като няма кой да следи за спазването на правилата е ясно, че ще ги нарушават. За това просто се надявам като си се качил да караш горе, да се съобразяваш с пешеходците. Иначе съм 100% ЗА, че не трябва да се кара по тротоарите.
136
1
 
9
 
! Отговори
До 136 ddd преди 5 години
Не е OK велосипедист да кара по тротоара. Напротив, много е опасно за хората и е престъпление да приемаме това, което наглостта на велосипедистите ни натрапва.
135
1
 
3
 
! Отговори
До 135 преди 5 години
Много бъркаш или просто лъжеш. Такива паркове за разходка на кучета съм виждал във Виена например, а и не само там. То е близко до акъла ако го имаш, че няма как да разхождаш куче по тротоара, а си трябва зелена площ, а в градовете зелената площ е парка. Досещам се защо се опиват да пробуташ това за куетата - изпитваш страх от кучетата, а това е само твой проблем, който има решение.
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В последните 20-30 години не съм видял велосипедист, който да се съобразява с правилата. При това положение единсвеният способ е забрана на велосипедите в градовете.
133
1
 
12
 
! Отговори
ddd преди 5 години
Преди няколко дни, вървях по тротоара за ръка с едногодишния ми син. Той се спря, защото на крачка в страни имаше 'много интересно камъче'. Отиде да го вдигне и в това време покрай него профуча велосипед. Не си направи никакво усилие да намали покрай детето. Ок, карай по тротоара като те е страх да караш по улицата, обаче карай така, че да можеш да спреш, ако се появи дете. Или намали малко като виждаш хора. Това е пълно безобразие. И ако беше бутнал детето ми, сигурно и аз щях да откача.
132
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да се възстанови момиченцето напълно и без последствия.
131
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 131Парковете НЕ са за кучета и техните психичноболни стопани. В чужбина,в запада,такова безочие-кучкар не съществува. В чужбина,парковете им НЯМА кучета. Само тука в България,както спомена един от коментиращите,се надпревареват психичноболни и/ди/оти - кучкари,велосипедисти,наркомани,пушачи;надпреварват с е,кой да спечели наградата и първо място по наглост, с цел съсипване на живота и здравето на обикновените хора,които нямат никаква вина. Ако кучкар с куче нападне дете-да се убие
130
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълна забрана на велосипедите - това ни трябва.
129
1
 
17
 
! Отговори
ЗзЗ преди 5 години
Парковете и улиците са обществени зони. Винаги съм смятал че трябва да са в услуга на обществото, а не на отделните индивиди. Индивидите трябва да се съобразяват с това и да не пречат на обществото. Не съм против велосипедистите, стига да карат бавно и внимателно. Не съм против кучетата, стига фекалите им да се прибират, а големите да са с наморници и обезпаразитени. Не съм против децата, стига да не крещят, замерят, щипят и т.н. случайни минувачи. Против съм да се пречи на околните
128
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велосипедистите трябва да са отделени от хората, а не да ни блъскат. Време е държавата да изпълни контролните си функции и да започне на наказва и велосипедистите споерд закона. Досега не знам за наказан велосипедист, а всеки ден през лятото срещам велосипедисти извършващи опасни нарушения на закона.
127
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парковете са за най-вече за деца и възрастни, но и за разходка на кучета. Велосипедистите нямат място в парковете. За разходка на кучетата трябва да има отделен парк или част от парка, както е навсякъде по света.
126
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От години се води един спор - кой е най-нагъл. Претендентите сега са двама - пушачите и велосипедистите. Доскоро пушачите нямаха конкуренция, но май ще изгубят съревнованието по наглост от велосипедистите.